Kaskad Równe-Motor Lublin 29.09.2011, 16:00[UA]/15:00[PL]
Kaskad Równe-Motor Lublin 29.09.2011, 16:00[UA]/15:00[PL]
Myślę ,że można już rozpocząć temat meczu w Równem. Po cichu liczyłem ,że uda nam się sprawę załatwić już w Lublinie, ale niestety jedziemy na Ukrainę nie tylko na wycieczkę. Skład według mnie powinien pozostać taki sam jak był dzisiaj. Tylko żeby się chłopaki za bardzo nie rozluźnili, do meczu w Równem trzeba podejść tak jak do meczu w Ostrowie.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Re: Kaskad Równe- Motor Lublin 25.09.2011
Po pierwsze: kiedy w ogole sie odbedzie ten mecz?!
Motor mocny
po meczu z Wandą, w okolicach parku maszyn krążyła plotka? ,na temat braku wizy na Ukrainę dla Woodward'a. ktoś bardziej zorientowany mógłby zaprzeczyć lub potwierdzić?
Mecz w Równem to mecz o awans, chłopaki jednak są w gazie, więc jeżeli nie zepną się i spasują z torem, to jak najbardziej wygrają. Ja obstawiam 47:43 dla nas. Skład oczywiście bez zmian.
Czy ktoś wie coś na temat dopuszczenia toru na Ukrainie do zawodów 25.09?
Czy ktoś wie coś na temat dopuszczenia toru na Ukrainie do zawodów 25.09?
A nie jest tak, że decydujące mecze ostatniej kolejki powinny odbyć się w tym samym dniu, o tej samej godzinie?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
manjolo pisze:w pilce noznej na pewno
Może mam sklerozę, ale wydaje się mi, że takie zdrowe zasady obowiązywały też w żużlu.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Według ostatnich wieści mecz na Ukrainie 29.09.2011 r. - czwartek, godz. się waha od 15 do 17 -piszę po dzisiejszej rozmowie z prezesem Sprawką, który też chciałby znać ostateczny termin i - tu autoreklama - dziękował mi za super nagłośnienie [szczególnie mikrofonów, bo gadułów było mnóstwo, niestety]
Też słyszałem o czwartkowym terminie, ale to jeszcze nie 100% informacja.
Co to będzie jak Ostrów wygra u siebie z Piłą. Pojedziemy do Równego znów z nożem na gardle.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Boje się, że Piła pojedzie do Ostrowa oszczedniosciowym skladem... W Rownym trzeba wygrac, nie mozna podejsc na luzie do tego spotkania tym bardziej ze Rowne to niewygodny przeciwnik dla wielu druzyn.
- Jezus Maria! Puszakowski nie ma deflektora, nie wytrzymam!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
- michal5555
LuckyLuke pisze:Boje się, że Piła pojedzie do Ostrowa oszczedniosciowym skladem..
Właśnie też tego się boję. Piła już i tak ma zapewniony awans, to już im tak nie zależy na wygranej. Drużyna musi dać z siebie wszystko z Kaskadą. Nie ma co liczyć na innych, trzeba samemu zapracować na awans. Ale po meczu w Ostrowie wierzę w zwycięstwo z Kaskadą .
Dla mnie pewne zwycięstwo zarówno Lublina jak i Piły. Chyba że Pawliccy sprzedadzą biegi na allegro.
- tezetomaniak
- Trener
W pile wszyscy oprócz Pawlickich mogą byc zainteresowani zbijaniem KSM : >
- niespokojny
- Trener
Skupmy sie na sobie. Trzeba dobrze przygotowac sprzet na mecz w Rownym. Przeciwnik nie jest strasznie wymagajacy, ale nie wolno ich lekcewazyc. Znajac zycie to sie na nas zepna jak kazda druzyna
. Mamy dobry sklad, no i Malitowskiego pod 7 ktory daje wiekszy komfort i spokoj. Borodaj, Poljuchowicz i jeszcze jakis takm Ukrainiec nie powinni teoretycznie zapunktowac. Mam nadzieje, ze obejdzie sie bez nerowki i od poczatku bedziemy kontrolowac spotkanie. Trudny jest tor w tym Rownem?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Cinek4940 pisze:Dla mnie pewne zwycięstwo zarówno Lublina jak i Piły. Chyba że Pawliccy sprzedadzą biegi na allegro.
Ale co nas obchodzi Piła? Albo Ostrów?
Awans jest w naszych rękach i nie ma co się oglądać na innych. Należy założyć, że Ostrów wygrał z Piłą i my musimy na Ukrainie wygrać, a nie patrzeć na innych. Awans zależy w głównej mierze od nas.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Tylko niech Łukaszewski nie jedzie więcej niż 1 raz, dzisiaj było ok bo to żaden mecz ale w Równem nie stać nas na to. Za Sucheckiego (jeżeli pojedzie) osobiście powinien odpowiadać kierownik drużyny żeby znowu jakiegoś cyrku nie było.
Ja mam tylko nadzieje, ze zadnych cudow na granicy nie bedzie.
- niespokojny
- Trener
To trzeba wczesniej wyruszyc, a nie na ostatnia chwile... Mam nadzieje, ze Woodward zdazy a nie takie jaja jak z Larsenem byly np.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Ja też słyszałem o czwartkowym terminie. Ponoć papiery całej drużyny już od dawna są w konsulacie. ITVL ponoć stara się by była transmisja w takim samym stylu jak z ostrowa ale to jest Ukraina i niewiadomo jaka jest tam infrastruktura i czy nie będą robić problemów.
Jak z meczem zuzlowej 2 ligi ma byc problem, to jak oni chca Euro robic?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Tak dzis liczylem ze serki ciagle w czarnej du...,ale to niestety Rawicz jest cienki .
Tor w Rownem jest twardy ,ale dziurawy ,moze nie jest trudny technicznie ,ale te dziury na betonie....warunki torowe przypominaja Lodz
Mamy rowny sklad mysle ze to bedzie nasz atut ,ale latwo nie bedzie ,przeszkoda dla wszystkich jest dosc spartanski tor.
Wygrala tam Pila ,Ostrow i Opole pora na Nas!!!
Tor w Rownem jest twardy ,ale dziurawy ,moze nie jest trudny technicznie ,ale te dziury na betonie....warunki torowe przypominaja Lodz
Mamy rowny sklad mysle ze to bedzie nasz atut ,ale latwo nie bedzie ,przeszkoda dla wszystkich jest dosc spartanski tor.
Wygrala tam Pila ,Ostrow i Opole pora na Nas!!!
Sami sobie zgotowaliśmy taką końcówkę. Gdyby nie wpadki w Krośnie i u nas z Piłą to już mielibyśmy awans w kieszeni.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Gdyby nie porażka z Piła to trenerem nadal byłby Wilk, a wtedy awans to byś widział jak świnia niebo...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.