09.05.2010 Orzeł Łódź-Kmż Lublin
- niespokojny
- Trener
Re: 09.05.2010 Orzeł Łódź-Kmż Lublin
od 12 w zwyz obojetnie iloma dostaniemy bo i tak szans na bonusa nie bedzie. A kasa zostanie zaoszczedzona przynajmniej 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
na szczescie skonczy sie juz temat Borodaja raz na zawsze
No to Lodz nas wciagnela nosem. Na wyjazdach niestety jestesmy tylko tlem dla gospodarzy.
Gelo pisze:na szczescie skonczy sie juz temat Borodaja raz na zawsze
Otóż To!
My jesteśmy tu gdzie wtedy,oni tam gdzie stało zomo ;]
- niespokojny
- Trener
Spoko, zostali Oneszko, Kolodij i inni

- tezetomaniak
- Trener
kasy na Wandzie nastukali i juz jest relaks 
Gorzej, że Darkin na zero...
kaktus pisze:Gorzej, że Darkin na zero...
jak sie wczoraj balowało w tifosi to nie jest dziwne
też mam nadzieję, że skończą się takie pomysły jak Borodaj i gadanie, że walczak z niego i tylko jakby miał sprzęt. 
Ciekawe dlaczego Darkina nie puszczają...
mustafa pisze:też mam nadzieję, że skończą się takie pomysły jak Borodaj i gadanie, że walczak z niego i tylko jakby miał sprzęt.
Bo nie leży mu ten tor i przywiózł dwa zera?
My jesteśmy tu gdzie wtedy,oni tam gdzie stało zomo ;]
średnie wytłumaczenie, Borodaj też przywoził zera a był puszczony 3 razy 
- MikeMistrz
- Senior
Albo katować tego Hauzingera, a jeśli nie ma zamiaru już u nas jeździć, to jechać z trzema juniorami w składzie. Nie ma sensu próbować jechać z Zielińskim, Borodajem, czy Nigmatzianowem, bo żaden z nich nie rokuje żadnych nadzieji. Hauzinger co prawda też nie błyszczał, ale on przynajmniej miał jeden udany sezon.
Ja bym obstawiał to, że jeszcze się nie za bardzo czuje po zeszłotygodniowym upadku.
Jestem bardziej ciekawy co z resztą. Przecież nie zapomnieli jak się jeździ. Tor nie podszedł, gospodarze za mocni? Czekam na relację tych co tam są.
Jestem bardziej ciekawy co z resztą. Przecież nie zapomnieli jak się jeździ. Tor nie podszedł, gospodarze za mocni? Czekam na relację tych co tam są.
To jechalismy przez ta Serbie:)
jeżeli Hauzinger nie będzie chciał przyjechać na trening, to ja bym jednak puszczał Zielińskiego - przynajmniej u nas, póki nie wróci Piszcz. Może Zieliński nie jest rewelacyjny, ale co któryś start mu wyjdzie i te 7 punktów jest w stanie dorzucić na naszym torze.
- niespokojny
- Trener
No nie ma wyboru. Zielinskim trzeba jechac i czekac na Piszcza. Przydaloby sie jakies wzmocnienie w okienku. Szukac w Anglii(lidze). Patrzcie na Steada a i Wright w Miskolcu ladnie smiga 
- MikeMistrz
- Senior
Edberg, czy Hadek na chwilę obecną są lepsi niż Zieliński. Apropo dzisiejszego meczu, to zabrakło dzisiaj punktów Darkina i oczywiście Piszcza. Gdyby pierwszy pojechał na swoim poziomie i byłby Tomek, to myślę, że 35-39 punktów byśmy uciułali
.
Jakby Darkin pojechał na swoim poziomie to lekko dobilibyśmy do 35 (zbrakło 4 punktów). Z Piszczem moglibyśmy Łodzian postraszyć 
To jechalismy przez ta Serbie:)
no cóż, podsumowując - Rempała, Puszakowski i Baran na tle silnego rywala na wyjeździe nie pojechali tragicznie. Zabrakło punktów Darkina no i tego piątego, po którym wciąż jest dziura. Wstawienie trzech juniorów na mecz z Ostrowem to może jest jakiś pomysł, ale dopiero po treningu.
..a ja tam widze po dzisiejszych wynikach ze my nic w tym sezonie nie ugramy. Mozemy tylko walczyc o zwyciestwa na wlasnym torze. Wystarczy popatrzyc na Opole i Ostrow co tam sie dzialo. U nas nie ma wyrownanego skladu. Szczerze powiem ze rece opadaja. Z reszta jak zwykle w Lublinie.... Po 91' zuzel upadl. Jak ktos oczekuje ze Piszcz po kontuzji zacznie przywozic 8- 10 punktow to szczerze gratuluje fantazji....
- niespokojny
- Trener
Hehe dobre edberg lepszy niz Zielinski

MikeMistrz pisze: myślę, że 35-39 punktów byśmy uciułali.
A to naprawde taka wielka roznica 31 a 35 ?
Lepiej wyglada ten tragiczny wynik niz opisy poszczegolnych biegow na SF, ktore wyraznie uwidocznily nieudolnosc? pecha? brak checi do walki ? czy moze z gory zafiksowana w glowie przegrana naszych zawodnikow.
Wspolczuje tym co pojechali do Łodzi.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
wklejcie tu dyżurne zdjęcie Kolegi grzesiecka z meczu w opolu 
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
GIGI pisze:..a ja tam widze po dzisiejszych wynikach ze my nic w tym sezonie nie ugramy. Mozemy tylko walczyc o zwyciestwa na wlasnym torze. Wystarczy popatrzyc na Opole i Ostrow co tam sie dzialo. U nas nie ma wyrownanego skladu. Szczerze powiem ze rece opadaja. Z reszta jak zwykle w Lublinie.... Po 91' zuzel upadl. Jak ktos oczekuje ze Piszcz po kontuzji zacznie przywozic 8- 10 punktow to szczerze gratuluje fantazji....
wierzyłeś że tam wygramy? bo ja wcześniej pisałem, że nawet z Piszczem byśmy nie wygrali. Faworyt ligi na swoim torze nie przegrywa. Mam tylko nadzieję, że Darkin się szybko pozbiera, bo stać go przynajmniej na 10 punktów w meczach wyjazdowych. Zobaczymy jaką koncepcję będzie miał trenerio na skład, ale uważam że bez treningu nie ma co wystawiać jakiegoś odważnego składu, typu 3 juniorów. Jak Hauzinger nie chce przyjechać to niech jedzie ten Zieliński.
- niespokojny
- Trener
Tomek Rempala moim zadaniem na plus. Puzon i Baran bardzo przecietnie. Darkin jak sie pozbiera, Piszcz wroci po kontuzji to jesli awansujemy do 4 moze sie zakrecimy kolo 40?
Nie bylo zle... zdobylismy praktycznie tyle punktow ile Mistrzowie Polski jadacy w Lesznie