kilar pisze: Spiewac chcesz ?
ja i tak spiewam wiec mi to bez roznicy
kilar pisze: Spiewac chcesz ?
Sa jeszcze inne rzeczy. ktore mozna robic na trybunach mieszczace sie pomiedzy klaskaniem w dlonie, a spiewaniem skomplikowanych melodycznie piosenekSzkocja x2, a reszte co ? Spiewac chcesz ? Ok Ty tak, ale reszta niekoniecznie moze miec ochote na to... nawet na ten jeden raz niestety.
W trakcie meczu po utworze z bajki „koziołek matołek” zachęcamy do wspólnego odśpiewania piosenki do melodii „Chodź pomaluj mój świat” napisanej przez lubelskich kibiców
Wszyscy na stadion bo dziś jest żużel,
Motor Lublin o zwycięstwo walczy.
I tak dalej![]()
DJPEPE pisze:Aha , ostatnie wyjaśnienia - '' Koziołka Matołka '' gram przed '' Chodż pomaluj mój świat na żółto - biało- niebiesko '' , to takie hasło wywoławcze przed naszym ''hymnem '' .Czas , aby sie przygotowac, bo potem tylko 13 s.![]()

RadeKas pisze:Ja to bardziej o takim stadionie marze, niz o flagach na kijach.
Egon pisze:Stadion tez wybuduja. Spokojnie. W zolwim tempie, co niezmiernie irytuje, ale bedzie.
O,właśnie to. Ja zostałem złamany kilka miesięcy temu.W tym mieście każdy wcześniej czy później będzie malkontentem.
janek pisze:Widziałem złożoną kostkę brukową na stadionie przy schodach do budy sędziego, coś się będzie remontować.