Lubelski klub w sezonie 2011
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
Jaca sprzedaje dla WOŚP swój łodzki kevlar - może znowu bedzie mu potrzebny tez z 2009 roku 
- niespokojny
- Trener
Mars pisze:Realny skład na 2lige (OPCJA WYJAZD) : NA AWANS. - Oczywiscie moim zdaniem.
1.Rory Schlein 6,76
2.Paweł Miesiąc 7,24
3.Simon Stead 6,50
4.Tomasz Piszcz 2,50 Innej Opcji nie widze, jak się wyleczy to da rade.
5.Mariusz Puszakowski 9,50
6. Junior 2,50
7.Richard Sweetman 6,50
o Sucheckim:
Bardzo ładny transfer , ale mam nadzieje ze Piszcz też podpisze, zawsze to jakas rywalizacja o miejsce w składzie
o Steadzie:
A co ty myślałes, to ma być LIDER zespołu nie widziałes jak jeżdził w tym roku, poprostu gwiazda która zgodziła się jeżdzic w śmiesznej 2 lidze.
Mars pisze:A kim mamy się zadowolić Piszczem??, a może powrót Pietraszko , aby awansować trzeba mieć własnie takie nazwiska, a Schlein to żaden rarytas
Mars pisze: i kogo wy bronicie i czym się podniecacie? Sucheckim czy Miesiącem??? jesteście zabawni, czy może gwiazdą Simonem któremu raptem w Polskiej lidze wyszedł 1 sezon i to w 2 lidze .
no comment
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Typowy przyklad rozdwojenia jaźni.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Raczej typowy troll internetowy. I to slaby.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Mars pisze:
P.S Jedzcie do Ostrowa i rozdajcie znowu Flagi . Bez odbioru
To sie z Ciebie zrobil wielki chojrak na forum
Jak dzis pamietam jak w Gorzowie gdy nam Stilon proponowal ustawke to sie wcale nie rwales ( i slusznie) a tu zgrywasz juz niemal hoolsa ktory obroni wszystkie flagi.
Mars troche powagi. W rozmowie na zywo jestes Ok a na forum odwalasz jakies dziwne akcje
Czemu dziwne? Bardzo fajne, rzeczowe i konsekwentne posty.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Coś się dziadostwo zrobiło na forum polemiki pomiędzy uczestnikami nie wnoszące nic ciekawego w temacie. Myślę, że będzie więcej wiadomo po ogłoszeniu składu przez Łódź. Tor podlega pod miast i myślę, że nie będzie żadnych problemów z jego odbiorem. Trzeba poczekać na lepsze warunki pogodowe i naprawa tego co trzeba ruszy. Głowy i uszy do góry i liczyć dni do pierwszych jazd.
Cooper pisze:Czemu dziwne? Bardzo fajne, rzeczowe i konsekwentne posty.
Zartownis
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
A co mam napisać ?? że zajebisty kontrakt??? w 2 lidze , gwiazdy nie jeżdzą, a wy wyciągacie moje posty z których miałem....
Dajcie sobie la luzik ja już to zrobiłem .
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

keram pisze:Myślę, że będzie więcej wiadomo po ogłoszeniu składu przez Łódź.
Skład Łodzi mniej więcej znany. Podał go asid w wątku Daniela Jeleniewskiego na podstawie łódzkiej gazety wyborczej. Nie wiadomo tylko co z Drabikiem. Nie ma go na razie w składzie Orła, więc jeszcze widocznie nigdzie się nie zdecydował. Chyba trzeba poczekać aż wytrzeźwieje
http://www.espeedway.pl/news,slawomir_d ... 88,12.html
keram pisze:Tor podlega pod miast[o - przyp. mój]
To może by tak do Grabarczyka Infrastruktury uderzyć. On tu w Lublinie jakoweś "autestrady" obiecywał...
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
To może by tak do Grabarczyka Infrastruktury uderzyć. On tu w Lublinie jakoweś "autestrady" obiecywał...
Eeee nie przesadzajmy, przeciez on nie jest za nic odpowiedzialny, w koncu jest "tylko" ministrem..
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
...No przynajmniej młodszego z braci! Mógłby sie fajnie u nas rozjeździć,choć podejrzewam ze wymagania ze strony
tatusia mogą powalić na kolana nie jeden klub pierwszoligowy a co dopiero nas
Ale co szkodzi zadzwonić...
tatusia mogą powalić na kolana nie jeden klub pierwszoligowy a co dopiero nas
Ale co szkodzi zadzwonić...
-
mariusz1987
- Junior
No właśnie i do wyprzedaży -65% też już dużo czasu nie zostało więc niedługo powinno się coś wyjaśnić 
lukin78 pisze:Gdzie te kontrakty, gdzie te petardy Panowie?! Zastanawiam się na co liczy pan Sprawka z całą tą ekipą, bo najwyżej sobie ceni liczenie pieniążków jak to określa. Już słyszałem od naszego "starego" prezia że ktoś tam nie dojechał przez pogodę, że będziemy mieli za silny skład jak na 2 ligę, pózniej od Wilka że do Świąt wszystko będzie jasne (chyba że miał na myśli te Wielkanocne), a na razie jasne jest że konkurencja nie śpi, my za to zapadliśmy w zimowy sen chyba, do tego dochodzą problemy ze stadionem, a Sprawka zachowuje się jak Kaszpirowski za najlepszych czasów. Dzisiaj Gjedde, jeszcze jak im wypali z Gomólskim to słabiutko to widzę. Nie chcę psioczyć bo niby jest jeszcze trochę czasu ale niech Pan Prezes przestanie liczyć tak każdy grosz bo się obudzimy z ręką w nocniku niedługo, a wartościoych ludzi na rynku z każdym dniem coraz mniej niestety...
Taaa a w połowie sezonu będzie lament i płacz że pieniędzy niema. Dla mnie ten skład jest wystarczajacy na awans do 1 ligi takze spokojnie.
- Łoptymista
- Trener
ktory? ten z 4 seniorami i trojka juniorow?
Z każdym dniem ubywa nam dobrych jak na drugą ligę zawodników, a nie da się ukryć, że jeszcze 2-3 seniorów potrzebujemy. Pozwoliłem sobie tak na szybko sporządzić listę sensownych (moim zdaniem) raiderów bez kontraktu w Polsce, którzy mogliby jeździć w naszej lidze. Oto oni:
Polacy-K.Baran, T.Piszcz, S.Drabik, P.Staszek, P.Świst
, S.Burza, P.Dym, M.Jędrzejewski, K.Klecha.
Obco-M.Ferjan, C.Woodward, A.Dryml, P.Ljung, J.Wright, N. Klindt, D.King, T.Proctor, E.Kenneth, K.Nieminen, J.Doyle, S.Darkin, Ch.Hafenbrock, M.Smoliński, K.Hansen, J.Franc, S.Własow, W.Gołubowski.
W zestawieniu pominąłem zawodników, którzy mogą trafić do Lublina na zasadzie wypożyczenia i tych, którzy już prawdopodobnie gdzieś podpisali, ale nie było oficjalnego info.
Jeśli Baran i Drabik (w przypadku Sławka najpewniej tak będzie) wylądują w pierwszej lidze to biorąc pod uwagę pozostałe polskie nazwiska jesteśmy zdani na zawodnika będącego na podobnym poziomie sportowym co lubiany i znający nasz tor Tomek Rempała
. No może Twisty byłby ciut lepszy
. Wobec tego moim zdaniem w tej chwili zdecydowanym priorytetem i to bez patrzenia na jego KSM stało się zatrzymanie w Lublinie Karola.
Polacy-K.Baran, T.Piszcz, S.Drabik, P.Staszek, P.Świst
Obco-M.Ferjan, C.Woodward, A.Dryml, P.Ljung, J.Wright, N. Klindt, D.King, T.Proctor, E.Kenneth, K.Nieminen, J.Doyle, S.Darkin, Ch.Hafenbrock, M.Smoliński, K.Hansen, J.Franc, S.Własow, W.Gołubowski.
W zestawieniu pominąłem zawodników, którzy mogą trafić do Lublina na zasadzie wypożyczenia i tych, którzy już prawdopodobnie gdzieś podpisali, ale nie było oficjalnego info.
Jeśli Baran i Drabik (w przypadku Sławka najpewniej tak będzie) wylądują w pierwszej lidze to biorąc pod uwagę pozostałe polskie nazwiska jesteśmy zdani na zawodnika będącego na podobnym poziomie sportowym co lubiany i znający nasz tor Tomek Rempała
Ta liste mozna spokojnie skrocic do 5 nazwisk. Ferjan,Woodward,Klindt,Piszcz,Dym. Celowo ominalem Barana oraz Drabika, bowiem nie wierze w ich jazde na II-go ligowym froncie. Wlasciwie z tego samego powodu ominalem rowniez Ljunga. Reszta natomiast mi nie podchodzi
Mysle, ze dwaj pierwsi przeze mnie wymienieni w zupelnosci zapewnia nam spokojny sen i niezwykle nudne zawody na Zygmuntowskich 
$korzen$ pisze:Ta liste mozna spokojnie skrocic do 5 nazwisk. Ferjan,Woodward,Klindt,Piszcz,Dym. Celowo ominalem Barana oraz Drabika, bowiem nie wierze w ich jazde na II-go ligowym froncie. Wlasciwie z tego samego powodu ominalem rowniez Ljunga. Reszta natomiast mi nie podchodziMysle, ze dwaj pierwsi przeze mnie wymienieni w zupelnosci zapewnia nam spokojny sen i niezwykle nudne zawody na Zygmuntowskich
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Też wolę już Staszka Burzę, niż Dyma
.
Olaboga, mamy Bogdankę jako sponsora, budujemy ekipę na pewny awans, a na forum znowu wraca temat Staszka Burzy
To może jeszcze wielki powrót Jurka Mordela
?

Burza i Dym przekonali się w Łodzi, że nie warto awansować, bo będą musieli zmieniać klub. I tak raz im "udało się" nieawansować w 2009r. Nam potrzeba zawodników, który mają większe ambicje i którym będzie zależeć na awansie.