Motor Lublin - Polonia Piła 05.06.2011

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
go!
Trener

Re: Motor Lublin - Polonia Piła 05.06.2011

#151 Postautor: go! » 31 maja 2011, o 19:13

Kod: Zaznacz cały

Nie szukalibyśmy wzmocnień, gdyby forma zawodników była satysfakcjonująca. Nadal uważamy, że mamy dobrą ekipę, ale wyniki i sposób ich osiągania powodują, że nie możemy biernie się przyglądać - podkreśla Sprawka.

To wszystko prawda, ale trzeba sie wziac glownie za naszych, a nie kontraktowac co mecz podobnych i tez nic od nich nie wymagac. Teraz wzieli Woodward'a, nie pojawi sie u nas na treningu, ale miejsce w meczu mu zapewnili :shock:
Mimo wszystko wierze w niego i mam nadzieje, ze potrwa to troche dluzej niz do pierwszego jego biegu w niedziele, ale to ciagle nie jest sposob na silna duzyne :/

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

Re: Motor Lublin - Polonia Piła 05.06.2011

#152 Postautor: kibicLBN » 31 maja 2011, o 19:15

Czekam na awizowane składy, ciekawe co nasz treneiro wymyśli :shock: już się boję :? :roll: Nadal mam nadzieję że ten artykuł w kurierze nie jest w 100% zgodny z prawdą, czyli Cameron zostawia sprzęt w piątek, a w niedzielę jedzie w ciemno. Bo kogo on powinien zastąpić do cholery?
1. Proctora - 2. średnia, najrówniejszy,
2.Barana - popis w Krośnie
3.Miesiąca - nie chce mi się w to wierzyć, poza tym miał 2 dobre mecze i tylko 1 gorszy, chyba że gorzej z jego sprzętem
4.Sucheckiego - KSM nie pozwoli
5.Steada - pojechał raz przyzwoicie, ale liczyliśmy na więcej
Jak pojedzie Woodward z marszu to będzie szczyt wszystkiego i popis jak zrobić zdezorganizowaną masę, bo o drużynie nie ma mowy na razie :?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
Masi
Senior