Oprawa i doping na meczach

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

Re: Oprawa i doping na meczach

#1076 Postautor: InDorka » 17 sierpnia 2009, o 10:51

Bozena pisze:(...) muzyczka z Koziołka Matołka wywołała (przynajmniej koło mnie) falę śmiechu(...)

Bozenko, a pomysl czy to zle, ze w srodku lata, w niedzielne popoludnie przy pieknej pogodzie na meczu ludzie sie smieja ? Moze to nie bylo wysmiewanie, tylko zdrowy smiech :? Niewazne.
To nie jest marsz pogrzebowy...mieli plakac ?
Pamietam mecz sprzed lat, kiedy jeden z czlonkow bylego Klubu Kibica wypial sie na trybuny tylnym aspektem osobowosci i tez byla fala smiechu.Ja nie upieram sie na koziolka, wiekszosc nie chce - nie ma sprawy, napisalam o prawidlowej moim zdaniem reakcji dzieciakow na znana im melodie.
Interesuje mnie tylko dlaczego puszczanie/sluchanie koziolka jest przaśne.
dannie pisze:Ja chciałem podziękować kibicom z I łuku (...)
Idziemy w dobrym kierunku

Poszlibysmy w jeszcze lepszym, gdyby kazdy mocniej zaludniony sektor mial swojego wodzireja :D
Ja siedzialam daleko od Was, choc w sektorze sasiadujacym z Nadrzeczna Elita Kibicow, ale dopiero z forum dowiedzialam sie, ze spiewaliscie hymn o malowaniu zuzlowego swiata.Albo u nas bylo za glosno, albo u Was za cicho.Podobalo mi sie rowniez to, ze brawa, nawet stojace dostawal kazdy zwyciezca biegu, niezaleznie od przynaleznosci klubowej.
W podsumowaniu - szkoda , ze sezon juz sie konczy, bo oprawy sa coraz lepsze pod kazdym wzgledem.Dzieki dla wszystkich, ktorzy je tworza.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Kibice
Szkółkowicz

#1077 Postautor: Kibice » 17 sierpnia 2009, o 10:56

Uważam, że motyw "Koziołka Matołka" był jak najbardziej na miejscu. Nie był w stylu Nokii, tylko oryginał z bajki, nareszcie coś polskiego. Ale większość ludzi i tak nie doceni rodzimych utworów, wolą anglojęzyczne kawałki, które są akurat na czasie, a że i tak nic z nich nie rozumieją to co innego (i nie chciałbym tu nikogo obrażać). Taka już nasza natura, ktoś kiedyś dobrze powiedział-"cudze chwalicie, swego nie znacie".

A'props: wczoraj kibice Krosna zachowali się bardzo ładnie, niektórzy nam gratulowali, a większość przy autokarze śpiewała "Krosno żegna Lublin...". Postawa godna podziwu, bez napinki, krośnieńscy kibice współpracowali przy fali, czego nie można powiedzieć o wszystkich lubelskich kibicach. Także jeszcze raz pochwalę Krosno-to jest jak najbardziej postawa godna kibica, oby tak dalej, pamiętajmy że żużel to nie piłka nożna.

Jak najbardziej pochwalam DJ Pepe za jego zaangażowanie, ale dalej będę stał przy swoim, czyli chciałbym aby powróciła ta oprawa, jaka była na początku sezonu. Tzn. więcej muzyki, więcej polskich kawałków, a do tego wolałbym sprawdzone, raczej stare przeboje (lata 70., 80. i 90.). A tak przy okazji to wczoraj chyba nie było Blendersów?
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2009, o 11:04 przez Kibice, łącznie zmieniany 2 razy.

Ge(L)o
Trener

#1078 Postautor: Ge(L)o