do narzekania sluza inne tematy na forum, np. 'Do adminow' albo 'Ostrzezenia, bany i nagany', wiec jezeli kogos tak bardzo boli, ze dostal bana za pisanie bzdur albo spamowanie, to niech tam sie zali
do pisania o formie Karola Barana sluzy temat 'Karol Baran'
Treningi
Re: Treningi
METHANOL ADVENTURE TEAM
Ale jednak prawdą jest że Malitowski był brany pod uwagę w tym meczu. Była rozważana taka ewentualność.

Pirat pisze:co by sie nie działo zamierzam zawieść kibiców
Ja bym tam jednak wolał, żebyś nas zawiózł, a nie zawiódł
Malitowski był brany pod uwagę w tym meczu. Była rozważana taka ewentualność.
I taka sama ewentualność jest rozważana w kontekście meczu z Rawiczem. Tylko nie wiem czy to jest prawda w 64 czy w 92 procentach
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Klub chce, żeby Patryk przyjechał już w piątek trenować, ale zobaczymy, co z tego wyjdzie.
I jest to prawda w 100%. To, że klub chce, a nie, że Malitowski przyjedzie
I jest to prawda w 100%. To, że klub chce, a nie, że Malitowski przyjedzie
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
wiadomo cos o treningach? dzis/jutro ?
-
Smirnek_
- Senior
Mam nadzieję, że będzie na tym treningu Proctor, bo od niego będzie bardzo dużo zależało w niedzielę. Sprawdziłem i mecz w Anglii ma dzisiaj a potem do poniedziałku nic.
ale ja się dziwię tylko jednej rzeczy. dlaczego jest tylko jeden trening w tygodniu?? czy 2 nie można zrobić?? bo nie znam innej dyscypliny oprócz zużla żeby trening byl 1 raz w tygoniu. (szyba że szachy)
-
Smirnek_
- Senior
A skąd wiesz, że treningu w sobotę nie będzie? Motor tego dnia gra w Olsztynie więc nie widzę problemu.
dzis ktoś jeździł na torze ale nie wiem kto bo tylko przejeżdżałem
pulkownik pisze:ale ja się dziwię tylko jednej rzeczy. dlaczego jest tylko jeden trening w tygodniu?? czy 2 nie można zrobić?? bo nie znam innej dyscypliny oprócz zużla żeby trening byl 1 raz w tygoniu. (szyba że szachy)
przecież na treningu będą sami krajowi zawodnicy a nasze asy mają taki sprzęt że trzeba oszczędzać chyba aby odjechali mecz z Rawiczem
- Egon
- Zawodowiec
Czy chyba aby tylko dla mnie jest niezrozumiałe, to co tam napisałeś?
Spokojnie..chyba nikt nie uważa, że Rawicz wyjdzie z 35
Przewiduję mecz o słabym aspekcie finansowym.
Pogrywając w szachy raz w tygodniu to raczej żadnym zawodnikiem nie zostanieszpulkownik pisze:ale ja się dziwię tylko jednej rzeczy. dlaczego jest tylko jeden trening w tygodniu?? czy 2 nie można zrobić?? bo nie znam innej dyscypliny oprócz zużla żeby trening byl 1 raz w tygoniu. (szyba że szachy)
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
ale mi nie chodziło o to że rawicz ma nam wpieprzyć 9 w co nie wierzę) ale o to żę 1 trening to mało