Kaskad Równe-Motor Lublin 29.09.2011, 16:00[UA]/15:00[PL]
- niespokojny
- Trener
Re: Kaskad Równe- Motor Lublin 29.09.2011, godz. 16:00
Tym bardziej, ze nastepnego dnia bedzie retransmisja hd na ostrowskich telewizjach internetowych 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
RadeKas pisze:Nooo za 25 zl bedzie mnostwo chetnych do ogladania nie naszego meczu. Zarobia kokosy.
jak nie będzie kokosów to na telebimie co najwyżej relacja ze sportowych faktów poleci
LEON1978 pisze:w misje spoleczna tej telewizji juz niewierze.
Ale jaką misję społeczną?!
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Im telewizja ma mniej w sobie "Misji Społecznej" tym lepiej dla społeczeństwa. Mieliśmy przez 44 lata w tym kraju telewizje z "Misją Społęczną", aż się chciało przy telewizorze siedzieć....
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
niespokojny pisze:Tym bardziej, ze nastepnego dnia bedzie retransmisja hd na ostrowskich telewizjach internetowych
no jeśli ktoś woli retransmisję to życzę powodzenia
- niespokojny
- Trener
Jak kibicujesz Pile, albo Ostrowowi to z pewnoscia tak.
Ja myślałem, że w najbliższą niedzielę wszyscy jesteśmy pilanami 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Niech łączy nas Hans Nielsen
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Albo Mariusz Frankow.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
meesha pisze:Ja myślałem, że w najbliższą niedzielę wszyscy jesteśmy pilanami
Nie badz choragiewka
meesha pisze:Ja myślałem, że w najbliższą niedzielę wszyscy jesteśmy pilanami
Tak jest! W najbliższą niedzielę będę Jigsaw
LEON1978 pisze:caly rok potulny baranek,spolecznik ,nagle mecz sezonu i kasa, i czy to 25 czy 50pln ,to ja dziękuje.
A pamiętasz może z czyjego powodu jest to mecz sezonu? Jakoś Polonia Piła nie jedzie z Ostrowem meczu sezonu...
Kwestia druga, telewizja ITVL, jeśli dobrze wiem, nie jest mecenasem sportu żużlowego tylko medialnym patronem. Kwestia trzecia, nikt przecież nie każe nikomu oglądać transmisji. Telewizja stworzyła produkt, podała jego cenę i to będzie tylko jej zmartwienie jeśli się na tym przejadą.
Odwracając sprawę, czy uważałbyś za uzasadnione jeśli telewizja ITVL zwróciłaby się do Ciebie, że powinieneś wpłacić im na konto jakąś sumę, bo im się budżet nie domyka?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Gomólski nigdy się niczego nie nauczy - co za burak. Jeśli pożyczy kolegom z Równego sprzęt, którym dysponował w meczu z nami, to o wynik tak czy siak możemy być spokojni. 
http://www.ostrow24.tv/film/pomeczowe-w ... lonia-pila
http://www.ostrow24.tv/film/pomeczowe-w ... lonia-pila
Smiac mi sie z Gomolskiego. Wypowiada sie jak gowniarz, no ale to juz jego sprawa.
mi tez chce sie smiac z Gomolskiego, ale nasza sytuacja sie jednak troszke skomplikowala, mial Ostrow dostac w Rawiczu, ale okazalo sie ze rawiczanie do jednak ogorki do potegi, mieli dostac u siebie z Pila, ale okazalo sie, ze Wielkopolska trzyma sie razem, a teraz beda chcieli za wszelka cene pomoc Ukraincom :F chyba nie ma watpliwosci, ze Staszewski dysponuje w tym roku niezlym sprzetem, wiec zapewne jego szwagier bedzie w czwartek na jego motorach smigal, kamikadze-ogorki Borodaje itd. dostana fury od Garcarkow i cholera wie co sie bedzie dzieje
nie zmienia to faktu, ze postawilem w typerze -8
nie zmienia to faktu, ze postawilem w typerze -8
METHANOL ADVENTURE TEAM
- niespokojny
- Trener
Borodaje jak dostana motory od Garcarkow to bedzie dla nas walkower za dziurawe dmuchawce...
- tezetomaniak
- Trener
Szkoda, ze zuzlowcy z Lublina sa wykluczeni i nie maja dostępu do dobrego sprzętu. Nic nie zarabiają w tym klubie, przed sezonem też nic nie dostali. Juz widze tlumaczenia po ewentualnej porazce na Ukrainie 
Mam wrazenie, ze nie tylko widzisz te tlumaczenia, ale wrecz marzysz zeby nasi przegrali.
Richie Faulkner:
Ja wierzę ,że chłopaki staną na wysokości zadania. Trzeba się spiąć i fury przygotować. Wygrana w Ostrowie z przegraną w Równem to by było po prostu mistrzowstwo....
-
mariusz1987
- Junior
Swoja drogą napinka kibiców ovii udziela się zawodnikom
Gomólski wierzy, że "chłopacy" z Ukrainy dzięki jego rakietom nam dadzą radę 
- tezetomaniak
- Trener
RadeKas pisze:Mam wrazenie, ze nie tylko widzisz te tlumaczenia, ale wrecz marzysz zeby nasi przegrali.
Błędna interpretacja. Po prostu uważam, że drużyna która sie napinała przed sezonem i teraz uważa, że awans im sie należy (po 2-3 naprawde udanych meczach) nie ma prawa myśleć o niczym innym niż pogonieniu Ukraińców do 30. Przypomne tylko, że na Ukrainie wygrała drużyna Kolejarza Opole ; ]
Więc Świsty mogą miec nawet motocykle Hancocka, jak ich na to stać - ich sprawa. Naszym gwiazdom sałaty na przygotowanie sprzętu na pewno nie brakowało.
Gomólski jest chory. "Trzeba im coś zapakować żeby ich na granicy nie przepuścili". Co za debil.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Ludzie wyluzujcie
, przeciez on sobie jaja robi 
Motor mocny
Oczywiście, że robi sobie jaja. Przecież dwa tygodnie temu gwiazdor też miał naszym wybić żużel z głowy...
Skończyło się na 3 punktach.
Swoją drogą, jeśli w czwartek pojedzie jakiś Własow albo Kus w ukraińskim teamie, to jakieś jaja będą a nie sport.
-
mariusz1987
- Junior
jak czekał "na czyjeś nieszczęście" jadąc z tyłu u nas na meczu to też sobie jaja robił??to koleś który po prostu uważa, że sprawy sportowe można rozwiązywać też poza torem, co według mnie kiedyś obróci się przeciwko niemu...