Mecz o III miejsce Krosno-Lublin
Mecz o III miejsce Krosno-Lublin
Mecz o III miejsce DM II ligi z "Wilkami" z Krosna.
Ostatnio zmieniony 8 września 2009, o 16:01 przez zgiera16, łącznie zmieniany 2 razy.
http://kmzlublin.pl/
Re: Mecz o III miejsce Krosno-Lublin
A nie 13-tego przypadkiem 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Jak krzykną bilety po 22zł to ich wyśmieje
- Egon
- Zawodowiec
Krosno-Lublin czy Lublin-Krosno? No i która data w końcu jest prawidłowa? Wynik meczu moze miec jakiekolwiek znaczenie jesli Miskolc nie wystartuje w barazach. Ale wg mnie pomysl rozegrania tego meczu na sile jest bez sensu troche. Fakt moze dla kibicow jakas frajda ale co z kasa? Czy mamy jej az tak duzo zeby odjechac dodatkowy mecz? Jesli tak to nie ma co sie martwic czy wystartujemy w nastepnym sezonie 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Bliska odległość pomiędzy Krosnem a Lublinem spowodowała, że spotkanie o trzecie miejsce w II lidze również dojdzie do skutku. Potwierdza to dyrektor KMŻ Lublin Dariusz Sprawka. - Jedziemy w niedzielę na pierwszy mecz do Krosna. Później czeka nas rewanż na własnym torze. Jak się jednak okazuje, drużyna z Krosna nie była zainteresowana tym spotkaniem. - Nie byliśmy zainteresowani jazdą w meczu o 3 miejsce, jednak drużyna z Lublina chce w nim wystąpić i jesteśmy zmuszeni ten dwumecz odjechać. Dla nas jest to mecz bez znaczenia. Jeszcze nie wiemy w jakim składzie wystartujemy. Staramy się aby w niedzielę w Krośnie kibice mogli zobaczyć kilku naszych podstawowych zawodników - powiedział dla SportoweFakty.pl sekretarz KSM Krosno - Wojciech Zych.
http://kmzlublin.pl/
Owszem, 27-go jest mecz o III m-ce, ale w Ekstralidze...
http://www.pzm.pl/userfiles/file/regula ... rz2009.pdf
Natomiast to, co w kalendarzu wystepuje jako XIX i XX runda DM I i II Ligi to wlasnie m.in. mecze o III miejsce w tych klasach rozgrywkowych.
http://www.pzm.pl/userfiles/file/regula ... II2009.pdf
http://www.pzm.pl/userfiles/file/regula ... rz2009.pdf
Natomiast to, co w kalendarzu wystepuje jako XIX i XX runda DM I i II Ligi to wlasnie m.in. mecze o III miejsce w tych klasach rozgrywkowych.
http://www.pzm.pl/userfiles/file/regula ... II2009.pdf
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
13-go jest mecz w Krośnie, 27-go jest mecz w Lublinie i tak jest na stronce:)
To super wiadomość!!!
Znaczy, ze wszyscy chłopaki zostali wypłaceni i jedziemy w przyszłym sezonie
! Hura!!!
Szkoda że tak późno udało sie załatwić w końcu tyle sary.
Ale lepiej późno niż wcale!
!
Wiadomo już po ile bilety???
Myślę, ze teraz najlepsza byłaby ta pierwsza super propozycja po 10 lub 12 zł normal i 4 zł ulgowy

Znaczy, ze wszyscy chłopaki zostali wypłaceni i jedziemy w przyszłym sezonie
Szkoda że tak późno udało sie załatwić w końcu tyle sary.
Ale lepiej późno niż wcale!
Wiadomo już po ile bilety???
Myślę, ze teraz najlepsza byłaby ta pierwsza super propozycja po 10 lub 12 zł normal i 4 zł ulgowy
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- Egon
- Zawodowiec
Harry piszesz o splaceniu naszych zawodnikow z ironia czy powaznie?
Bo mi jakos niespecjalnie chce sie wierzyc ze wszyscy zostali tak nagle splaceni..no ale co ja moge wiedziec 
A co w koncu by bylo gdyby Wegrzy nie wystartowali w barazach? Czy w ich miejsce wskoczylby zespol wlasnie z trzeciego miejsca czy baraz by sie zwyczajnie nie odbyl?
Edytka zauwazyla wlasnie ze cytujesz TP..faktycznie jego wypowiedz bomba..
A co w koncu by bylo gdyby Wegrzy nie wystartowali w barazach? Czy w ich miejsce wskoczylby zespol wlasnie z trzeciego miejsca czy baraz by sie zwyczajnie nie odbyl?
Edytka zauwazyla wlasnie ze cytujesz TP..faktycznie jego wypowiedz bomba..
Ostatnio zmieniony 8 września 2009, o 16:16 przez Egon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Pewnie wtedy byłby walkower dla I ligowca.
- tezetomaniak
- Trener
Egon pisze:Harry piszesz o splaceniu naszych zawodnikow z ironia czy powaznie?
nie wiem co jeszcze musialby zrobic harry, zeby jego post byl bardziej ironiczny
dla mnie ten dwumecz jest bez sensu. Oczywiscie wybiore sie na zygmuntowskie ogladac Łukaszewicza i Bubla ale jak dla mnie szkoda pieniedzy na organizacje meczów o pietruche. Chyba powinnismy miec inne potrzeby.
Egon pisze: Harry piszesz o splaceniu naszych zawodnikow z ironia czy powaznie?Bo mi jakos niespecjalnie chce sie wierzyc ze wszyscy zostali tak nagle splaceni..no ale co ja moge wiedziec
Ja tylko wyciagam wnioski. Nasz klub bardzo chce jechać dwumecz o III miejsce. Plecy minimalne to 50 tys zł, no chyba, ze pojedziemy Gawrzykowym składem. Jeżeli stac nas na takie fanaberie to rozumuję, ze mamy nadwyżkę finansową.
A jeżeli jest teraz nadwyzka finansowa to zawodnicy musieli już zostać spłaceni... c. n. d.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
no właśnie, skoro chcą jechać mimo że krosno nie chciało to wieje optymizmem, rozsądny człowiek nie pchałby się w jeszcze większe długi gdyby nie musiał, chyba że nasi włodarze nie grzeszą rozsądkiem 
MaRiUsZ
- Egon
- Zawodowiec
Znaczy sie..nawet jesli kasa by sie znalazla, zawodnicy zostali by wyplaceni itd itp to dalej nie widze sensu rozgrywania tego meczu
na oczywiscie oprocz formy nie wiem..konczacego sezon show, czy czegos takiego
moze naprawde nasi mysla jeszcze o awansie 
w sumie tak, pewnie i tak w krajowym składzie pojedziemy plus może Tomicek dla uzupełnienia składu, oni też zapewne nie sprowadzą całej druzyny stranieri...a na Bąka w meczu ligowym chętnie popatrze, na treningu całkiem przyzwoicie jechał jak go widziałem
MaRiUsZ
Naprawdę ciągle wierzysz w rozsądek ludzi zarządzających klubem?no właśnie, skoro chcą jechać mimo że krosno nie chciało to wieje optymizmem, rozsądny człowiek nie pchałby się w jeszcze większe długi gdyby nie musiał, chyba że nasi włodarze nie grzeszą rozsądkiem
Dyrektorowi proponuje udac sie na staz do Krosna, nt. zarzadzania klubem opartego na zdrowym rozsadku. Krosno nie chcialo jechac, wiec trzeba bylo nie odwalac jakis chorych akcji i tez sie nie zgodzic i sezon by sie skonczyl bez jakis bezsensownych spotkan... A tak to stawiamy Krosno pod sciana, bo musza mecze odjechac pod grozba kary za walkower. Bez sensu.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Wierze, że błędy przez nich popełnione są wynikiem ich niedoświadczenia w kierowaniu żużlowym klubem a nie kwestią rozsądku. Nie sądzę żeby wierzyli że na tym dwumeczu coś zyskają( w sensie finansowym)bo zapewne frekwencja u nas nie będzię nazwyczajna. Więc jak wspomniał harry muszą mieć kase skoro chcą jechać 
MaRiUsZ
trzeba bylo nie odwalac jakis chorych akcji i tez sie nie zgodzic i sezon by sie skonczyl bez jakis bezsensownych spotkan...
Jakichs akcji i jakichs spotkan
Z cala reszta sie zgadzam
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Wiele klubów narzekało, że zbyt wcześnie kończą obecny sezon. Z kolei zespoły, które mają jeszcze możliwość jazdy, niekoniecznie są zainteresowane jazdą. Wszystko z powodu braku stawki tych spotkań. Być może właściwe byłoby nadanie rangi tym spotkaniom i dopuszczenie zwycięzcy spotkania o trzecie miejsce do spotkania z przegranym zespołem meczu finałowego. Zwycięzca tego meczu uzyskałby prawo jazdy w barażu o wejście do wyższej ligi.
Źródło: SportoweFakty.pl
Źródło: SportoweFakty.pl
meesha pisze:trzeba bylo nie odwalac jakis chorych akcji i tez sie nie zgodzic i sezon by sie skonczyl bez jakis bezsensownych spotkan...
Jakichs akcji i jakichs spotkan![]()
Z cala reszta sie zgadzam
Juz sie kiedys z tego tlumaczylem, ogolnie z ortografia u mnie OK, ale jakos "jakis" lubie pisac:)
edit by meesha: to bardziej gramatyka niz ortografia
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ale cyrk. W klubie nie ma kasy, a tu jeszcze chcą mieć większe długi. A niech tylko klub nie przystąpi za rok do rozgrywek bo kasy będzie brakować
Sledzio pisze:Ale cyrk. W klubie nie ma kasy, a tu jeszcze chcą mieć większe długi. A niech tylko klub nie przystąpi za rok do rozgrywek bo kasy będzie brakować
To co zrobisz????
Ja na ten mecz jadę do Krosna i zarówno przychodzę na Zygmuntowskie.