Mecz o III miejsce Krosno-Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
zgiera16
Kontakt:

Mecz o III miejsce Krosno-Lublin

#1 Postautor: zgiera16 » 8 września 2009, o 15:10

Mecz o III miejsce DM II ligi z "Wilkami" z Krosna.
Ostatnio zmieniony 8 września 2009, o 16:01 przez zgiera16, łącznie zmieniany 2 razy.
http://kmzlublin.pl/

meesha
Trener
Kontakt:

Re: Mecz o III miejsce Krosno-Lublin

#2 Postautor: meesha » 8 września 2009, o 15:12

A nie 13-tego przypadkiem :?:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

koniuszko
Szkółkowicz

#3 Postautor: koniuszko » 8 września 2009, o 15:18

Jak krzykną bilety po 22zł to ich wyśmieje

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#4 Postautor: Egon » 8 września 2009, o 15:18

Krosno-Lublin czy Lublin-Krosno? No i która data w końcu jest prawidłowa? Wynik meczu moze miec jakiekolwiek znaczenie jesli Miskolc nie wystartuje w barazach. Ale wg mnie pomysl rozegrania tego meczu na sile jest bez sensu troche. Fakt moze dla kibicow jakas frajda ale co z kasa? Czy mamy jej az tak duzo zeby odjechac dodatkowy mecz? Jesli tak to nie ma co sie martwic czy wystartujemy w nastepnym sezonie 8)
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
zgiera16
Kontakt:

#5 Postautor: zgiera16 » 8 września 2009, o 15:40

Bliska odległość pomiędzy Krosnem a Lublinem spowodowała, że spotkanie o trzecie miejsce w II lidze również dojdzie do skutku. Potwierdza to dyrektor KMŻ Lublin Dariusz Sprawka. - Jedziemy w niedzielę na pierwszy mecz do Krosna. Później czeka nas rewanż na własnym torze. Jak się jednak okazuje, drużyna z Krosna nie była zainteresowana tym spotkaniem. - Nie byliśmy zainteresowani jazdą w meczu o 3 miejsce, jednak drużyna z Lublina chce w nim wystąpić i jesteśmy zmuszeni ten dwumecz odjechać. Dla nas jest to mecz bez znaczenia. Jeszcze nie wiemy w jakim składzie wystartujemy. Staramy się aby w niedzielę w Krośnie kibice mogli zobaczyć kilku naszych podstawowych zawodników - powiedział dla SportoweFakty.pl sekretarz KSM Krosno - Wojciech Zych.

Awatar użytkownika
zgiera16
Kontakt:

#6 Postautor: zgiera16 » 8 września 2009, o 15:43

Na głównej stronce KMŻ pisze ze 27

meesha
Trener
Kontakt:

#7 Postautor: meesha » 8 września 2009, o 15:45

Owszem, 27-go jest mecz o III m-ce, ale w Ekstralidze...
http://www.pzm.pl/userfiles/file/regula ... rz2009.pdf

Natomiast to, co w kalendarzu wystepuje jako XIX i XX runda DM I i II Ligi to wlasnie m.in. mecze o III miejsce w tych klasach rozgrywkowych.
http://www.pzm.pl/userfiles/file/regula ... II2009.pdf
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Koper
Trener
Kontakt:

#8 Postautor: Koper » 8 września 2009, o 16:04

13-go jest mecz w Krośnie, 27-go jest mecz w Lublinie i tak jest na stronce:)

harry
Trener

#9 Postautor: harry » 8 września 2009, o 16:04

To super wiadomość!!! :lol: :lol: :lol:
Znaczy, ze wszyscy chłopaki zostali wypłaceni i jedziemy w przyszłym sezonie :lol: ! Hura!!!
Szkoda że tak późno udało sie załatwić w końcu tyle sary.
Ale lepiej późno niż wcale! :lol: :shock: :lol: !
Wiadomo już po ile bilety???
Myślę, ze teraz najlepsza byłaby ta pierwsza super propozycja po 10 lub 12 zł normal i 4 zł ulgowy :shock: :?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#10 Postautor: Egon » 8 września 2009, o 16:14

Harry piszesz o splaceniu naszych zawodnikow z ironia czy powaznie? ;) Bo mi jakos niespecjalnie chce sie wierzyc ze wszyscy zostali tak nagle splaceni..no ale co ja moge wiedziec :)

A co w koncu by bylo gdyby Wegrzy nie wystartowali w barazach? Czy w ich miejsce wskoczylby zespol wlasnie z trzeciego miejsca czy baraz by sie zwyczajnie nie odbyl?

Edytka zauwazyla wlasnie ze cytujesz TP..faktycznie jego wypowiedz bomba.. :?
Ostatnio zmieniony 8 września 2009, o 16:16 przez Egon, łącznie zmieniany 1 raz.

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Koper
Trener
Kontakt:

#11 Postautor: Koper » 8 września 2009, o 16:15

Pewnie wtedy byłby walkower dla I ligowca.

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#12 Postautor: tezetomaniak » 8 września 2009, o 16:17

Egon pisze:Harry piszesz o splaceniu naszych zawodnikow z ironia czy powaznie? ;)

nie wiem co jeszcze musialby zrobic harry, zeby jego post byl bardziej ironiczny ;)

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#13 Postautor: Gelo » 8 września 2009, o 16:18

dla mnie ten dwumecz jest bez sensu. Oczywiscie wybiore sie na zygmuntowskie ogladac Łukaszewicza i Bubla ale jak dla mnie szkoda pieniedzy na organizacje meczów o pietruche. Chyba powinnismy miec inne potrzeby.

harry
Trener

#14 Postautor: harry » 8 września 2009, o 16:19

Egon pisze: Harry piszesz o splaceniu naszych zawodnikow z ironia czy powaznie? ;) Bo mi jakos niespecjalnie chce sie wierzyc ze wszyscy zostali tak nagle splaceni..no ale co ja moge wiedziec :)

Ja tylko wyciagam wnioski. Nasz klub bardzo chce jechać dwumecz o III miejsce. Plecy minimalne to 50 tys zł, no chyba, ze pojedziemy Gawrzykowym składem. Jeżeli stac nas na takie fanaberie to rozumuję, ze mamy nadwyżkę finansową.
A jeżeli jest teraz nadwyzka finansowa to zawodnicy musieli już zostać spłaceni... c. n. d.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
rogerek20

#15 Postautor: rogerek20 » 8 września 2009, o 16:28

no właśnie, skoro chcą jechać mimo że krosno nie chciało to wieje optymizmem, rozsądny człowiek nie pchałby się w jeszcze większe długi gdyby nie musiał, chyba że nasi włodarze nie grzeszą rozsądkiem :shock:
MaRiUsZ

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#16 Postautor: Egon » 8 września 2009, o 16:34

Znaczy sie..nawet jesli kasa by sie znalazla, zawodnicy zostali by wyplaceni itd itp to dalej nie widze sensu rozgrywania tego meczu :) na oczywiscie oprocz formy nie wiem..konczacego sezon show, czy czegos takiego :lol: moze naprawde nasi mysla jeszcze o awansie :D

Awatar użytkownika
rogerek20

#17 Postautor: rogerek20 » 8 września 2009, o 16:36

w sumie tak, pewnie i tak w krajowym składzie pojedziemy plus może Tomicek dla uzupełnienia składu, oni też zapewne nie sprowadzą całej druzyny stranieri...a na Bąka w meczu ligowym chętnie popatrze, na treningu całkiem przyzwoicie jechał jak go widziałem
MaRiUsZ

Awatar użytkownika
istred
Trener

#18 Postautor: istred » 8 września 2009, o 16:41

no właśnie, skoro chcą jechać mimo że krosno nie chciało to wieje optymizmem, rozsądny człowiek nie pchałby się w jeszcze większe długi gdyby nie musiał, chyba że nasi włodarze nie grzeszą rozsądkiem
Naprawdę ciągle wierzysz w rozsądek ludzi zarządzających klubem?

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#19 Postautor: Cooper » 8 września 2009, o 16:51

Dyrektorowi proponuje udac sie na staz do Krosna, nt. zarzadzania klubem opartego na zdrowym rozsadku. Krosno nie chcialo jechac, wiec trzeba bylo nie odwalac jakis chorych akcji i tez sie nie zgodzic i sezon by sie skonczyl bez jakis bezsensownych spotkan... A tak to stawiamy Krosno pod sciana, bo musza mecze odjechac pod grozba kary za walkower. Bez sensu.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
rogerek20

#20 Postautor: rogerek20 » 8 września 2009, o 16:51

Wierze, że błędy przez nich popełnione są wynikiem ich niedoświadczenia w kierowaniu żużlowym klubem a nie kwestią rozsądku. Nie sądzę żeby wierzyli że na tym dwumeczu coś zyskają( w sensie finansowym)bo zapewne frekwencja u nas nie będzię nazwyczajna. Więc jak wspomniał harry muszą mieć kase skoro chcą jechać :lol:
MaRiUsZ

meesha
Trener
Kontakt:

#21 Postautor: meesha » 8 września 2009, o 16:52

trzeba bylo nie odwalac jakis chorych akcji i tez sie nie zgodzic i sezon by sie skonczyl bez jakis bezsensownych spotkan...

Jakichs akcji i jakichs spotkan 8)

Z cala reszta sie zgadzam :)

Koper
Trener
Kontakt:

#22 Postautor: Koper » 8 września 2009, o 17:04

Wiele klubów narzekało, że zbyt wcześnie kończą obecny sezon. Z kolei zespoły, które mają jeszcze możliwość jazdy, niekoniecznie są zainteresowane jazdą. Wszystko z powodu braku stawki tych spotkań. Być może właściwe byłoby nadanie rangi tym spotkaniom i dopuszczenie zwycięzcy spotkania o trzecie miejsce do spotkania z przegranym zespołem meczu finałowego. Zwycięzca tego meczu uzyskałby prawo jazdy w barażu o wejście do wyższej ligi.

Źródło: SportoweFakty.pl

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#23 Postautor: Cooper » 8 września 2009, o 17:12

meesha pisze:
trzeba bylo nie odwalac jakis chorych akcji i tez sie nie zgodzic i sezon by sie skonczyl bez jakis bezsensownych spotkan...

Jakichs akcji i jakichs spotkan 8)

Z cala reszta sie zgadzam :)

Juz sie kiedys z tego tlumaczylem, ogolnie z ortografia u mnie OK, ale jakos "jakis" lubie pisac:)

edit by meesha: to bardziej gramatyka niz ortografia :wink:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Sledzio
Trener
Kontakt:

#24 Postautor: Sledzio » 8 września 2009, o 17:48

Ale cyrk. W klubie nie ma kasy, a tu jeszcze chcą mieć większe długi. A niech tylko klub nie przystąpi za rok do rozgrywek bo kasy będzie brakować

Awatar użytkownika
Remus
Senior

#25 Postautor: Remus » 8 września 2009, o 18:00

Sledzio pisze:Ale cyrk. W klubie nie ma kasy, a tu jeszcze chcą mieć większe długi. A niech tylko klub nie przystąpi za rok do rozgrywek bo kasy będzie brakować

To co zrobisz????

Ja na ten mecz jadę do Krosna i zarówno przychodzę na Zygmuntowskie.
Obrazek