Oprawa i doping na meczach

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Bozena
Senior

Re: Oprawa i doping na meczach

#827 Postautor: Bozena » 19 czerwca 2009, o 11:27

Grunt, ze zareklamowales w Opolu oprawe muzyczna na niedzielnym meczu :wink:
DJPEPE zapewne sie postara, a mnie to wlasciwie najbardziej zalezy na tym, zeby zuzel poogladac :)

Awatar użytkownika
Kubator

#828 Postautor: Kubator » 19 czerwca 2009, o 12:00

Dla Hynka to najlepiej kawłek: "Jozin z Bazin" 8) :lol:

DJPEPE
Junior

#829 Postautor: DJPEPE » 19 czerwca 2009, o 12:28

Bozena pisze:
Pokemon pisze:
Bozena pisze:Nie przypominam sobie natomiast, żeby kiedykolwiek rządził na stadionie Modern Talking :lol:

Bo jak leciał MT to pewnie w majtki jeszcze siusiałaś bo pampersów też nie było :lol:
Bez urazy oczywiście :D
Może z tym hymnem dajcie spokój. Nie żebym was zniechęcał, ale jeszcze co mniej obeznani wasz śpiew mogą odebrać jako grupę nachlanych kolesiów :lol:

Ale "pojechałeś po bandzie " :lol: Dawno się tak nie uśmiałam Pokemonku :lol:

W załączeniu specjalnie dla Ciebie. Bez urazy oczywiście :D
http://www.youtube.com/watch?v=aRhXIrgHedY
http://www.youtube.com/watch?v=pY-rPDwz ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=IrTaAnrZ ... re=channel . To mój ulubiony na uspokojenie i w ramach podpowiedzi :)
DJPEPE :sądzisz, że Hynek przyjeżdża do nas słuchać jakichkolwiek nutek ?
Skoro gramy pod lubelskich kibiców wyraziliśmy swoją opinię,( na której jak sądzę Ci zależy) a chyba się możemy z Koprem, czy Manitou do takich zaliczyć :wink:
Oczywiściwe zagrasz co zechcesz !

W sumie zacietrzewiłaś się, nie wiem, o co i po co i sama sobie zaprzeczyłaś. Skoro przedstawiłem listę, którą MUSZĘ dostarczyć do ZAiKS- u i poprosiłem o komentarze , to - chyba- w jakimś celu ?! Mało tego , UWZGLĘDNIŁEM WASZE prośby, ale pod warunkiem,iż się ''zmieszczą''. Sama piszesz, że najważniejsze to OBEJRZEĆ zawody. A, przepraszam, jaką ja zasadę chcę zastosować na tym meczu ???
Modern Talking, Bad Boys Blue, Saragosse Band, Sh. Stevensa, C.C.Catch, Boney M., Eruption, Loft, Sandre, Kim Wild , itd., itp., jak również The Shadows, E. Presleya, N. Sedake, P. Anke, L.Armstronga, T.Jonsa, F. Sinatre, itd. ,itp., jak również - P. Szczepanika, I. Santor, Cz.Gitary, A. Jantar, Tercet Egzotyczny,itd., itp., a także - Lady Gaga, Lenka, Kate Perry, Shaun Baker, Scooter, September, itd. itp --- LUBIĘ-- TYLKO, czy ci wykonawcy pasują do klimatu zawodów żużlowych ??
A zagram to , co napisałem , bo takie są reguły umowy z ZAiKS-em. Proste ?
Nie chcę wybiegać w przyszłość i pisać, co będzie, jaka muzyka, na nast. zawodach , bo nie wiem, jak będzie przyjęta obecnie zaproponowana. Jeżeli się sprawdzi, to po co zmieniać ?
Przyznasz, że ZDECYDOWANA większość lubelskich kibiców uważa - ciszej, mniej, a jeżeli już to - OSTRE, gitarowe brzmienia.
Pomyśl , dlaczego w Krośnie zaprosili Moon Flower [ rock ], Krusher [ heavy metal ], TSA [ heavy metal ], a nie.. BOYS, Dodę, czy Lady Gagę ?
Aha, odpowiadam na wszystkie posty. Nie wiem skąd u ciebie przeświadczenie, że kogoś lekceważę lub ..zagram , co będę chciał.
Może na nast. zawodach zrobić '' Koncert Zyczeń fanów speedwaya'' ? :lol:

DJPEPE
Junior

#830 Postautor: DJPEPE » 19 czerwca 2009, o 12:56

Bozena pisze:Grunt, ze zareklamowales w Opolu oprawe muzyczna na niedzielnym meczu :wink:
DJPEPE zapewne sie postara, a mnie to wlasciwie najbardziej zalezy na tym, zeby zuzel poogladac :)

Czy ''chodziło'' o mnie ? Niby ja gdzieś zareklamowałem oprawę muz. w Opolu ?Gdzie ? Zacytuj !
Napisałem tylko z autopsji , że najlepszą oprawę na wszystkich stadionach [ przed meczem !!! ] robią kibice drużyny przyjezdnej, np. Kibice Motoru w Opolu, Krośnie.. A tamtejsi dopiero się schodzą. Tak samo jest w Lublinie, np kibice z Krosna byli na stadionie i dopingowali swoich żużloków już dobrą godzinę przed zawodami. I JA CHCĘ to uszanować, bo wiem jak ja się czuję, gdy na wyjeżdzie MY dopingujemy , a tu z głośników '' barachołka ''. Szanse mają być rónwe - niech dopingują. Niestety, didżej siedzi w kabinie i kibic może mu ... A ja się ..przedstawiłem i DAJE RÓWNE SZANSE KIBICOM. Niech gra ''muzyka motorków'' i niesie się śpiew kibiców .Amen. Prościej nie umiem wyjaśnić

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#831 Postautor: InDorka » 19 czerwca 2009, o 16:41

DJPEPE pisze:Czy ''chodziło'' o mnie ? Niby ja gdzieś zareklamowałem oprawę muz. w Opolu ?Gdzie ? Zacytuj !

PEPE spokojnie, Bozena pisala o poscie Pokemona, zamieszczonym na opolskim forum:
Nie wiem jak wy, ale nasz zespół bardzo poważnie podchodzi do tego meczu i nikt was nie lekceważy. Myślę że będzie to ciekawe widowisko, w każdym razie na pewno inne niż mecze które były dotychczas rozgrywane. Nasz DJ przygotowuje specjalną oprawę muzyczną
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

DJPEPE
Junior

#832 Postautor: DJPEPE » 19 czerwca 2009, o 17:30

aha, dzieki. Tylko po co pisac specjalna, kiedy ma byc niezauwazalna, pozwalajaca na doping kibicom

Awatar użytkownika
Bozena
Senior

#833 Postautor: Bozena » 19 czerwca 2009, o 20:43

DJPEPE:
Ciekawe kto tu się zacietrzewił bez powodu ? :evil:
1.Przede wszystkim to chodziło mi o komentarz Pokemona na opolskim forum co zauważyła InDorka i chyba nic w tym złego, że tak napisał, więc nie wiem o co się wściekasz ?
2.Prosiłeś nas o opinię na temat oprawy, więc ją zgodnie z prośbą wyraziłam.
3.Podałam 2 tytuły, które mi pasowały na żużel, więc nie wiem po co wyskakujesz z jakimiś
wykonawcami, którzy kompletnie mi też do imprezy nie pasują, a w dodatku ich nie lubię typu Boys, Doda itp.Chyba po to, żeby mi dogryźć , (chociaż wolałabym napisać inaczej)?
4. Jeżeli zagrasz to co masz w umowie, to po co w ogóle nas pytasz czego chcemy słuchać ?Proste !
5.Grunt to czytać ze zrozumieniem :evil:
6. Moich sugestii wcale nie musisz brać pod uwagę oględnie mówiąc.
7.Tak w ogóle to jesteś tak miły i tyle nawrzucałeś mi bez powodu, że już nawet mi się tego meczu odechciało oglądać pierwszy raz po tylu latach :(
8.To by było na tyle.
Pozdrawiam

Sledzio
Trener
Kontakt:

#834 Postautor: Sledzio » 19 czerwca 2009, o 22:02

Zarzuć 2 Unlimited albo Dr Alban :) będę wdzięczny.

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#835 Postautor: Speedway » 19 czerwca 2009, o 22:54

Weź "empetrójke", volume na maxa i będziesz w siódmym niebie ;d
Obrazek

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#836 Postautor: Manitou » 19 czerwca 2009, o 23:02

Speedway zawsze tak robi na wyjazdach ;] i tylko siedzących niedaleko dochodzi niesmiale echo: "hello Africa, tell me how you're doin' " :shock:

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#837 Postautor: Speedway » 19 czerwca 2009, o 23:16

Niestety czarne kocie rytmy to nie mój rewir :> Poza tym jak tu słuchać na wyjazdach jak ciągle coś do mnie mówią machając przed nosem kielonkiem ;p
Obrazek

Awatar użytkownika
Boobi
Senior

#838 Postautor: Boobi » 19 czerwca 2009, o 23:45

chciales powiedziec kubeczkiem :lol:
"Życie to jazda"

DJPEPE
Junior

#839 Postautor: DJPEPE » 20 czerwca 2009, o 00:09

Bozena pisze:DJPEPE:
1.Przede wszystkim to chodziło mi o komentarz Pokemona na opolskim forum co zauważyła InDorka i chyba nic w tym złego, że tak napisał, więc nie wiem o co się wściekasz ?
3.Podałam 2 tytuły, które mi pasowały na żużel, więc nie wiem po co wyskakujesz z jakimiś
wykonawcami, którzy kompletnie mi też do imprezy nie pasują, a w dodatku ich nie lubię typu Boys, Doda itp.Chyba po to, żeby mi dogryźć , (chociaż wolałabym napisać inaczej)?
4. Jeżeli zagrasz to co masz w umowie, to po co w ogóle nas pytasz czego chcemy słuchać ?Proste !
7.Tak w ogóle to jesteś tak miły i tyle nawrzucałeś mi bez powodu, że już nawet mi się tego meczu odechciało oglądać pierwszy raz po tylu latach :(
8.To by było na tyle.
Pozdrawiam

Miałem nie odpowiadac, ale
1. Przepraszam za pomyłke, chociaz... nie byłem pewien i pytałem, czy chodziło o mnie.Nie wiem, co Pokemon napisal na innym forum. Twoj filmik fajny, ale nie wiem, czy nie tendencyjny .Niech Pokemon oceni..To nie moja sprawa, pewnie to taki twoj zart, ironia. Patrz punkty 6-8.

2. Prosiłem o opinie, propozycje muzyczne [ utwory ], ale utrzymane w tych klimatach, które wymienilem - rock i glam rock - grunt to czytać ze zrozumieniem -twoje słowa
3. Podałas 2 tytuły, czyli-1. The Shadows - Dance On [ ujdzie ], 2.- Lady Gaga- Poker face [ w ogole nie pasuje, wiec zaproponowalem na nast. zawody ], a 4 Non Blondes - dopisałem do listy, a wiec w czym problem..?
4. Pytam , bo zawodow , oprocz niedzielnych, jeszcze bedzie troszeczke, wiec warto wiedziec na zas, co lubicie, czego oczekujecie. Manitou proponowal - AC/DC -Hells Bells [ pasuje, pisalem ], Jozin z Bazin [ odpada, bo nie ma dzingli, Koziolkow itd., chyba jestem konsekwentny ] i poparl 4 Non ...[ uwzglednilem w 1 czesci ]
6 -8 . Tez badz konsekwentna, przyjdz na zawody , a nie dla muzyki. Wlasnie moim naj ... CELEM bedzie, jak najmniej przeszkadzac kibicom.
p.s. Wielu forumowiczow robi sobie jaja , pisze ironicznie, wypisuja rozne bzdury, bez wiekszych nastepstw .Natomiast ja - podejrzewam- bede oceniany, stad czasami emocje.. Jezeli w czyms uchybilem - przepraszam . :(
Niestety, jeszcze raz sie okazalo, że mowa jest zrodlem nieporozumien.

DJPEPE
Junior

#840 Postautor: DJPEPE » 20 czerwca 2009, o 00:23

DJPEPE pisze:
Bozena pisze:DJPEPE:
8.To by było na tyle.
Pozdrawiam

Miałem nie odpowiadac, ale
1. Przepraszam za pomyłke, chociaz... nie byłem pewien i pytałem, czy chodziło o mnie.Nie wiem, co Pokemon napisal na innym forum. Twoj filmik fajny, ale nie wiem, czy nie tendencyjny .Niech Pokemon oceni..To nie moja sprawa, pewnie to taki twoj zart, ironia. Patrz punkty 6-8.

2. Prosiłem o opinie, propozycje muzyczne [ utwory ], ale utrzymane w tych klimatach, które wymienilem - rock i glam rock - grunt to czytać ze zrozumieniem -twoje słowa
3. Podałas 2 tytuły, czyli-1. The Shadows - Dance On [ ujdzie ], 2.- Lady Gaga- Poker face [ w ogole nie pasuje, wiec zaproponowalem na nast. zawody ], a 4 Non Blondes - dopisałem do listy, a wiec w czym problem..?
4. Pytam , bo zawodow , oprocz niedzielnych, jeszcze bedzie troszeczke, wiec warto wiedziec na zas, co lubicie, czego oczekujecie. Manitou proponowal - AC/DC -Hells Bells [ pasuje, pisalem ], Jozin z Bazin [ odpada, bo nie ma dzingli, Koziolkow itd., chyba jestem konsekwentny ] i poparl 4 Non ...[ uwzglednilem w 1 czesci ]
6 -8 . Tez badz konsekwentna, przyjdz na zawody , a nie dla muzyki. Wlasnie moim naj ... CELEM bedzie, jak najmniej przeszkadzac kibicom.
p.s. Wielu forumowiczow robi sobie jaja , pisze ironicznie, wypisuja rozne bzdury, bez wiekszych nastepstw .Natomiast ja - podejrzewam- bede oceniany, stad czasami emocje.. Jezeli w czyms uchybilem - przepraszam . :(
Niestety, jeszcze raz sie okazalo, że mowa jest zrodlem nieporozumien.

http://hagaren2012.wrzuta.pl/film/8iSs0 ... usic_video. a ja lubie to

DJPEPE
Junior

#841 Postautor: DJPEPE » 20 czerwca 2009, o 00:31

Awatar użytkownika
Aganesu

#842 Postautor: Aganesu » 20 czerwca 2009, o 10:05

Najfajniejsza jest piosenka o falubazie :)
\m/

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#843 Postautor: Egon » 20 czerwca 2009, o 10:53

Boobi coś zamilkł :D Boobi drukuje Ci się już ten hymn? A poważnie mówiąc..dziś chyba ostatnia chwila żeby się określić! Śpiewamy czy odkładamy na kiedy indziej?
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
Boobi
Senior

#844 Postautor: Boobi » 20 czerwca 2009, o 12:17

brak bylo wiekszego odzewu wiec sie nie drukuje :?
"Życie to jazda"

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#845 Postautor: Egon » 20 czerwca 2009, o 19:13

Bez żadnego przygotowania nie ma sensu zaczynać żeby nie narobić wstydu. Jak będziemy gotowi to zaczniemy z grubej rury 8) Oby jak najszybciej;)

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

DJPEPE
Junior

#846 Postautor: DJPEPE » 26 czerwca 2009, o 14:52

Król popu nie żyje ! Warto wspomnieć gościa ! A wspomnienie z koncertu w Polsce takie, aby przybyło ludzi na mecz Motoru tyle luda , ile było na koncercie w Polsce [ bagatela - 120 tys. ] . Marzenie - legenda ? Pokój jego duszy !

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#847 Postautor: Cz@rek » 26 czerwca 2009, o 15:17

Ale koncert był przedni,cieszę�ię że �głem �baczyć Go � żywo.A�uż za ki�anaście dni�lanowany był jego ko�ertowy powrót...�

Awatar użytkownika
Majo
Szkółkowicz

#848 Postautor: Majo » 28 czerwca 2009, o 01:41

siedzac przed kompem wpadłem na pomysł nowej przyspiewki :lol:

Motor Lublin,Motor Lublin 3 punkty 3 punkty 3 punkty ma!
Muzyka:Gigi D,agustinio
Co wy na to??
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#849 Postautor: Egon » 28 czerwca 2009, o 10:06

No dobra tylko jaka piosnka Gigi?

Ge(L)o
Trener

#850 Postautor: Ge(L)o » 28 czerwca 2009, o 10:29

L'amour toujour bez watpienia.
Te przyspiewke juz ktos spiewal na pilce, tylko nie pamietam kto. Chyba nawet motorowcy. Motor Lublin, Motor Lublin, RKS RKS RKS gol.