Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
Otóż to w 2003, bo w 2002 był naszym powiedziałbym liderem nawet.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Toż ja nie mówię nigdzie, że Baran czy Miesiąc mają mieć gwarancje startów. Wydaje mi sie to tak oczywiste, że nie trzeba o tym wspominać
Będzie zajawka - będzie jazda. Nie, to nie...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Woodward w ankiecie przed Harrisem, Richardsonem, Karlssonem, Lindgrenem, Nermarkiem, niezle...
patrzac na wyniki tej i poprzedniej ankiety naprawde mozna odniesc wrazenie, ze wiekszosc z glosujacych zyczy klubowi tylko jednorocznego pobytu w I lidze
patrzac na wyniki tej i poprzedniej ankiety naprawde mozna odniesc wrazenie, ze wiekszosc z glosujacych zyczy klubowi tylko jednorocznego pobytu w I lidze
METHANOL ADVENTURE TEAM
Bo dałeś 3 do zaznaczenia w ankiecie. Sporo osób zaznacza Cama jako 2 czy 3 i stąd jego wynik, a naprawdę chcieli by tych Lindgrenów, Harissów i Richardsonów 
Ja najchętniej widzę jednego z tych dwóch Bomber/Lindgren. Mielibyśmy okazję 10 razy w ciągu roku w Lublinie zobaczyć kawałek świetnego speedwaya, z walką do ostatniego łuku
Ja najchętniej widzę jednego z tych dwóch Bomber/Lindgren. Mielibyśmy okazję 10 razy w ciągu roku w Lublinie zobaczyć kawałek świetnego speedwaya, z walką do ostatniego łuku
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
nie przekonales mnie
nikt nikomu nie broni zaznaczyc Harrisa, Lindgrena i Richardsona :]
METHANOL ADVENTURE TEAM