Treningi
Re: Treningi
Byłem na treningu i moim zdaniem powinien jechać Bordaj moze starty ma słabe ale widac, że ma chęci. Zieliński padaka walki jak kot napłakał i przymykanie gazu na wejściach to juz katastrofa. Baran i Puzon bardzo na plus i Tomek też daje rade:)
Cooper pisze:Ciekawy typ ten Borodaj, niby wariat, a jednak krzywdy nikomu nie zrobil a i sam nie lezal. Nad motocyklem w miare panujeGdyby mial jeszcze jakiekolwiek starty...
... starty łatwiej nadrobić niż wolę walki na dystansie (bo odwaga w tym przypadku to nieodpowiednie słowo) a u Ziela za bardzo tej woli nie było widać
ja bym spróbował takiego Boro - co prawda trudno liczyć na to, że odkryjemy drugiego Filinowa ale zawsze będzie lepszy przegląd sytuacji na przyszłość, bo jak nie w takim meczu testować znaki zapytania to kiedy ?
Na początku Rempała cienko jeździł (był za baranem i puszakowskim). Później już z puszakowskim wygrywał jak dalej jeździli.
A co do borodaja to dzięki niemu coś się działo na treningu
Nawet raz wyprzedził puszakowsiekgo 
Oleg to zbliżony oziom Tadka
Tyle z moich obserwacji.
A co do borodaja to dzięki niemu coś się działo na treningu
Oleg to zbliżony oziom Tadka
Tyle z moich obserwacji.
Tomek R na początku treningu eksperymentował z ustawieniami i widać że nie wyszło więc wrócił do wcześniejszych. Puzon i Baran jak najbardziej na PLUS. Co do Boradaja i Zielińskiego - wielka niewiadoma. Borodaj ma chociaż wolę do walki i chęci a Zielek jakoś taki bezpłciowy

na poczatku (okolo 16:30) trzy razy startowali spod tasmy:
Baran, Puzon, Rempala, Kostro
Puzon, Baran, Rempala, Kostro
jw
(o ile mnie pamiec nie myli)
w drugim wyscigu Mariusz objechal Karola na drugim wirazu
Baran, Puzon, Rempala, Kostro
Puzon, Baran, Rempala, Kostro
jw
(o ile mnie pamiec nie myli)
w drugim wyscigu Mariusz objechal Karola na drugim wirazu