Żużel w TV
Re: Żużel w TV
K*rwa nie dość, że komuś się chce jechać i to pokazywać za darmo to jeszcze narzekają. Tyle lat same syfy były i nikt nie płakał. Co zrobić, że jest takie zainteresowanie. Na deptaku nie było problemów. Było ruszyć dupę i się przejść a nie płakać w taki piękny dzień.
a co z tymi, ktorych nie ma w Lublinie, a chcieli obejrzec ten zajebiscie wazny mecz?
niech oni cos zrobia z tymi serwerami, streamingiem whatever, nie znam sie na tym ale telewizja ostrowska potrafila przeprowadzic bardzo dobra transmisje z krosna, a z itvl zawsze sa problemy
niech oni cos zrobia z tymi serwerami, streamingiem whatever, nie znam sie na tym ale telewizja ostrowska potrafila przeprowadzic bardzo dobra transmisje z krosna, a z itvl zawsze sa problemy
METHANOL ADVENTURE TEAM
Powinni juz sie nauczyc, ze jak chca obejrzec mecz na itvl to:
1. Musza wejsc na strone, dobra godzine przed meczem.
2. Nie moga w czasie meczu odswiezac strony.
3. Nie moga dawac pelnego ekranu.
4. W razie nie zastosowania powyzszych 3 punktow, powinni odswiezac strone do skutku.
4. W razie nie zastosowania powyzszych 3 punktow, powinni odswiezac strone do skutku.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- Kaka
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Wiesz Hans niektorzy mieli jakies 1800 km do deptaka, a mecz obejrzec chcieli, ale coz...
Najwazniejsze ze Motor wygral
Najwazniejsze ze Motor wygral

RadeKas pisze:Powinni juz sie nauczyc, ze jak chca obejrzec mecz na itvl to:
wyobraz sobie, ze dokladnie tak zrobilem, a mimo to transmisja zerwala sie tuz przed prezentacja, pozniej juz nawet na strone itvl nie moglem wejsc
METHANOL ADVENTURE TEAM
A co zrobiles jak zerwala sie transmisja?
Richie Faulkner:
Przed każdym meczem jest to samo. Tego się nie ogarnie, jak w czasie meczu jest ponad 5 tysięcy wejść na stronę.
To nie onet, ale jak masz dobry internet, odpowiednio wcześniej włączysz streama - to zazwyczaj daje rezultaty
To nie onet, ale jak masz dobry internet, odpowiednio wcześniej włączysz streama - to zazwyczaj daje rezultaty
GIGI pisze:TVP SPORT - ale jaja w Lesznie. Sędzia z Ostrowa chyba się mści
Koleś z Ostrowa właśnie zabija polski żużel w Lesznie. Jeszcze ze dwa sezony polityki betonu oraz walki z przyczepnością i nie będzie czego oglądać, a polscy zawodnicy nie będą sobie radzić na innych torach niż twarde.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
RadeKas pisze:A co zrobiles jak zerwala sie transmisja?
rozplakalem sie
METHANOL ADVENTURE TEAM
mogliby zainwestować w jakąś porządną serwerownie:/ ja po 2 biegu się wk****lem wsiadłem w auto i na deptak, na szczęście mam blisko. Szkoda innych bo naprawdę można było się postarać o dobry streaming. 
Ostatnio zmieniony 11 września 2011, o 18:46 przez Kalix, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapewne odswiezyles strone, a trzeba bylo zostawic tak jak jest i transmisja by sie sama zaladowala od nowa 
grzesieck pisze:RadeKas pisze:A co zrobiles jak zerwala sie transmisja?
rozplakalem sie
hahahahah
Powinni zrobić jeden stream za 2,46 zł z VAT i by było po kłopocie.
grzesieck pisze:
rozplakalem sie
owen1989 pisze:Zapewne odswiezyles strone, a trzeba bylo zostawic tak jak jest i transmisja by sie sama zaladowala od nowa
Dokladnie. Jezeli odswiezyles strone po zerwaniu transmisji to nie zastosowales sie do punktu numer 2.
Transmisja zerwala sie wszystkim. Trzeba bylo to tak zostawic i klikac strzalke "play" w okienku ze streamem, do skutku. Po kilku minutach mialbys transmisje.
Richie Faulkner:
grzesieck pisze:a co z tymi, ktorych nie ma w Lublinie, a chcieli obejrzec ten zajebiscie wazny mecz?
Co ja slysze ??? Przeciez mojego podobnego posta 2 godziny temu usunales!
owszem odswiezylem po jakichs 10 minutach...
wg mnie to sa jakies zarty, ze z transmisja meczu w internecie trzeba sie obchodzic jak z jajkiem, jakos wszystkie inne mecze, ktore ogladam przez neta moge odswiezac, pauzowac, stopowac, dawac na pelny obraz i nic zlego sie nie dzieje
wg mnie to sa jakies zarty, ze z transmisja meczu w internecie trzeba sie obchodzic jak z jajkiem, jakos wszystkie inne mecze, ktore ogladam przez neta moge odswiezac, pauzowac, stopowac, dawac na pelny obraz i nic zlego sie nie dzieje
METHANOL ADVENTURE TEAM
Moze i zarty, ale byl czas sie nauczyc co robic zeby spokojnie mecz obejrzec, wiec marudzenie po kazdym meczu robi sie juz troche nudne.
Richie Faulkner:
RadeKas wielki szacunek za transmisje zanim mi ITVL ruszyla
Serdeczne dzieki 
Z meczu w Gnieźnie: "Upadek Gomólskiego, gdy 5:1 prowadzili goście. Gomólski wykluczony za niesportowe zachowanie do końca zawodów." U nich to chyba rodzinne.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
jak oglądam coś z soccer-live to rzadko się zdarza, aby były zacinki lub brak sygnału. Zauważyłem, że wiele tych audycji korzysta z http://www.ustream.tv/ może to jest sposób?
RadeKas pisze:Moze i zarty, ale byl czas sie nauczyc co robic zeby spokojnie mecz obejrzec, wiec marudzenie po kazdym meczu robi sie juz troche nudne.
pierwszy raz marudze, moze dlatego, ze staram sie mecze wyjazdowe naszej druzyny ogladac na zywo, na stadionie
ale ok, juz przestaje marudzic, po prostu wydaje mi sie, ze skoro zawsze sa z tym problemy, to moze po prostu trzeba zainwestowac w lepsze costam i wprowadzic jakies oplaty za mozliwosc ogladania?
METHANOL ADVENTURE TEAM
GIGI pisze:RadeKas wielki szacunek za transmisje zanim mi ITVL ruszylaSerdeczne dzieki
Nie ma za co
Richie Faulkner:
Ależ Dawid trzepie w Gnieźnie
Ciezko bédzie go zwerwowac;) Ja wiem, wiem ze jeszcze nie awansowalismy.....
grzesieck pisze:pierwszy raz marudze, moze dlatego, ze staram sie mecze wyjazdowe naszej druzyny ogladac na zywo, na stadionie
ale ok, juz przestaje marudzic, po prostu wydaje mi sie, ze skoro zawsze sa z tym problemy, to moze po prostu trzeba zainwestowac w lepsze costam i wprowadzic jakies oplaty za mozliwosc ogladania?
Pewnie, ze daloby sie, bo porzadnych streamow w internecie jest pelno. No ale to juz jest w rekach itvl, a skoro po kazdym meczu dostaja joby i nic z tym nie robia, to pewnie jest tego jakis powod.
Dopoki to sie nie zmieni radze stosowac sie do moich 4 punktow, a kazde spotkanie mozna spokojnie obejrzec.
Richie Faulkner:
- niespokojny
- Trener
Z transmisjami itvl jest jak z lizaniem lizaka przez szybe 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Jaja w Lesznie. Jesli nie sluchac Jarka v-ce mistrza swiata to kogo ??!! Wiem ze to jego tor ale bez przesady!!