Motor Lublin - ROW Rybnik 03.10.2010
Re: Lubelski Węgiel KMŻ - ROW Rybnik 03.10.2010
Ale po co? Idziemy na rekord Ginesa w ilości zawodników w kadrze?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Wybacz, ale do pracy nie noszę programów. Pamiętam, że w tamtym sezonie, albo dwa temu było tak, że 9 jechała z juniorem w 13 i tym się sugerowałem. Zresztą zerknąłem na mecz z Ostrowem i wychodziło, że Zielak jechał z Jendrejem więc napisałem tak jak napisałem. Dopiero teraz zauważyłem, że Jendrej jechał za Mistygacza. Przyznaje się, że źle napisałem. Biję się w pierś i obiecuję, że więcej nie będę.
EDIT:
Droga Helu, mi nie chodzi o baraż. Ważny jest całokształt pracy i to co robi się podczas meczu. Jeśli chodzi zaś o 3 pary, które podałaś to unikałbym zestawiania Rybola z Tomkiem. Mimo wszystko Rempała jest najsłabszym naszym seniorem, a Fisher będzie tu pierwszy raz w życiu jechal.
EDIT2:
Droga Helu, odpowiem krótko i trochę po chamsku, ale samo się ciśnie na usta:
- PO JAJCO!!!
Jakiś kuzyn EMINEMA?
EDIT:
Droga Helu, mi nie chodzi o baraż. Ważny jest całokształt pracy i to co robi się podczas meczu. Jeśli chodzi zaś o 3 pary, które podałaś to unikałbym zestawiania Rybola z Tomkiem. Mimo wszystko Rempała jest najsłabszym naszym seniorem, a Fisher będzie tu pierwszy raz w życiu jechal.
EDIT2:
Droga Helu, odpowiem krótko i trochę po chamsku, ale samo się ciśnie na usta:
- PO JAJCO!!!
poli pisze:prwdopodobnie bedzie u nas kauko neminem rozmowy trwaja
Jakiś kuzyn EMINEMA?
Też mnie to dziwi, nie widzę większego sensu ściągania tegoż Fina na baraże, chyba że chcą go dać na wyjazd zamiast Tomka Rempały to miało by może jakiś tam sens. Nieminen legitymuje się w EL średnią 1,543(37.) wyższą m.in od Drymla, Klinga, Gustafssona. W Elisterien już gorzej się spisywał 1,418(50.) Ale nam potrzeba juniora o czym chyba każdy wie.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Niech lepiej zaproponują Nermarkowi kontrakt w przyszłym roku w I lidze w naszym zespole
większy z tego może będzie pożytek 
Kauko jest strasznie rzadki - jezeli rzeczywiscie trwają z nim rozmowy to nie widze innego racjonalnego wytłumaczenia jak tylko wiadoma już dziś nieobecność Drymla.
Nie będzie Drymla, nie będzie Piszcza - kto ma za nich pojechać? Zresztą jak nic nie kosztuje to co was to interesi...
mnie interesi o tyle ze jest kiepski - za kiepski na Rybnik.
Czyli co, Kałko kakałko za Drymla?
A co z juniorem?? Hadek?
Oj ciężko będzie wygrać ten mecz, ciężko.
A co z juniorem?? Hadek?
Oj ciężko będzie wygrać ten mecz, ciężko.
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
Gelo pisze:mnie interesi o tyle ze jest kiepski - za kiepski na Rybnik.
Ten, no jak mu tam - Brak zawodnika chyba też szału nie robi...
Sitera, Mistygacz, Zieliński, Borodaj czy Darkin - nie są mniej kiepscy.
Hela pisze:Ale po co? Idziemy na rekord Ginesa w ilości zawodników w kadrze?
myśmy już go pobili i to przed sezonem
Gelo pisze:Kauko jest strasznie rzadki .
..........już raz Kauko Kakałko miał ratować lubelski klub w pamiętnym sezonie I ligii i w Lublinie przywiózł 7 (3,1,1,1,1) na motocyklu D.Śledzia..Także szału ni ma....poziom TR albo niższy!
biorac pod uwage, ze Kauko wyzszy od Sledzia chyba o glowe to dramatu nie bylo : )
METHANOL ADVENTURE TEAM
sobi2004 pisze:Gelo pisze:Kauko jest strasznie rzadki .
..........już raz Kauko Kakałko miał ratować lubelski klub w pamiętnym sezonie I ligii i w Lublinie przywiózł 7 (3,1,1,1,1) na motocyklu D.Śledzia..Także szału ni ma....poziom TR albo niższy!
Kauko nie robi na mnie wrażenia, ale chcę zakwestionować samą logikę takiego porównania. Ten mecz był 3 lata temu. Od tego czasu Fin jeździ regularnie w Anglii i Szwecji oraz w innych zawodach po Europie. Mógł się od tego czasu bardzo rozwinąć.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Dla mnie może być Nieminen, Hefe i paru innych, ale tutaj chyba najważniejsze pytanie to: kto będzie drugim juniorem??? Zna ktoś odpowiedź na to "banalne" pytanie?
Czy w tym klubie ktoś myśli.
Jeśli już kogoś zatrudniać to Hefenbrocka, tym bardziej że w Rybniku będzie twardo.
no i w Pardubicach był lepszy od obu Drymli którzy jechali "w domu"
Czołowa 12. zawodów:
1. Nicki Pedersen (Dania)
2. Fredrik Lindgren (Szwecja)
3. Andreas Jonsson (Szwecja)
4. Kevin Woelbert (Niemcy)
5. Greg Hancock (USA)
6. Christian Hefenbrock (Niemcy)
7. Ales Dryml (Czechy)
8. Grzegorz Walasek (Polska)
9. Niels K. Iversen (Dania)
10. Jurica Pavlic (Chorwacja)
11. Kenneth Bjerre (Dania)
12. Matej Ferjan (Węgry)
ps.
a co do juniorów to raczej nie ma wyboru albo dogadać się ze Sweetmanem
albo jedzie Hadek bo raczej innych możliwości nie ma.
Jeśli już kogoś zatrudniać to Hefenbrocka, tym bardziej że w Rybniku będzie twardo.
no i w Pardubicach był lepszy od obu Drymli którzy jechali "w domu"
Czołowa 12. zawodów:
1. Nicki Pedersen (Dania)
2. Fredrik Lindgren (Szwecja)
3. Andreas Jonsson (Szwecja)
4. Kevin Woelbert (Niemcy)
5. Greg Hancock (USA)
6. Christian Hefenbrock (Niemcy)
7. Ales Dryml (Czechy)
8. Grzegorz Walasek (Polska)
9. Niels K. Iversen (Dania)
10. Jurica Pavlic (Chorwacja)
11. Kenneth Bjerre (Dania)
12. Matej Ferjan (Węgry)
ps.
a co do juniorów to raczej nie ma wyboru albo dogadać się ze Sweetmanem
albo jedzie Hadek bo raczej innych możliwości nie ma.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Dariusz Momot Jedziemy walczyć na maksa
źródło: sportowefakty.pl
Wynika z tego, że Klindt jedzie.
Co do naszego składu, szkoda że wciąż jest tyle pytań zamiast konkretów typu ''jedziemy na 100 procent w najmocniejszym składzie z Drymlem, Sweetmanem i Fisherem''. Zamiast tego, zastanawiamy się czy Lukas przyjedzie, wciąż nie wiemy co z Richardem Sweetmanem.
Pozdrawiam
źródło: sportowefakty.pl
Wynika z tego, że Klindt jedzie.
Co do naszego składu, szkoda że wciąż jest tyle pytań zamiast konkretów typu ''jedziemy na 100 procent w najmocniejszym składzie z Drymlem, Sweetmanem i Fisherem''. Zamiast tego, zastanawiamy się czy Lukas przyjedzie, wciąż nie wiemy co z Richardem Sweetmanem.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Jeśli już to "jedziemy na 100procent w najmocniejszym składzie z Drymlem, Sweetmanem i ZZ za Piszcza".Co do naszego składu, szkoda że wciąż jest tyle pytań zamiast konkretów typu ''jedziemy na 100 procent w najmocniejszym składzie z Drymlem, Sweetmanem i Fisherem''.
Teksty o kontraktowaniu Nieminena uważam za niesmaczny żart.
Hela pisze:sobi2004 pisze:Gelo pisze:Kauko jest strasznie rzadki .
Kauko nie robi na mnie wrażenia, ale chcę zakwestionować samą logikę takiego porównania. Ten mecz był 3 lata temu. Od tego czasu Fin jeździ regularnie w Anglii i Szwecji oraz w innych zawodach po Europie. Mógł się od tego czasu bardzo rozwinąć.
ale sie nie rozwinął - jak go widzialem w tym roku pare razy (oczywiscie w telewizji) to odnioslem wrazenie ze nawet się cofnął.
Wypowiedź Momota jest nie z wczoraj czy dziś, lecz z niedzieli. Wtedy to jeszcze nie wiedział, że Klindt nie jedzie, bo ma mecz w KOC 
http://www.theargus.co.uk/sport/8433146.Eagles__future_still_under_threat/
Za Drymla jedzie Bridger. Tylko od samego Lukasa zależy czy pojawi się na niedzielnym meczu. A za Jonasa Z/Z.
http://www.theargus.co.uk/sport/8433146.Eagles__future_still_under_threat/
Za Drymla jedzie Bridger. Tylko od samego Lukasa zależy czy pojawi się na niedzielnym meczu. A za Jonasa Z/Z.
-
Saimon9779ROW
Mateusz Domański chyba pojedzie w miejsce Nicolaia.A Rafał Fleger pod 7 i będzie zastępował tego najgorszego.
Dryml nabawił się bowiem kontuzji podczas finału Indywidualnych Mistrzostw Czech w Pradze. - Jestem już po prześwietleniach i nie wykazały one żadnych złamań. Jednak muszę się jeszcze upewnić czy wszystko jest tak jak należy i czy czasem nie doszło do jakiś uszkodzeń mięśni czy wiązadeł. Szczerze powiedziawszy, wolałbym jechać w niedzielę w Eastbourne. Myślę, że mamy spore szanse na wygranie Elite League Knock Out Cup, ale jeszcze się nie zastanawiałem nad tym, co wybiorę - stwierdził Czech.
W Anglii nie jedzie, więc albo jedzie u nas albo jest kontuzjowany i za niego może być Z/Z
W Anglii nie jedzie, więc albo jedzie u nas albo jest kontuzjowany i za niego może być Z/Z
"Kibice z Koziego Grodu mogą zostać jednak mile zaskoczeni, bo włodarze lubelskiego klubu cały czas negocjują z kilkoma żużlowcami mogącymi zasilić skład w niedzielę. – Rozmowy dotyczą czterech nazwisk – zdradza dyrektor KMŻ.
Czy któreś z nich będzie widniało w składzie KMŻ może okazać się już w sobotę. W samo południe na warszawskim Okęciu ma wylądować samolot z obcokrajowcami, zaś późnym popołudniem, ok. godz. 17, czyli tuż po ligowym meczu piłkarzy Motoru, planowany jest krótki trening na torze przy Al. Zygmuntowskich."
To ktory z Warszawskich forumowiczow pojedzie na Okecie zobaczyc
? A tak na powaznie to kiedy oni chca ich zatwierdzic przez GSKZ ?
Czy któreś z nich będzie widniało w składzie KMŻ może okazać się już w sobotę. W samo południe na warszawskim Okęciu ma wylądować samolot z obcokrajowcami, zaś późnym popołudniem, ok. godz. 17, czyli tuż po ligowym meczu piłkarzy Motoru, planowany jest krótki trening na torze przy Al. Zygmuntowskich."
To ktory z Warszawskich forumowiczow pojedzie na Okecie zobaczyc
zazwyczaj na każdym lotnisku jest tak, że ląduje tam jakiś samolot z obcokrajowcami. też mi nowina...MLSpeedy pisze:W samo południe na warszawskim Okęciu ma wylądować samolot z obcokrajowcami
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
dobre, dobre
ale prosze nie przypisuj mi tego
to nie moje slowa.