Lubelski klub w sezonie 2011
-
mariusz1987
- Junior
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
Jaca?? przecież w którymś z niedawnych wywiadów prezes mówił, że po tym co zrobił przed tym sezonem Jaca(czyli podpisał kontrakt w Łodzi bez informowania klubu) nie ma mowy o jego powrocie. Ciekawe ile było w tym prawdy...
osobiście nie chciałbym Jacka Rempały,choć względy sportowe czyli forma z ostatniego sezonu uzasadniałyby ten kontrakt...
osobiście nie chciałbym Jacka Rempały,choć względy sportowe czyli forma z ostatniego sezonu uzasadniałyby ten kontrakt...
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Przy tak niskim KSM to nie ma cudow. Jesli ma byc jakis wielki powrot to znaczy, ze szykuje sie tez jakas wielka ucieczka. Puzon czy Baran?
Wielki powrót nie musi oznaczac zawodnika z wysokim KSM
Nie zdziwiłbym sie gdyby mial 2,5 
haha, panowie, nie róbmy sobie nadziei. Ten spektakularny powrót do Lublina to .... tylko Rafał Klimek, sam myślałem na początku o Jeleniu, ale niestety to tylko II liga.
Oczywiście bardzo bym nie chciał J.Rempały ogladać. Mysle, ze ze wzgledu na KSM i kilka innych powodów ten pan nie jest brany pod uwagę (trzymam prezesa za słowo
)
Cz@rek pisze:Wielki powrót nie musi oznaczac zawodnika z wysokim KSMNie zdziwiłbym sie gdyby mial 2,5
No to jak uzasadnić użycie słowa wielki? Wielki powrót oznacza powrót kogoś bardzo dobrego, na wysokim aktualnie poziomie. Cała reszta to po prostu powrót...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Wielki mozna tez zinterpretowac jako powrot po bardzo dlugim okresie. Cos mam przeczucie ze to Pawel Staszek...
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Czyli jak wróci Karol Polak to też będzie wielki powrót...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
niektorzy zapominaja, ze 10 sezonow temu 2 mecze w naszych barwach pojechal Simon Stead :>
moze on?
moze on?
METHANOL ADVENTURE TEAM
Jeśli to Klimek to nie "powrót do Lublina", bo on nigdzie poza Lublinem nie jeździł, więc i wracać do Lublina nie musi.Ten spektakularny powrót do Lublina to .... tylko Rafał Klimek
Co do Jacka, to jest to najlepszy zawodnik II ligi w zeszłym sezonie - taki zawsze się przyda, dodatkowo tuner na miejscu.
Ale osobiście nie chciałbym go oglądać ze względu na jego zachowanie w Łodzi.
Braw mu bić nie będę.
EDIT: I jeszcze jedno. Dlaczego nie ujawniono nazwiska skoro "kontrakt podpisano"?
Konferencja prasowa, dziennikarze, kibice... świetna okazja.
Ostatnio zmieniony 8 listopada 2010, o 22:04 przez istred, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mariusz1987
- Junior
Leigh Adams tak naprawdę nie kończy kariery tylko wraca do klubu z Lublina 
Jest jeszcze P. Świst, no i M. Kus. 
Oj w kampanii wyborczej każdy powrót będzie mega wielki i najlepszy z wszystkich dotychczasowych. Szkoda gadać trzeba czekać.
Taaaa Staszek, gdy poczuł kasę w klubie to chętnie by wrócił. Wg mnie z KSM 7,52 można znaleźć lepszych zawodników.
Słyszałem, że Klimek ma wrócić do jazdy i chyba Sprawce o niego chodziło, choć nie dam za to głowy, bo był wyjątkowo dziś tajemniczy.
Słyszałem, że Klimek ma wrócić do jazdy i chyba Sprawce o niego chodziło, choć nie dam za to głowy, bo był wyjątkowo dziś tajemniczy.
- niespokojny
- Trener
A mowa byla o podpisanych kontraktach, czy kontrakcie?
Wielki powrot = powrot Klimka?
Czyli za sloganami w kampanii wyborczej kryloby sie to samo.
Wielki powrot = powrot Klimka?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Moze ja dokladnie nie sluchalem i niech ktos mnie poprawi, ale ja slowa dyrektora zrozumialem tak, że kontrakty sa uzgodnione, ale jeszcze nie ma pod nimi podpisów, wiec spokojnie. Z Fisherem tez kontrakt byl juz uzgodniony...
Dajcie spokój z Klimkiem. Jemu to baby w głowie a nie tam żużel.
Mam nadzieje że będzie to Simon Staed lub Adam Shields.
Mam nadzieje że będzie to Simon Staed lub Adam Shields.
Mina dyrektora swiadczyla raczej o tym, ze to "wielki powrot na tor za 2,50"
Zabrzmialo jak "Gollob w Lublinie" - Jacek Gollob
Przez chwile nawet pomyslalem o Bajerskim, a zaczela sie i dyskusja, czy Jurek Mordel moze reaktywowac licencje
Ale jakbym mial obstawiac - to stawiam na Klimka.
Info na plus - ze chyba juz klub ma uzgodnione kontrakty.
Minus - chyba nie bedzie dosypywania nawierzchni
w sezonie albo nie bedzie z czego zrobic przyczepnego, albo znow beda szopki z torem bo cos nie bedzie wiazac a cos sie bedzie rozpadac.
A gdyby powrot mial oznaczac naszego ex-ridera i mial byc rzeczywiscie "wiekszy" - to Stead (6,50), Shields (6,50) albo wymiatacz drugoligowych torow - Matej Kus (6,40) - jestem za!
Kazdy z tych wariantow jest duuuzo lepszy niz Tomek Rempala (7,84) - KSM wysoki, a w decydujacych wyjazdach - totalny zawod. W zadnym wariancie Tomek mi nie pasuje do skladu - a niektorzy twierdza, ze ma zostac.
Info na plus - ze chyba juz klub ma uzgodnione kontrakty.
Minus - chyba nie bedzie dosypywania nawierzchni
A gdyby powrot mial oznaczac naszego ex-ridera i mial byc rzeczywiscie "wiekszy" - to Stead (6,50), Shields (6,50) albo wymiatacz drugoligowych torow - Matej Kus (6,40) - jestem za!
Kazdy z tych wariantow jest duuuzo lepszy niz Tomek Rempala (7,84) - KSM wysoki, a w decydujacych wyjazdach - totalny zawod. W zadnym wariancie Tomek mi nie pasuje do skladu - a niektorzy twierdza, ze ma zostac.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
A może Kacper Kepa sie usamodzielnił i zapragną wrócić do gry?
Myślę ze nawet teraz moglby jescze dojsc do przyzwoitego poziomu.
Myślę ze nawet teraz moglby jescze dojsc do przyzwoitego poziomu.
Z tego co wyczytałem to ma być wielki powrót. Lepszy Klimek niż J.Rempała..
Jeżeli to będzie Jaca to na prawdę ciekawi mnie, kto go będzie oklaskiwać.
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
teraz to każdy tak mówi że nikt Jacka nie będzie oklaskiwał...a prawda jest taka, że gdyby u nas podpisał i wygrywał biegi razem podwójnie, czy nawet 4:2 to tak czy siak brawa dostaną obaj...Jacka widziałbym dużo bardziej w składzie niż jego brata Tomka, który potrafi jechać tylko na meczach u siebie a wyjazdy....(bez komentarza)
KeslleY pisze:Z tego co wyczytałem to ma być wielki powrót. Lepszy Klimek niż J.Rempała..Jeżeli to będzie Jaca to na prawdę ciekawi mnie, kto go będzie oklaskiwać.
lepszy dla kogo?
dla mnie na pewno nie
METHANOL ADVENTURE TEAM
Sprawa prosta. Klimek nie wraca. I koniec jego tematu.
Moim zdaniem nie ma szansy na powrot Jacka - prosty powod - za wysoki KSM:
Jacek 10,65 + Puzon 9,50 + Karol 9,42 = 29,57.
Cos mi sie zdaje, ze Puzon z Karolem zostana - a wtedy zeby sie zmiescic w KSM reszte skladu musieliby stanowic sami "po 2,50".
Jacek 10,65 + Puzon 9,50 + Karol 9,42 = 29,57.
Cos mi sie zdaje, ze Puzon z Karolem zostana - a wtedy zeby sie zmiescic w KSM reszte skladu musieliby stanowic sami "po 2,50".
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
boxing pisze:Cos mi sie zdaje, ze Puzon z Karolem zostana .
Oj a mi sie wydaje, że póki co to jest największy problem.Chciałbym sie mylic ale oni to moga być na końcu kontraktowani.