KMŻ Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp, NOWY TERMIN - 04/07/2010
Re: KMŻ Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp, NOWY TERMIN - 04/07/2010
może w parze z juniorem pewniejszy będzie Rymel albo Puzon ? Coś u Drymla tych kompletów nie widać, chyba że to tylko kwestia betonu była i jak w Lublinie będzie miał pod koło to będzie w końcu niełapany
Poniżej skład na Ostrów: Lubelski Węgiel KMŻ Lublin:
9. Karol Baran
10. Adrian Rymel
11. Lukas Dryml
12. Tomasz Rempała
13. Mariusz Puszakowski
14. TadeuszKostro
60 : 30 dla nas
9. Karol Baran
10. Adrian Rymel
11. Lukas Dryml
12. Tomasz Rempała
13. Mariusz Puszakowski
14. TadeuszKostro
60 : 30 dla nas
Wiecie co Wam powiem? Ale mamy pake! ;]
Owszem mamy - dziś ogladalem mecz Rybnik - Miszkolc. Magosi, ktorego uwazam za ostatniego kelnera ładnie szczypał. Nawet z drugiego miejsca mozna zawalczyć Rybnikiem.
Gelo pisze:Owszem mamy - dziś ogladalem mecz Rybnik - Miszkolc. Magosi, ktorego uwazam za ostatniego kelnera ładnie szczypał. Nawet z drugiego miejsca mozna zawalczyć Rybnikiem.
tym bardziej, ze Nermark ma dlug niewdziecznosci...
carpe diem!
Jest szansa bo Rybnik jest słabiutki. Tylko niepokoi mnie fakt, że przez ostatnie 15 lat udało się nam ujechać z nimi zaledwie 1 punkt z tego co pamiętam, a Rkm jakimi by kelnerami do nas nie zajechał to ci się zawsze przełożyli i nas zlali.
Krakow przelamany, Krosno tak samo, to teraz czas na Rybnik. Juz kiedys pisalem, ze jest szansa z nimi wygrac w barazach. Ale tez trzeba wierzyc, ze sie Orla pogoni, a to nie jest niemozliwe.
bartosch pisze:Gelo pisze:Owszem mamy - dziś ogladalem mecz Rybnik - Miszkolc. Magosi, ktorego uwazam za ostatniego kelnera ładnie szczypał. Nawet z drugiego miejsca mozna zawalczyć Rybnikiem.
tym bardziej, ze Nermark ma dlug niewdziecznosci...
A Nermarka to bym widzial u nas po awansie...
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Orła i tak się pogoni,bez dwóch zdań. Może nie zrobimy bonusa, ale wygrac wygramy.
Uważam żę na dzień dzisiejszy ten skład to srodek I ligi.
Uważam żę na dzień dzisiejszy ten skład to srodek I ligi.
Jeżeli 6-7 miejsce to srodek 1 ligi to sie zgodze.
Narazie to jest srodek 2 ligi 
niekoniecznie - zdaje sie, ze takim skladem nie jechalismy dotychczas nigdy.
kiedy będą plakaty reklamujące niedzielny mecz? a przede wszytskim plakat na potrzeby internetu?
Ja bym nie przesadzał ze stwierdzeniem że nasz skład jest na środek I ligi bo jakby tak było to i bez Rymela z Ostrowa nasi by wywieźli pewne 3 punkty. Środek I ligi to Poznań czy Daugavpils. Mimo to w pojedynku z Rybnikiem nie stalibyśmy na straconej pozycji, zwłaszcza jeśli Sweetman zacząłby jeździć na tyle, na ile go naprawdę stać.
PS. Pomyśleć że gdyby nie deszcz to jechalibyśmy ten mecz z Darkinem i Zielińskim w składzie
PS. Pomyśleć że gdyby nie deszcz to jechalibyśmy ten mecz z Darkinem i Zielińskim w składzie
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:Ja bym nie przesadzał ze stwierdzeniem że nasz skład jest na środek I ligi bo jakby tak było to i bez Rymela z Ostrowa nasi by wywieźli pewne 3 punkty. Środek I ligi to Poznań czy Daugavpils. Mimo to w pojedynku z Rybnikiem nie stalibyśmy na straconej pozycji, zwłaszcza jeśli Sweetman zacząłby jeździć na tyle, na ile go naprawdę stać.
A ja mysle ze to jest sklad na srodek 1 ligi. Trzeba za wszelką cenę awansować i utrzymać trzon zespołu. Wygląda on naprawdę ciekawie. Potrzeba chłopakom wspólnej jazdy. Cieszę się ze mamy teraz trzy mecze pod rząd na naszym torze. W tym kontekście bonus z Łodzią staje się coraz bardziej realny!
Z bonusem moze byc ciezko, bo te 30 pt do odrobienia, to jednak nie jest malo. No, ale atmosfera w zespole jest, pieniadze sa, wiec jakis tam zalazek na dobry wynik jest 
kilar pisze:Z bonusem moze byc ciezko, bo te 30 pt do odrobienia, to jednak nie jest malo. No, ale atmosfera w zespole jest, pieniadze sa, wiec jakis tam zalazek na dobry wynik jest
zgadzam sie ale póki silniki warczą( tzn dobre sprężanie mają) wszystko jest możliwe
no Jaco nie pozwoli żeby tak zmiażdżyć Łódź
zresztą wróćmy do tematu wątka ;P
GIGI pisze:kibicLBN pisze:Ja bym nie przesadzał ze stwierdzeniem że nasz skład jest na środek I ligi bo jakby tak było to i bez Rymela z Ostrowa nasi by wywieźli pewne 3 punkty. Środek I ligi to Poznań czy Daugavpils. Mimo to w pojedynku z Rybnikiem nie stalibyśmy na straconej pozycji, zwłaszcza jeśli Sweetman zacząłby jeździć na tyle, na ile go naprawdę stać.
A ja mysle ze to jest sklad na srodek 1 ligi. Trzeba za wszelką cenę awansować i utrzymać trzon zespołu. Wygląda on naprawdę ciekawie. Potrzeba chłopakom wspólnej jazdy. Cieszę się ze mamy teraz trzy mecze pod rząd na naszym torze. W tym kontekście bonus z Łodzią staje się coraz bardziej realny!
Sorry, ale kto z naszego składu wg Ciebie tłukłby ponad 10 punktów w każdym meczu I ligi? Nawet w każdym meczu II ligi tyle nie tłuką, więc wydaje mi się, że w I byłoby znacznie trudniej. Paru zawodników nadałoby się na 2 linie zespołu I ligi (Baran, Puzon, któryś z Czechów) ale kto ciągnąłby zespół? Mielibyśmy zespół który u siebie uzbierałby troszkę więcej niż Rybnik w tym roku. Może i utrzymalibyśmy się w I lidze z tym składem, ale mielibyśmy nikłe szanse z Poznaniem, Daugavpils, Grudziądzem, Rzeszowem czy nawet Gnieznem. Zawodnicy jak na II ligę są super i ciężko o lepszą pakę, naprawdę. Jednak Grudziądz pokazał przed rokiem w barażach z Orłem, że różnica miedzy tymi ligami jest duża.
Byłes na turnieju w LBN?? widziałeś co robił z tymi 1 ligowcami Puszak?? mamy skład na 1 lige w tej chwili i napewno Dryml Puszakowski,Baran czy Rymel w niej by sobie spokojnie poradzili.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Wyższa liga= lepsze pieniądze i solidniejszy sprzęt. Chyba w to że nasi zawonicy mają umiejętności to nikt nie wątpi 
No tego turnieju akurat nie widziałem. Za to Baran ani na el. IMŚ ani na 1/4 IMP nie błyszczał. Byłem też na wyjeździe w Łodzi i tam Baran nie wyprzedził zawodnika który na wyjściu z 1 łuku niemal się wywrócił
a także jak go S. Burza w ostatnim biegu minął spokojnie bo Karol więcej kręcił głową niż jechał. Karol dałby rade w I lidze i nawet mógłby mieć spory wkład w wyniki tylko musiałby latać jak w sierpniu poprzedniego roku np. z meczu z Krosnem. Nie żebym narzekał bo jest super. Skład na II ligę marzenie wciąż to powtarzam. Puzonek na naszym torze może by i tłukł po 10 punktów w I lidze, ale reszta? Dryml w zeszłym sezonie śr. bodajże ok. 1.9, a w tym sezonie chyba jednak ciut słabiej śmiga. Rymel to wielka niewiadoma na I lige.
Podsumuję to tak: jakby nasi wszyscy zawodnicy (bez wyjątków!) byli w super sztosie to dałoby radę zakręcic się koło 4 czy 5 miejsca w I lidze. Takie jest moje skromne zdanie. I nie żebym naszych nie doceniał tylko po prostu musielibyśmy ze wszystkim trafić żeby wejść do 4' I ligi. Właściwie to powinniśmy o tym pisać w innym temacie
Podsumuję to tak: jakby nasi wszyscy zawodnicy (bez wyjątków!) byli w super sztosie to dałoby radę zakręcic się koło 4 czy 5 miejsca w I lidze. Takie jest moje skromne zdanie. I nie żebym naszych nie doceniał tylko po prostu musielibyśmy ze wszystkim trafić żeby wejść do 4' I ligi. Właściwie to powinniśmy o tym pisać w innym temacie
Ja tam bym się nie rozdrabniał i od razu założył temat: "Ekstraliga 2012 - kogo widzicie w składzie?"
Zajmijmy sie może jednak póki co najbliższymi meczami. Do wyciągnięcia jest 15 dużych punktów. Nie wyobrażam sobie by zgubić więcej niż jeden
Zajmijmy sie może jednak póki co najbliższymi meczami. Do wyciągnięcia jest 15 dużych punktów. Nie wyobrażam sobie by zgubić więcej niż jeden
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
ale panowie propagande siejecie.
najpierw to trzeba wygrywac wszystko z gorki jak leci a pomysly na pierwsza lige zostawic na 'po fakcie'
dzielenie skory na niedzwiedziu zazwyczaj przynosi pecha.
niemniej calym sercem jestem za kmz-em co bysmy z roku na ok ogladali coraz lepsze widowiska.
do boju do boju !
najpierw to trzeba wygrywac wszystko z gorki jak leci a pomysly na pierwsza lige zostawic na 'po fakcie'
dzielenie skory na niedzwiedziu zazwyczaj przynosi pecha.
niemniej calym sercem jestem za kmz-em co bysmy z roku na ok ogladali coraz lepsze widowiska.
do boju do boju !
Awizowane
Holdikom Ostrovia Ostrów:
1. Daniel Pytel
2. Robert Sawina
3. Krystian Klecha
4. Zbigniew Czerwiński
5. Mariusz Staszewski
6. Karol Sroka
Lubelski Węgiel KMŻ Lublin:
9. Lukas Dryml