ja tam generalnie jestem zawsze na "tak"
ale te sumy to takie troche s-f
KMŻ RedStar Lublin w sezonie 2009
- Łoptymista
- Trener
Re: KMŻ RedStar Lublin w sezonie 2009
oby Gawrzyk... tez jestem dobrej mysli ale obawiam sie czy uda sie znalezc odpowiednio szybko gwarantujacych punkty i walke w łodzi zawodników... Jezeli jedynym argumentem żużloków którzy cos gwarantuja beda pieniądze to taka kwota może ich zachęcic... A nawet jak nie udało by sie w tym roku wejsc do 1 ligi bardzo dobrze wróżyło by to na przyszly sezon. Jak to wypali posypuje głowe popiołem za swoje uwagi ze klub nie szuka sponsorów, ze jest mało tablic na murawie i malo sponsorów przy biegach... pozdrawiam!
Pozdrawiam
Gawrzyk pisze:klepniecie umowy to pewnie formalnosc. gdyby tak nie bylo to pewnie nikt by pary z ust nie puscil bo mozna narazic sie tylko na smiesznosc. dlatego ja jestem dobrej mysli
ja tez jestem dobrej mysli. jednak nasluchalem sie juz duzo bajek i wole poczekac do oficjalnego przedstawienia sponsora(ow). moze nastapi to na najblizszym meczu
"Życie to jazda"
Jakoś dziwinie wygląda takie operowanie kwotami przez Dyrektora w tym wywiadzie.
O kasie z miasta cisza, a jeśli będą, to jakieś ochłapy z Motoru, crossu itp. ,a tu nagle ... jeb, taki wywiad.
Lepiej aby mózgi z ratusza połapały się, że pieniądze na piłkę nożną to pieniądze wywalone w błoto, niech dają na dyscypliny które rokują na przyszłość, mają jakieś wyniki i na których jest najwięcej kibiców.
O kasie z miasta cisza, a jeśli będą, to jakieś ochłapy z Motoru, crossu itp. ,a tu nagle ... jeb, taki wywiad.
Lepiej aby mózgi z ratusza połapały się, że pieniądze na piłkę nożną to pieniądze wywalone w błoto, niech dają na dyscypliny które rokują na przyszłość, mają jakieś wyniki i na których jest najwięcej kibiców.