Półfinał krajowych eliminacji IMŚ- Lublin, 21.04.2010

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
janek
Kadrowicz

Re: Półfinał krajowych eliminacji IMŚ- Lublin, 21.04.2010

#101 Postautor: janek » 21 kwietnia 2010, o 20:24

Zawody ciekawe, gdyby nie tragiczny stan toru!!!. Takiego toru nie robi się nawet najgorszemu przeciwnikowi, a co mówić na Zawody tej rangi. Mnie ciekawi jedno, czy po dzisiejszym skandalicznym przygotowaniu toru, Lublin w przyszłości dostanie jeszcze szansę organizacji jakichś klasowych Zawodów??

Awatar użytkownika
KeslleY
Junior

#102 Postautor: KeslleY » 21 kwietnia 2010, o 20:30

Jak już pisałem wcześniej. Dwie godziny przed zawodami urwała się chmura. Zawody świetne. Daniel klasa dla samego siebie
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

Re: Pół�nał �ajowych eliminacji IMŚ- �blin, 21.04.2010

#103 Postautor: niespokojny » 21 kwietnia 2010, o 20:43

janek pisze:Zawody ciekawe, gdyby nie tragiczny stan toru!!!.

A Kolodziej narzekal<prawie rekord toru>? To wkoncy ciekawe te zawody czy nie? :roll:
Byli tacy co sobie radzili i tacy co nie dali rady... Widac kto klasa a kto kielbasa :P .A byl jaki byl, wczesniej padalo to sie porobily grudy. Prosta startowa jeszcze godzine przed zawodami bardzo zle wygladala... no nie wymagajmy nie wiadomo czego. Falubazy tez nie dali rady :lol:
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#104 Postautor: Łoptymista » 21 kwietnia 2010, o 20:46

urwała się�hmura[/qu[te]

ale gdzie?

widziales urwanie chmury szefie?

tor ponoc byl juz w skandalicznym stanie juz wczoraj.

harry
Trener

#105 Postautor: harry » 21 kwietnia 2010, o 20:47

janek pisze:Zawody ciekawe, gdyby nie tragiczny stan toru!!!. Takiego toru nie robi się nawet najgorszemu przeciwnikowi, a co mówić na Zawody tej rangi. Mnie ciekawi jedno, czy po dzisiejszym skandalicznym przygotowaniu toru, Lublin w przyszłości dostanie jeszcze szansę organizacji jakichś klasowych Zawodów??

Głową muru nie przebijesz. Chłop swoje a baba swoje.
Dopiero jak klub dostanie z 15 tys zł kary za przygotowanie toru do zawodów to może w koncu się obudzą i zaczną słuchac i myśleć.
Taki deszczyk jaki padał przed zawodami to tylko powinien pomóc a nie zaszkodzić.
Dalej popełniane są kardynalne błędy przy robieniu toru, jak w zeszłym roku. Ale szkoda już gadać.
Dzisiejsze zawody powinny mocno pomóc temu torowi, chociaż bez przemyslanych działań, w niedzielę nie będzie zdecydowanej poprawy.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

harry
Trener

#106 Postautor: harry » 21 kwietnia 2010, o 20:51

niespokojny pisze:.A byl jaki byl, wczesniej padalo to sie porobily grudy. Prosta startowa jeszcze godzine przed zawodami bardzo zle wygladala... no nie wymagajmy nie wiadomo czego.

No kuźwa jak się bronuje start przed zawodami i jeszcze leje w niego wodę chociaż na wszystkim co przepowiada pogodę widać że będzie padało to tak się właśnie kończy. Cud, że mecz się odbył a nie tak jak z Rawiczem w tamtym roku.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Torsen
Trener