17.07.2009 (PIĄTEK !) Lublin - Rawicz godz. 18.00
17.07.2009 (PIĄTEK !) Lublin - Rawicz godz. 18.00
Po pięknej wygranej na wyjeździe z Piłą przyszedł czas na dojechanie Rawicza u Nas na torze. Ja obstawiam Naszą wygraną ( inaczej być nie może ) oraz punkt bonusowy 

Re: KMŻ Lublin - RKS Kolejarz Rawicz 5 Lipiec 2009
nie jestes jedynym 3 pkt raczej pewne. 
Pozdrawiam
To bedzie jeden z tych meczow bez historii. Rawicz nie ma szans ani na zwyciestwo ani na bonusa. Zero emocji, latwa wygrana naszych, innego wyjscia nie ma.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- tezetomaniak
- Trener
wykorzystajmy ta wygrana w Pile i spróbujmy zawalczyć o dobrą frekwencje na tym meczu. Rozwieszajmy plakaty ile sie da, w końcu dużo osób ma już wolne 
Jaka pewność wygrana z Rawiczem, a z Opolem dalej uważacie że trudno o bonus będzie ?
Mam nadzieje że jakaś walka będzie na torze, bo 3 punkty nasze.
Mam nadzieje że jakaś walka będzie na torze, bo 3 punkty nasze.
Zapomniałeś, że nasz klub nazywa się KMŻ Redstar Lublin? 
Rozwieszajmy plakaty ile sie da
bardzo chetnie mowiłem zeby wziac sie za plakaty na poczatku zeszłego tygodnia zeby w piatek były juz gotowe, niby plik miał iśc do druku ale nic nie było słychać ani widać zeby ktoś wrzucił plakat na forum czy stronę i tak naprawdę nie wiadomo czy plakaty beda jutro lub chociazby we wtorek. Mysle ze wlasnie wtorek to ostateczny sensowny termin do rozpoczecia wieszania tym bardziej ze przeciez wszystkich nie powiesi sie w godzine, czy chociazby 5.
Pozdrawiam
Jakie niby ? Plakat do drukarni poszedł w Piątek o 13. Mówiłeś, żeby wziąć sie za plakaty na początku zeszlego tygodnia, to był projekt gotowy, potrzebna była akceptacja zarządu itd. itp. ale jak obiecałem, wszystko było gotowe na 13:00 w Piątek.
Naczelny obrońca Karola Barana.
no to fajnie, sorry za te watpliwości ale troszke cicho o tym było i watpiłem troszke w to czy plakat poszedł do druku. a dałbys rade wrzuć na forum czy na stronę plik? postaram sie wydrukowac ich troche i jutro troche rozwiesic.
jednak nie odbiegajac od tematu zbytnio to:
r. wilk po meczu w pile powiedział
czyzby rafala odsunal od skladu na 1 mecz?
jednak nie odbiegajac od tematu zbytnio to:
r. wilk po meczu w pile powiedział
Pewnie będzie też zmiana na pozycji juniora, bo młodzieżowcy nie mogą wybierać sobie meczów, w których chcą jeździć. To ja będę dokonywał wyborów. Mam tu na myśli Rafała Klimka, który miał ostatnio dwa słabe występy. Zrezygnował ze startów w dwóch turniejach i dziś ten brak jazdy został obnażony – dodaje.
czyzby rafala odsunal od skladu na 1 mecz?
Pozdrawiam
Oby nie - Bo Klimek u Nas na torze robi swoje punkty.

Bedzie pogrom, jezeli oczywiscie nie bedzie liczenia w trakcie meczu ile to pieniedzy trzeba zaplacic za punkty.
To chyba jeden z ostatnich meczów w których możemy sobie jeszcze pozwolić na jakieś eksperymenty kadrowe.Choć w zasadzie skład się raczej wykrystalizował.
- tezetomaniak
- Trener
wiadomo w miare kiedy bedzie mozna odbierac plakaty ?
Ostatni mecz na eksperymenty dlatego zabraknie Hynka. Ale tylko z tego względu, że jedzie w niedzielę półfinał IME w niemieckim Diedenbergen
Szansa dla Messinga, zobaczymy więc kogo się wpakuje pod tą niewygodną ósemkę na kolejne mecze 
manq pisze:Ostatni mecz na eksperymenty dlatego zabraknie Hynka. Ale tylko z tego względu, że jedzie w niedzielę półfinał IME w niemieckim DiedenbergenSzansa dla Messinga, zobaczymy więc kogo się wpakuje pod tą niewygodną ósemkę na kolejne mecze
Jak pokazał mecz w Pile nikogo.
5 LIPCA jak juz, a nie 5 Lipiec
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Obie formy sa poprawne
Otoz nie, nazwa miesiaca powinna byc zawsze w dopelniaczu 1 Maja, 5 Lipca.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Zgadzam sie z luCasem. Nawet oglądałem ten odcinek Miodka 
W domyśle miedzy liczba a miesiacem jest slowko "dzien" i wtedy nie ma problemu.
5 (dzien) lipca
14 (dzien) kwietnia
a nie
5 (dzien) lipiec?
5 (dzien) kwiecien?
Co do meczu to raczej i z bonusem i ze zwyciestwem nie powinno byc problemow. W sumie to chyba najlatwiejszy mecz tegi sezonu... przynajmniej w teorii. Bo dosc nieoczekiwanie poki co Wegrzy nas specjalnie nie postraszyli.
W domyśle miedzy liczba a miesiacem jest slowko "dzien" i wtedy nie ma problemu.
5 (dzien) lipca
14 (dzien) kwietnia
a nie
5 (dzien) lipiec?
5 (dzien) kwiecien?
Co do meczu to raczej i z bonusem i ze zwyciestwem nie powinno byc problemow. W sumie to chyba najlatwiejszy mecz tegi sezonu... przynajmniej w teorii. Bo dosc nieoczekiwanie poki co Wegrzy nas specjalnie nie postraszyli.
Gdybysmy wszyscy mowili tak jak Miodek to ciezko byloby sie zrozumiec.
- Łoptymista
- Trener
chciales powiedziec: ciezko byloby mi was zrozumiec 
Re: 5.07.2009 Lublin - Rawicz
Ge(L)o pisze:Gdybysmy wszyscy mowili tak jak Miodek to ciezko byloby sie zrozumiec.
"spierniczaj, bo mnie wpieprzyłeś"?
http://www.youtube.com/watch?v=a-xFi0VJBMs
r
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
-
madziqx33lbn
Iloma punktami przegraliśmy w Rawiczu ??
U nas jak wygrywamy to różnica punktów jest prawie równa 20 (prawie).
Więc raczej Rawicz nie ma szans u nas na nic ;pp
A na pewno już na 2 punkty
U nas jak wygrywamy to różnica punktów jest prawie równa 20 (prawie).
Więc raczej Rawicz nie ma szans u nas na nic ;pp
A na pewno już na 2 punkty
Przegralismy pięcioma punktami. Do tej pory się zastanowiam jak tam moglismy przegrać...
Każdemu jego Everest...