ravajas pisze:czytaj SyFy...
wiem, wiem, moje niedopatrzenie
ravajas pisze:czytaj SyFy...
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:My teraz naprawde nie powinnismy patrzec co jest drozej a co taniej.
Cooper pisze: ...ale skad wiadomo na 100% czy tor w niedziele nie bedzie do jazdy?
Kod: Zaznacz cały
Na drugim łuku Bubel nie opanował motocykla i uderzył w Sperza. Częstochowianin został wykluczony z powtórki. Pierwsze diagnozy mówią o złamanej ręce Bubla. Trwa przerwa w zawodach.
azazel85 pisze:Witam wszystkich w swoim pierwszym wpisie![]()
Dzisiaj na parkingu pod Carrefourem widziałem busa Andreja Kobrina, zawodnika Lotosu, który jeszcze nie startował w tym sezonie w polskiej lidze.
Zresztą pan trener Grzegorz Dzikowski sam go ściągnął do Wybrzeża więc może ten 17-latek jest przymierzany do składu.
Coś się dziejepozytywnego.
Zresztą pan trener Grzegorz Dzikowski sam go ściągnął do Wybrzeża więc może ten 17-latek jest przymierzany do składu.
piwo4ever pisze:Koper pisze:Niedzielny mecz został odwołany, nie ustalono nowego terminu.
Jaja sobie robisz???![]()
Z jakiego powodu, chyba nie przez ten deszczyk co kropi?
radonis pisze:Dzisiejsza pogoda potwierdza, że decyzja w sprawie odwołania meczu była jak najbardziej trafna.
kibicLBN pisze:W Lublinie D.Sprawka wprowadził klub w XIX wiek do XX! już tylko dwaA stadion jest tradycyjny, zabytkowy, ma duszę