Motor Lublin - ROW Rybnik 03.10.2010
Re: Lubelski Węgiel KMŻ - ROW Rybnik 03.10.2010
OK, rozumiem, że zakładacie wszyscy, że jak pojedziemy we wtorek to nie awansujemy, jak byśmy pojechali w następną niedziele to awansujemy i poniesione koszta się zwrócą.
Poza tym ja nie napisałem, że klub dobrze zrobił, tylko że zrobił tak aby było taniej.
Proponuje poczekać do niedzieli wieczora - wtedy będzie wiadomo dużo więcej.
Poza tym ja nie napisałem, że klub dobrze zrobił, tylko że zrobił tak aby było taniej.
- Łoptymista
- Trener
no pewnie, ze bedzie wiecej wiadomo
pomyslales moze czemu klub nie poczekal?
i ostatnia kwestia najtaniej byloby w ogole nie jechac i nie pchac sie do pierwszej czworki
pomyslales moze czemu klub nie poczekal?
i ostatnia kwestia najtaniej byloby w ogole nie jechac i nie pchac sie do pierwszej czworki
jerry78 pisze:OK, rozumiem, że zakładacie wszyscy, że jak pojedziemy we wtorek to nie awansujemy, jak byśmy pojechali w następną niedziele to awansujemy i poniesione koszta się zwrócą.
Chodzi o szacunek do tych, których Wojciechowski chwalił po meczu w Łodzi - LUBELSKICH KIBICÓW. Tutaj zrobił w stosunku do nas zdecydowany afront. I to jest ten błąd, za który jest krytykowany. Pogoda pogodą, zgoda, ale nie wolno mu zapominać o tych, którzy są (cytuję): "najważniejszym sponsorem klubu", czyli o nas kibicach.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Apocalips pisze:Speedway Fan pisze:Co sie czepiliscie zarzadu. Wojciechowskiego obchodza teraz tylko wasze glosy w wyboracha nie czy ktos zawita do Rybnika czy nie
No niestety. A miało nie być mieszania żużla z polityką![]()
Hmm, no wiesz... Nie znam się jakoś bardzo dobrze na polityce, ale z tego co obserwuję to bez polityki nie byłoby Bogdanki w KMŻ.
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Co prawda mecze jeszcze sie nie odbyly i mamy jakies tam szanse na awans ale ja mam inne marzenie
Nie zaleznie w ktorej lidze wystartujemy mam nadzieje, ze Bogdanka dalej bedzie strategicznym sponsorem, zrobia SA, wywala nasz zarzad i sami beda prowadzic klub zuzlowy. To co sie dzieje w KMZ to sa jakies jaja 
Osoba, która zgodziła się jechać mecz we wtorek powinna jeszcze dziś stracić pracę - i bez znaczenia czy to będzie Wilk czy Sprawka. Za taki numer Wojciechowski powinien ich wywalić z roboty. Jeśli ktoś myśli, że będą z tego jakieś oszczędności to jest naiwny. Zawodnicy w kontraktach mają określony kwoty za mecz a nie za przyjazd. Kwota określona "za przyjazd" to tak naprawdę zwrot kosztów za udział w meczu, które zawodnicy przeznaczają na zakup opon, oleju, opłacenie mechanika itp. Oszczędności o których się mówi to kit dla naiwnych.
Czy mało jest argumentów przeciwko temu, żeby jechać we wtorek? Ja nie wiedzę, ani jednego za takim rozwiązaniem, a kilka przeciwko od razu przychodzi mi do głowy. No i okazuje się, że tak naprawdę mają w głębokim poważaniu kibiców.
Czy mało jest argumentów przeciwko temu, żeby jechać we wtorek? Ja nie wiedzę, ani jednego za takim rozwiązaniem, a kilka przeciwko od razu przychodzi mi do głowy. No i okazuje się, że tak naprawdę mają w głębokim poważaniu kibiców.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
ladnie, brawo dzialacze
przeciez przy wyniku w Lublinie w granicach 52-38 w Rybniku zjawiloby sie tyle samo ludzi co w Łodzi... a teraz, nawet przy ok. 15-punktowym zwyciestwie, ile osob z Lublina pojawi sie we wtorek na meczu? 50? mooooze 100?
poza tym wyobrazmy sobie sytuacje ze mecz jest normalnie w niedziele, warunki slabe, troche pada, zimno, tor jakis dziwny, wydawaloby sie ze nalezy przelozyc spotkanie ale na pewno sa naciski z GKSZ zeby odjechac w koncu ten mecz, polowa pazdziernika juz przeciez, snieg niedlugo, coraz zimniej, wiec sedzia mowi 'dobra jedziemy, zobaczymy co bedzie', a w glowie 'dobra puszcze 8 biegow i do domu'. Chyba latwiej byloby obronic ewentualna przewage na neutralnym torze w 8-biegowym meczu niz na torze sprzyjajacym gospodarzom podczas 15 biegow, prawda?
czy w naszym klubie naprawde pracuja az tacy kretyni?
przeciez przy wyniku w Lublinie w granicach 52-38 w Rybniku zjawiloby sie tyle samo ludzi co w Łodzi... a teraz, nawet przy ok. 15-punktowym zwyciestwie, ile osob z Lublina pojawi sie we wtorek na meczu? 50? mooooze 100?
poza tym wyobrazmy sobie sytuacje ze mecz jest normalnie w niedziele, warunki slabe, troche pada, zimno, tor jakis dziwny, wydawaloby sie ze nalezy przelozyc spotkanie ale na pewno sa naciski z GKSZ zeby odjechac w koncu ten mecz, polowa pazdziernika juz przeciez, snieg niedlugo, coraz zimniej, wiec sedzia mowi 'dobra jedziemy, zobaczymy co bedzie', a w glowie 'dobra puszcze 8 biegow i do domu'. Chyba latwiej byloby obronic ewentualna przewage na neutralnym torze w 8-biegowym meczu niz na torze sprzyjajacym gospodarzom podczas 15 biegow, prawda?
czy w naszym klubie naprawde pracuja az tacy kretyni?
METHANOL ADVENTURE TEAM
A może Zbyszek "Ułan" Wojciechowski walczy o nagrodę Fair-Play w plebiscycie Tygodnika Żużlowego? 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Bardziej pasuje na Dętkę Roku.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Niestety wygląda na to, że sprawdzają się słowa jednego z naszych rodzimych zawodników i wracam tutaj pamięcią do naszej nie tak dwanej rozmowy, że tak naprawdę KMŻ jest tylko "przystankiem" w politycznej karierze pewnej osoby reprezentującej klub... A przy okazji pozdrowienia dla mojego rozmówcy (czyta to forum, więc wie, że to do niego). Oby tylko nie skończyło się na jednej wielkiej kompromitacji w barażach...
MOTOR LUBLIN
Głowa do góry. Wcale nie stoicie na straconej pozycji
. Choć wierze w mój kochany ROW w dwumeczu to uważam, że nawet z Nieminenem Czy Fisherem będzie bardzo ciężko wygrać w Lublinie. Nadal uważam,że sprawa z Drymlem to tylko zasłona i Nieminen pojedzie za TR.
Nie ma takiej opcji. TR na naszym torze jest zawodnikiem nieocenionym i nikt by go niesprawdzonym Finem nie zastępował...
Motor mocnyj!
rhekin pisze:Głowa do góry. Wcale nie stoicie na straconej pozycji. Choć wierze w mój kochany ROW w dwumeczu to uważam, że nawet z Nieminenem Czy Fisherem będzie bardzo ciężko wygrać w Lublinie. Nadal uważam,że sprawa z Drymlem to tylko zasłona i Nieminen pojedzie za TR.
Dzięki za te słowa, moje życzenie jest takie, żeby to wszystko rozstrzygnęło się w czystej, sportowej walce a nie poza torem, kiedy jeden czy drugi zawodnik "zawali" ten mecz na skutek zaległości finansowych. Pozdrowienia dla Rybnika.
MOTOR LUBLIN
- tezetomaniak
- Trener
patrzac na to, jak szykuje sie nasz sklad, to w czystej i sportowej walce mamy najmniejsze szanse ; ]
Przy tych składach, które się szykuja to wygrana 10 punktami byłaby ogromnym sukcesem. Niestety nie sądze by Kauko coś ujechał. Fischer wydaje sie pewniejszy od Fina, ale to tez niewiadoma.
Harry - czemu klub nie wziął od Drymla L4? Chciał kasy czy co?
Harry - czemu klub nie wziął od Drymla L4? Chciał kasy czy co?
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Nieminen jak Nieminen, z braku laku, dobry i kit.
Lepiej martwmy się juniorem, bo Kostro raczej nie da rady coś urwać poza pierwszym biegiem.
Lepiej martwmy się juniorem, bo Kostro raczej nie da rady coś urwać poza pierwszym biegiem.
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
skoro w pierwszym biegu ma szanse cos urwac to w czwartym rowniez : )
METHANOL ADVENTURE TEAM
W pierwszym może urwac tylko taśme
bo dopiero pojedzie w biegu 2 
Masi pisze:Harry - czemu klub nie wziął od Drymla L4? Chciał kasy czy co?
Kuźwa! A skąd ja mam wiedzieć???
Slij maile na trenujzmistrzem czy jak tam.
Ja już nie ogarniam "pomysłowości" tych panów.
Z juniorów jedzie Hadek.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
O to żeś się popisał mądrym postem Desmo. Jedziemy najważniejsze mecze w sezonie a ty piszesz o zawodniku "z braku laku" to może jeszcze Zielińskiego trzeba było wziąć, też dziurę się zapcha i jest OK.tak? Dla mnie Nieminen to porażka i wielkie nieporozumienie. Mało kto widzi szansę że ten chłopaczyna coś uwiezie, a Dryml jednak miał dwa, lub trzy razy większe szanse na 10 punktów niż nasz nowy "supernapieracz" Teraz pozostaje nam wierzyć że mecz życia na naszym torze odjadą wszyscy, na wyjeździe też, no pozostaje szansa że ktoś z tych 3 pozostałych nazwisk dojdzie, tylko czy jest tam ktoś na poziomie Drymla lub lepszy?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Co do terminu rewanżu to przecież nie wiemy czy na 17 znowu nie było jakiś kolizji terminów naszych obco.
Ten wtorek musiał byc konsultowany z zawodnikami i widocznie ustalono ze bedzie ok!
Tak naprawde jedyny problem to ograniczona ilosc naszych fanów na meczu
Rybnik na nas nie zarobi.
A pogoda to moze zaskoczyć i we wtorek
Trzeba być dobrej myśli, a rozlicznia poszczegolnych osób odłóżmy do wtorkowego wieczora.
Ten wtorek musiał byc konsultowany z zawodnikami i widocznie ustalono ze bedzie ok!
Tak naprawde jedyny problem to ograniczona ilosc naszych fanów na meczu
A pogoda to moze zaskoczyć i we wtorek
Trzeba być dobrej myśli, a rozlicznia poszczegolnych osób odłóżmy do wtorkowego wieczora.
harry pisze:
Z juniorów jedzie Hadek.
jupiiii...
METHANOL ADVENTURE TEAM
Wygląda na to, że w Lublinie ciężko być nawet kibicem-pesymistą - zwykle wydarza się coś bardziej głupiego, absurdalnego i destrukcyjnego niż człowiek jest sobie w stanie wyobrazić w najczarniejszych snach.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Co niektórzy malują "czarne scenariusze" już w Lublinie jeśli chodzi o wynik, strach pomyśleć jaki łomot zbierzemy w Rybniku...
MOTOR LUBLIN
harry pisze:Z juniorów jedzie Hadek.
Suuper, rownie dobrze jakby jechał Zieliński i Jendrej, wg. mnie gwaratnuja podobne zdobycze punktowe.
Cóż jeszcze baraze sie nie zaczely, a dla nas juz sie skonczyły.
Pełny profesjonalizm naszych działaczy i na dokładke ten rewanż we wtorek