Lubelski klub w sezonie 2010
- Łoptymista
- Trener
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
To wie chyba tylko dyr. Sprawka. Osobiscie na egazamin bym nie liczyl. Nie wiadomo czy bedzie przed sezonem, a oprocz tego nie ma zadnej gwarancji, ze ktos od nas go zda. Defekty i upadki zawsze chodz po zuzlowcach.
Trzeba poczekac do czwartku i wtedy bedzie wiadomo co i jak. Czekamy juz tyle miechow, ze te kilkadziesiat godzin nikogo raczej nie zbawi.
Trzeba poczekac do czwartku i wtedy bedzie wiadomo co i jak. Czekamy juz tyle miechow, ze te kilkadziesiat godzin nikogo raczej nie zbawi.
Ciekawe dlaczego odpuścili sobie Jarosa, jeśli był w kręgu zainteresowania?
Mam nadzieję że w czwartek ogłoszą że mają niezły kontrakt, inaczej nie ma sensu milczenie.
Mam nadzieję że w czwartek ogłoszą że mają niezły kontrakt, inaczej nie ma sensu milczenie.
Łoptymista pisze:...Osobiscie na egazamin bym nie liczyl. Nie wiadomo czy bedzie przed sezonem, a oprocz tego nie ma zadnej gwarancji, ze ktos od nas go zda. Defekty i upadki zawsze chodz po zuzlowcach.
Pod koniec sezonu czytałem gdzieś, że Jędrej nie zamierza zdawać licencji profesjonalnej, bo juz zrobił się za stary (chyba 20 lat) i pozostanie przy żuzlu amatorskim.
Mateusz Borowicz o jeździe na przyczepnej nawierzchni: "Lubię czuć motocykl, to że parzy mnie w tyłek i jedzie do przodu."
Jerzy Głogowski nigdy nie był juniorem, a jak dobrze się jeździł 
To chyba ja pisalem, Jedrej konczy nawet 21 lat w 2010 roku wiec obecny sezon bedzie jego pierwszym i ostatnim w gronie juniorow, ale ostatnio zdaje sie zostal namowiony zeby jednak podejsc do egzaminu.
Czas na zmiany :]
- kmzlublinfan
- Senior
No to oby mieli dobrych juniorów. Ja licze, że zostanie Dawid Bąk. Może jeszcze Marcin Bubel.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Rozwiewaj. Mistygacz podstawowym juniorem ?
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
- kmzlublinfan
- Senior
Gawrzyk pisze:rozwiac Twoje marzenia dzis czy chcesz poczekac do czwartku?
Możesz rozwiać.
Dzisiaj! Dzisiaj! Prosimy! 
Coś mi się wydaje, ze te nazwiska powalą na kolana cały świat żużlowy
Mistygacz gwiazdą w lublinie
plus anonimowe nazwiska, obawiam ze tak się to skończy.
Aczkolwiek jak większość liczę na podpis Piszcza(byłby baaardzo dobry jak dla nas), bo raczej podpis " fat joe" można między bajki włożyć
Mistygacz gwiazdą w lublinie
Aczkolwiek jak większość liczę na podpis Piszcza(byłby baaardzo dobry jak dla nas), bo raczej podpis " fat joe" można między bajki włożyć
Jak z Jarosem się nie mogli dogadać, to myślicie że z kimś lepszym są dogadani?
Chciałbym w to wierzyć
Chciałbym w to wierzyć
- Łoptymista
- Trener
puscil baka i ucikl
gawrzyko-klasyko
kmzlublinfan pisze:No to oby mieli dobrych juniorów. Ja licze, że zostanie Dawid Bąk. Może jeszcze Marcin Bubel.
Apocalips pisze:Rozwiewaj. Mistygacz podstawowym juniorem ?
Łoptymista pisze:Gawrzyk pisze:rozwiac Twoje marzenia dzis czy chcesz poczekac do czwartku?
puscil baka i ucikl
gawrzyko-klasyko
Bez przesady. Padło pytanie o Bąka i Bubla. Po czym odpowiedź była pytaniem retorycznym. Ni ma szans.
Przynajmniej dla mnie rozwiewanie marzeń kojarzy się z brakiem tego na co się liczy
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
niespokojny pisze:Hurrrra! Z kazdym takim kontraktem rosna teoretyczne szanse ze piszcz w lbn
Nie ma co się łudzić że Piszcz będzie jeździć w KMŻ, także zapomnijcie o tym.
janek pisze:niespokojny pisze:Hurrrra! Z kazdym takim kontraktem rosna teoretyczne szanse ze piszcz w lbn
Nie ma co się łudzić że Piszcz będzie jeździć w KMŻ, także zapomnijcie o tym.
A jezeli jest inaczej, to jaka kare sobie wybierasz? Proponuje bana;]
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
jeśli nie będzie Piszcza to Ban dla ciebie,jeśli Piszcz będzie ban dla mnie , ok?
Ja nie rozpuszczam nie popartych niczym plotek, ze Piszcz u nas podpisze lub nie. Wiec nie bardzow iem, za co mialby byc dla mnie ten ban.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Łoptymista
- Trener
Gawrzyk pisze:ee nie. ja nie wiem kto bedzie na tej konferencji. Ale pisze chlop ze liczy na Bubla, a wiadomo ze Bubla Czestochowa nie chce wypozyczyc o czym pisal nawet kolega z Krosna. To wszystko.
to nastepna raza piszta jasniej
prosci ludzie, chca prostych komunikatow.
a co do wywiadu z trenejro, to wychodzi, ze wie niewiele wiecej od nas. tez jestem zdania, ze przydaloby sie 2 seniorow.
ciekawa druzyna, ciekawe czasy...brzmi groznie
ps. czy mi sie wydaje, czy post gela polecial w kosmos?
A co w tym poście było?
- Łoptymista
- Trener
o ile pamietam napisal cos w stylu: to juz niech bedzie Klimek
Eee, to słusznie, że poleciał w kosmos 
Może i słusznie tylko kto bedzie tym juniorem ( juniorami)???
Zawsze jest kilku forumowiczów, którzy szybko gdzieś wynajdują odpowiednich ludzi. Może i tym razem znajdą jeszcze wolnych juniorów. Zostało ich jeszcze kilku? I co są warci? Oby sie nie okazało, ze nie tylko do Klimka trzeba będzie pielgrzymować ale jeszcze Polaka trzeba bedzie zaimportować z amatorów.
Nielicha historia.
Zawsze jest kilku forumowiczów, którzy szybko gdzieś wynajdują odpowiednich ludzi. Może i tym razem znajdą jeszcze wolnych juniorów. Zostało ich jeszcze kilku? I co są warci? Oby sie nie okazało, ze nie tylko do Klimka trzeba będzie pielgrzymować ale jeszcze Polaka trzeba bedzie zaimportować z amatorów.
Nielicha historia.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
A jak nie zdadzą to co?
To może by KMZ wystąpił o przeprowadzenie egzaminu u nas? Zawsze to zwiększa szane