Mam nadzieję, że spotkamy się w Krośnie, będziemy w koszulkach teamowych Hynka wołajcie nas to wam doprowadzimy gościa na pogawędkę, a jak pokibicujemy to angielke nawet pociągnie ;P Miło będzie poznać lubelską brać
14.06.2009 godz. 15.00 Krosno - Lublin
Re: 14.06.2009 godz. 15.00 Krosno - Lublin
Wszystko to teraz podałem tak w ramach ciekawostki bo i tak jest musztarda po obiedzie, Hynek odjechał fajny mecz i nie zostanie już nigdzie wypożyczony. Ale posłużę się przykładem, Martin Smolinski, przy całym szacunku ale ten zawodnik nijak nie pasuje do Mistrza Polski Unibaxu Toruń. Podejrzewam nawet, a wręcz jestem przekonany, że w drugiej lidze by miał problemy, a oni chłopa ściagneli, bo nie mial dużych wymagań, a wyznali zasadę a może wypali? Nie wypalił i wolą śmigać juniorami. Hynek radzi sobie w Czechach czy innych zawodach z Matejem Kusem, który zrobił raz te 4 punkty chyba w Ekstralidze polskiej to czemu nie Hynek? Powiedzmy sobie szczerze taki zawodnik jak Hynek w Bydgoszczy byłby na tzw. "sztukę" od Chrzanowskiego gorzej nie pojedzie
No ale wolał zostać w drugiej lidze w klubie, który ma wciąż szansę awansu klasę wyżej, a pierwsza liga w przyszłym sezonie byłaby na pewno kusząca jeśli utrzymałby poziom na poziomie tych 11 punktów. Myślę, że wtedy otworzyłaby się szansa na pozostanie w Lublinie,bo na razie brakuje mu strasznie stabilizacji klubowej. Przecież były propozycje przed sezonem z Gniezna, Rybnika, a są to kluby pierwszoligowe, z drugo zawsze chrapkę miało Krosno tak jak i na Rymela oraz Rawicz, w którym Hynek zaczynał polską karierę. Jednak najbrdziej zamieszała mu propozycja pozostania w Miszkolcu. Długo wahał się między Lublinem a Węgrami, miejmy nadzieję, że mimo początkowych problemów wybrał dobrze
Metoda małych kroczków Panowie i heja do przodu.
Mam nadzieję, że spotkamy się w Krośnie, będziemy w koszulkach teamowych Hynka wołajcie nas to wam doprowadzimy gościa na pogawędkę, a jak pokibicujemy to angielke nawet pociągnie ;P Miło będzie poznać lubelską brać
Widocznie Torun ciagle mial w pamieci mecz, w ktorym Smolinski - wowczas jeszcze w barwach Rybnika - na klubowych maszynkach walnal przeciwko Aniolom cos kolo 12 punktow i pojechal wtedy m.in. Jagusia
Takie bolesne wspomnienie, wiec woleli miec go po swojej stronie
Ale zeby Hynek walnal dwucyfrowke przeciw Bydzi i pojechal Jonssona - to nie kojarze 
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
A pracuja dzis w ogole w PZMocie?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Pracują, bo powinni dać komunikat z zaktualizowaną listą zawodników, za którym można robić Z/Z 
Co do meczu, to osobiście nie jestem optymistą. Powiem więcej, jak przyjedziecie z Piszczem, to będę miał bardzo duże obawy o to, czy uda nam się w ogóle wygrać. Jacenty to w Krośnie poniżej dychy praktycznie nigdy nie schodzi, Baran czuje się na naszym torze jak ryba w wodzie. Piszcz też raczej nie zawodził, niech jeszcze T.Rempała pojedzie swoje i nie będzie zbyt kolorowo
Co do meczu, to osobiście nie jestem optymistą. Powiem więcej, jak przyjedziecie z Piszczem, to będę miał bardzo duże obawy o to, czy uda nam się w ogóle wygrać. Jacenty to w Krośnie poniżej dychy praktycznie nigdy nie schodzi, Baran czuje się na naszym torze jak ryba w wodzie. Piszcz też raczej nie zawodził, niech jeszcze T.Rempała pojedzie swoje i nie będzie zbyt kolorowo
Taaa a swistak siedzi... 
... bo wiewiórka była nieletnia 
P.S Sorry za OT
P.S Sorry za OT
A ja tam nie zmieniam zdania, ze w Lodzi wygramy:P
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A komunikatu jak nie było tak nie ma. Czyli Piszcz nie jedzie chociaż kontrakt podpisany?
Czy Regdal mógłby coś oświecić, bo jakoś dziwne to wszystko...
Czy Regdal mógłby coś oświecić, bo jakoś dziwne to wszystko...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Długi weekend, może w PZM miał ktoś dzisiaj dyżur i wszystko jest o.k. , a nie umieścili komunikatu na www (być może admin strony www PZM wolne ma) 
uspokoiłeś mnie

" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Taki może czepliwe pytanie, ale czemu nie załatwiono tego 2 dni wcześniej? Wszystko na ostatnią chwilę... 
Taki moze czepliwa odpowiedź: Sami chcemy tego wiedzieć. Ewentualnie mozesz wysłać maila do klubu z nadzieją, ze ktoś Ci odpowie:E-mail: info@trenujzmistrzem.pl
Nie mam wiedzy odnośnie komunikatów potwierdzających z PZMotu ,mogę tylko zapewnić,że jutro odbieram Tomasza z lotniska.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
- tezetomaniak
- Trener
tymczasem komunikat o z/z w elidze jest...
Redstar KMŻ Lublin
1. Karol Baran
2. Andreas Messing
3. Jacek Rempała
4. Richard Hall
5. Tomasz Rempała
6. Rafał Klimek
7 ---------------
8 ---------------
Jak nie potwierdzą to skład jak najbardziej awizowany można się spodziewać...
1. Karol Baran
2. Andreas Messing
3. Jacek Rempała
4. Richard Hall
5. Tomasz Rempała
6. Rafał Klimek
7 ---------------
8 ---------------
Jak nie potwierdzą to skład jak najbardziej awizowany można się spodziewać...
- tezetomaniak
- Trener
a teoretycznie jak z Piszczem wypali, to Hynek idzie na rezerwe czy Tomek ?
p.s do kozaków: do trenera nie zadzwonie bo późno : )
p.s do kozaków: do trenera nie zadzwonie bo późno : )
No to za Messinga jedzie Hynek. Piszcz pewnie pod 8. MiStrygaCZ pod 7 i jadymy. Tylko te pary jakoś tak dziwnie. TRempałek po 5 - jakoś mi się to nie widzi.
Nie wiem czy Piszczowi na ręke, że go sciągamy specjalnie z anglii i na rezerwe od razu moze on za Messinga a Hynek na 8 pojdzie...ciekawe 
MaRiUsZ
Davv pisze:No to za Messinga jedzie Hynek. Piszcz pewnie pod 8. MiStrygaCZ pod 7 i jadymy. Tylko te pary jakoś tak dziwnie. TRempałek po 5 - jakoś mi się to nie widzi.
Przepraszam jezeli wykaze sie ignorancja i niedokladnym czytanie forum, ale czy nie mial jechac w Krosnie Jonas jako junior?
Miał.Ale widocznie sytuacja zmienia się dynamicznie bo nikt ani słowem sie o nim nie zająknie