ja tam generalnie jestem zawsze na "tak"
ale te sumy to takie troche s-f
KMŻ RedStar Lublin w sezonie 2009
- Łoptymista
- Trener
Re: KMŻ RedStar Lublin w sezonie 2009
oby Gawrzyk... tez jestem dobrej mysli ale obawiam sie czy uda sie znalezc odpowiednio szybko gwarantujacych punkty i walke w łodzi zawodników... Jezeli jedynym argumentem żużloków którzy cos gwarantuja beda pieniądze to taka kwota może ich zachęcic... A nawet jak nie udało by sie w tym roku wejsc do 1 ligi bardzo dobrze wróżyło by to na przyszly sezon. Jak to wypali posypuje głowe popiołem za swoje uwagi ze klub nie szuka sponsorów, ze jest mało tablic na murawie i malo sponsorów przy biegach... pozdrawiam!
Pozdrawiam
Gawrzyk pisze:klepniecie umowy to pewnie formalnosc. gdyby tak nie bylo to pewnie nikt by pary z ust nie puscil bo mozna narazic sie tylko na smiesznosc. dlatego ja jestem dobrej mysli
ja tez jestem dobrej mysli. jednak nasluchalem sie juz duzo bajek i wole poczekac do oficjalnego przedstawienia sponsora(ow). moze nastapi to na najblizszym meczu
"Życie to jazda"
Jakoś dziwinie wygląda takie operowanie kwotami przez Dyrektora w tym wywiadzie.
O kasie z miasta cisza, a jeśli będą, to jakieś ochłapy z Motoru, crossu itp. ,a tu nagle ... jeb, taki wywiad.
Lepiej aby mózgi z ratusza połapały się, że pieniądze na piłkę nożną to pieniądze wywalone w błoto, niech dają na dyscypliny które rokują na przyszłość, mają jakieś wyniki i na których jest najwięcej kibiców.
O kasie z miasta cisza, a jeśli będą, to jakieś ochłapy z Motoru, crossu itp. ,a tu nagle ... jeb, taki wywiad.
Lepiej aby mózgi z ratusza połapały się, że pieniądze na piłkę nożną to pieniądze wywalone w błoto, niech dają na dyscypliny które rokują na przyszłość, mają jakieś wyniki i na których jest najwięcej kibiców.
SPR Asseco BS Lublin – 300 tys. złotych, Motor Lublin – 200 tys. zł, żużlowcy KMŻ Lublin – 100 tys. zł, KM Cross – 100 tys. zł i koszykarze Startu 100 tys. zł. Jak udało się nam nieoficjalnie dowiedzieć tak wstępnie wygląda podział pieniędzy na sport kwalifikowany dla największych lubelskich klubów, którego dokonają włodarze miasta. Do rozdysponowania jest dokładnie 1 mln 50 tys. zł.
Źródło; Dziennik Wschodni
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /875269780
Źródło; Dziennik Wschodni
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /875269780