Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
i Marcel Kajzer do kompletu 
- tezetomaniak
- Trener
Thorgal pisze:Skończy się tak, że Klimek będzie błagany o powrót
a co, masz taki zamiar ?
Ja jestem ciekaw gdzie wyląduje "franko kolanko" oraz Hynek Stichauer.
Hynek mam nadzieje, ze u nas.
A Franek jak najdalej...
A Franek jak najdalej...
- niespokojny
- Trener
hynek pewnie w krakowie, trabia juz wszyscy o tym od kilku miesiecy z jest z nimi po slowie. Swoja droga zamienil stryjek siekierke na kijek 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
albo inna wersja zamienił Hynek siekierkę na kijek
szkoda jeżeli to prawda, ale jak mu źle u nas było to trudno, Wanda się w połowie wycofa (oby nie) i będzie płakał...
Lodz nie ma slabych punktow - mocny sklad seniorski i mocni rezerwowi na wszelki wypadek.
No i do tego najmocniejsza para juniorska w lidze - Mateusz Kowalczyk & Linus Ekloef.
Zeby odpowiedziec im kims przynajmniej na juniorow, musielibysmy miec tercet Piaszczynski & Sam Masters & fura szczescia.
No i do tego najmocniejsza para juniorska w lidze - Mateusz Kowalczyk & Linus Ekloef.
Zeby odpowiedziec im kims przynajmniej na juniorow, musielibysmy miec tercet Piaszczynski & Sam Masters & fura szczescia.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
ee tam...a gdzie powiedziane że kowalczyk będzie mial aż tak udany sezon jak ub sezon? u mlodego sezon w sezon to wielka niewiadoma...
Thorgal pisze:Skończy się tak, że Klimek będzie błagany o powrót( choć suma summarum, w obecnej sytuacji to dobre i takie rozwiązanie)
Najpierw musi gdziekolwiek podpisac "warszawski" do niedzieli....
A prawda taka, ze Klimiek jest wciaz lepszy od wiekszosci tych wynalazkow, ktore sie przewijaja w propozycjach. To zawodnik ktoremu Kowlaczyk czy inny Ekloef na naszym torze nie straszny. A prawda taka, ze Bubel czy inny Bak raczej lapali by sie na smrod spalin (przynajmniej na poczatku sezonu).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Zgodziłbym się z tym w sezonie 2007. Wtedy nieraz miałem wrażenie, że Klimek na naszym torze w zasadzie nie popełnia błędów i po wygranym starcie - co dzięki handicapowi własnego toru zdarzało się często - jest w stanie dowieźć prawie wszystko. W ostatnim sezonie już tak nie było. Słabł w oczach i popełniał błędy, zapewne wynikające ze słabego przygotowania fizycznego. A biorąc pod uwagę to, że chłopak praktycznie podjął już decyzję o zakończeniu kariery (?), nie sądzę, by jego czas tej zimy wypełniała praca nad siłą i wytrzymałością. W efekcie, jeśli pojawi się znów na torze, nie ma szans na lepsze występy niż w zeszłym roku.Cooper pisze:Klimiek jest wciaz lepszy od wiekszosci tych wynalazkow, ktore sie przewijaja w propozycjach. To zawodnik ktoremu Kowlaczyk czy inny Ekloef na naszym torze nie straszny.
No wiesz? Przecież one pachnąA prawda taka, ze Bubel czy inny Bak raczej lapali by sie na smrod spalin (przynajmniej na poczatku sezonu).
Pachna z motorow lubelskich zawodnikow:D
Ja poprzedni sezon w wykonaniu Klimka rozdzielam na dwa "etapy". Na poczatku bylo naprawde niezle.
Ja poprzedni sezon w wykonaniu Klimka rozdzielam na dwa "etapy". Na poczatku bylo naprawde niezle.
A ja cos czuje ze bedzie u nas "Franko Kolanko"...
Dream come true... 
FRANKO "No Fear" KOLANKO
URBAN LEGEND
URBAN LEGEND
- niespokojny
- Trener
No to sie pociągło..
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
- Łoptymista
- Trener
Cooper pisze:Dream come true...
nightmare
A tak wogle
to albo "dreams come true", albo "dream comes true" 
Natomiast co do meritum to Franciszek na drugie ligie dobry napieracz, ja bym go bral namase
Natomiast co do meritum to Franciszek na drugie ligie dobry napieracz, ja bym go bral namase
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Gawrzyk pisze:raczej watpie. z tego co jes napisane w DW wyglada ze nie bedzie nowych zawodnikow.
Róznie mozna to interpretować,może czekają jeszcze na odesłanie jakiegoś faksu z podpisanym kontraktem
meesha pisze:A tak wogleto albo "dreams come true", albo "dream comes true"
Ewentualnie "dream, come true" jako wolacz "snie, spelnij sie"
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Oj, Panowie. "Dream come true" to spełnione marzenie. Wszystko prawidłowo.
Miał być lider? I Jest!

Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2010, o 22:41 przez Kalhorn, łącznie zmieniany 1 raz.
- tezetomaniak
- Trener
trzeba mierzyc sily na zamiary z tym angielskim 
Ktoś mógłby mi powiedzieć gdzie dokładnie jest ta sala konferencyjna?
Tadek Kostro ciśnie ostro!!
no dziękuje za wyczerpującą odpowiedź
o to mi chodziło
Tadek Kostro ciśnie ostro!!
Nie na sali, a w sali