Lubelski klub w sezonie 2010
- MikeMistrz
- Senior
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
Skidmore albo Auty? 
Wątpie, że Skippy, bo może się okazać, że będzie musiał jutro jechać w Rzeszowie.
Bartosh pewnie nas jeszcze trochę potrzyma w niepewności...
Bartosh pewnie nas jeszcze trochę potrzyma w niepewności...
MikeMistrz pisze:Skidmore albo Auty?
Skippiego caly czas nie chce puscic Rybka z Rzeszowa, a Auty'ego "blokuje" Gdansk. ten co podpisal jest ze Szwecji.
carpe diem!
Jakoś ostatnio nie mieliśmy szczęścia do szwedzkich juniorów... najpierw J. Messing, teraz Edberg, którzy niestety okazali się za słabi nawet na II lige. Miejmy nadzieje, że sporo lepszy od swoich poprzedników.
strzelam: Kim Nilsson
Bartosh możesz jaśniej??Po co te tajemnice ? 
A czy to robi jakąś różnicę który to będzie spośród zawodników typu: Sebastian Carlsson, Andre Hertzberg, Andreas Westlund, Alexander Soederholm, Robert Henderson, Per-Ola Klasson, Tim Godmundsson, Freddy Godlund, Linus Lydin, Tobias Baeck, Oliver Berntzon, Marcus Broqvist, John Lindman itepe itede
Na każdego z nich szkoda wydawać kasę na dojazd. Jendrej tyle samo zdziała, a na stadion może przyjść pieszo
Na każdego z nich szkoda wydawać kasę na dojazd. Jendrej tyle samo zdziała, a na stadion może przyjść pieszo
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
nie, nie robi ale jak się powiedziało a to wypadałoby powiedzieć i b albo nie mówić nic i tyle w tym temacie 
mysza nie trafiles:)
Pontus Aspgren
chlopak jest po kontuzji i nawet ladnie jedzie. jednak dla mnie to wielka niewiadoma.
Pontus Aspgren
chlopak jest po kontuzji i nawet ladnie jedzie. jednak dla mnie to wielka niewiadoma.
carpe diem!
a jest lepszy od Edberga? to chyba ta sama półka i raczej bym brnął w to co jest...
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
na moje oko to poziom zbliżony do Rosena wiec moze to byc interesujący kontrakt
Oby gwarantował tyle co Rosen to już będzie bardzo dobrze.
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
jeśli ja miałbym wybierać to bym brał Mikkela B. Jensena albo Andre Hertzberga, no ale może Pontus wypali ;p
meesha pisze: Sebastian Carlsson, Andre Hertzberg, Andreas Westlund, Alexander Soederholm, Robert Henderson, Per-Ola Klasson, Tim Godmundsson, Freddy Godlund, Linus Lydin, Tobias Baeck, Oliver Berntzon, Marcus Broqvist, John Lindman itepe itede
I ty ich meesha tak z pamieci wymieniles?
pewnie wszedl na syfy i wypisal ze skarbu kibica ligi szwedzkiej wszystkich szwedow ktorych nie zna :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Nie, z Tygodnika Zuzlowego wypisalem juniorow, ktorzy startowali w ostatnich dwoch kolejkach lig szwedzkich 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
- Łoptymista
- Trener
rozaczrowales mnie
strasznie
mialem Cie za chodzaca encyklopedie motogonki, zuzlo-mutanta, rlacha zapisanego w szarych komorkach... a tu taki cios
nie wiem czy sie pozbieram po takim czyms
strasznie
mialem Cie za chodzaca encyklopedie motogonki, zuzlo-mutanta, rlacha zapisanego w szarych komorkach... a tu taki cios
nie wiem czy sie pozbieram po takim czyms
OT
Nie jest tak źle z wiedzą meeshy. Wprawdzie w Internet Speedway Quiz teraz trwa przerwa międzysezonowa, ale we wtorkowym sparingu zaprezentował się wyśmienicie:
B - A 51 : 39
B - 51:
9. Witek 7 (3,2,w,2,-)
10. zz ns (-,-,-,-)
11. Jcob 18 (3,3,3,3,3,3)
12. Susic 3+2 (0,0,0,1,1*,0,1*)
13. meesha 16+2 (3,3,3,3,2*,2*)
14. Koper 7+2 (0,0,2*,2*,0,1,2)
A - 39:
1. Mezzi 5+3 (1*,1*,0,1,2*)
2. owen1989 7 (2,2,2,1,0,0)
3. Mani 9+1 (1*,0,3,2,2,1)
4. Bobi 7 (2,1,1,0,0,3)
5. lowigus 8+2 (1*,1,2,1*,3,-)
6. zz ns (-,-,-,-)
7. sting126 3 (3,0)
Nie jest tak źle z wiedzą meeshy. Wprawdzie w Internet Speedway Quiz teraz trwa przerwa międzysezonowa, ale we wtorkowym sparingu zaprezentował się wyśmienicie:
B - A 51 : 39
B - 51:
9. Witek 7 (3,2,w,2,-)
10. zz ns (-,-,-,-)
11. Jcob 18 (3,3,3,3,3,3)
12. Susic 3+2 (0,0,0,1,1*,0,1*)
13. meesha 16+2 (3,3,3,3,2*,2*)
14. Koper 7+2 (0,0,2*,2*,0,1,2)
A - 39:
1. Mezzi 5+3 (1*,1*,0,1,2*)
2. owen1989 7 (2,2,2,1,0,0)
3. Mani 9+1 (1*,0,3,2,2,1)
4. Bobi 7 (2,1,1,0,0,3)
5. lowigus 8+2 (1*,1,2,1*,3,-)
6. zz ns (-,-,-,-)
7. sting126 3 (3,0)
Mateusz Borowicz o jeździe na przyczepnej nawierzchni: "Lubię czuć motocykl, to że parzy mnie w tyłek i jedzie do przodu."
KosaRKS pisze:11. Jcob 18 (3,3,3,3,3,3)
Szpaner
Szpaner to bym był, jakbym sam wkleił te wyniki
Hayden pisze:Na Lodz z nimi!
Nie wiem czy Łódź zebrałaby skład do quizu. A jeśli już jesteśmy przy ISQ, to każde żużlowe miasto w Polsce, lubelska ekipa by rozjechała
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
meesha pisze:Nie, z Tygodnika Zuzlowego wypisalem juniorow, ktorzy startowali w ostatnich dwoch kolejkach lig szwedzkich
Oj, to dobrze, bo juz sie zaczynalem martwic o Ciebie
Spokojnie, akurat na dojrzewających ogórkach nie znam się za bardzo więc muszę się wspierać literaturą
A tak już poważniej - chodziło mi jedynie o fakt bezcelowości sprowadzania do naszej ligi tzw. wynalazków ze Szwecji, Danii, Anglii czy innych Niemiec, którzy dopiero uczą się żużlowego rzemiosła. Niech się uczą u siebie, a jak już będą coś potrafić to wtedy mogą się starać o angaż w naszej zaj... lidze
U nas tymczasem wszystko stoi na głowie. Ale jakby to powiedział kierownik produkcji Hochwander: "Dwadzieścia osiem filmów o tym zrobiłem, robię dwudziesty dziewiąty"

A tak już poważniej - chodziło mi jedynie o fakt bezcelowości sprowadzania do naszej ligi tzw. wynalazków ze Szwecji, Danii, Anglii czy innych Niemiec, którzy dopiero uczą się żużlowego rzemiosła. Niech się uczą u siebie, a jak już będą coś potrafić to wtedy mogą się starać o angaż w naszej zaj... lidze
Mamy jednak silną drużynę. Aż 6 naszych żużlowców ma po ostatnim meczu średnie powyżej 2,000.
Lukas Dryml 2,360
Mariusz Puszakowski 2,274
Adrian Rymel 2,263
Karol Baran 2,254
Tomasz Piszcz 2,250
Richard Sweetman 2,083
do tego Tadzio 1,122
Cała pierwsza 5-tka ma wyższą średnią od Jankowskiego (2,241), Burzy (2,085), Dyma (2,085), Jędrzejewskiego (2,083). Wszyscy gorsi są tylko od J. Rempały (2,525).
Gdybyśmy jechali wszystkie mecze optymalnym składem to nie byłoby na nas mocnych
Lukas Dryml 2,360
Mariusz Puszakowski 2,274
Adrian Rymel 2,263
Karol Baran 2,254
Tomasz Piszcz 2,250
Richard Sweetman 2,083
do tego Tadzio 1,122
Cała pierwsza 5-tka ma wyższą średnią od Jankowskiego (2,241), Burzy (2,085), Dyma (2,085), Jędrzejewskiego (2,083). Wszyscy gorsi są tylko od J. Rempały (2,525).
Gdybyśmy jechali wszystkie mecze optymalnym składem to nie byłoby na nas mocnych
Jeżeli ktoś jeszcze nie wie
Lubelska drużyna pozyskała nowego juniora. Jest nim Szwed Pontus Aspregen
Edit by Speed: Prawdopobobnie byłeś tą ostatnią osobą, która nie wiedziała więc mamy już problem z głowy ^^
Lubelska drużyna pozyskała nowego juniora. Jest nim Szwed Pontus Aspregen
Edit by Speed: Prawdopobobnie byłeś tą ostatnią osobą, która nie wiedziała więc mamy już problem z głowy ^^