Występy byłych zawodników lubelskiego klubu
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Re: Występy byłych zawodników lubelskiego klubu
Daniel Jeleniewski 10+1 = (3,2,2,2*,1)
---------------------------------------------
Dawid Stachyra 2+1 (2*,0,0)
Jesper Monberg 10+2 = (2*,3,0,2*,3)
Grzegorz Knapp 0 = (0,0)
Paweł Staszek 1= (1,0)
Mariusz Franków 11 = (3,3,3,2,u)
Dawid Stachyra 2+1 (2*,0,0)
Jesper Monberg 10+2 = (2*,3,0,2*,3)
Grzegorz Knapp 0 = (0,0)
Paweł Staszek 1= (1,0)
Mariusz Franków 11 = (3,3,3,2,u)

hehe a Gelo pewnie znowu powie, ze Jelen mial farta czy cos podobnego 
- tezetomaniak
- Trener
nie farta, tylko Falubaz to ogórki nie ? 
Daniel u siebie jest ciężki do pokonania. Jeszcze jak by zaczął podobnie jeździć na wyjazdach to by było całkiem super, ale przecież to zawodnik w opinii niektórych tylko lubelskiego toru 
owen1989 pisze:hehe a Gelo pewnie znowu powie, ze Jelen mial farta czy cos podobnego
Gelo wypowiedziec sie moze zawsze - ale w jakim temacie?
- tezetomaniak
- Trener
najlepiej w zadnym. nie zaczynajmy znowu.
No jak to. Chyba wszyscy chcą usłyszeć fachową opinię. Choćby to było po raz n-ty.
Otoz mylisz sie, nie wszyscy. 
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
- MikeMistrz
- Senior
Ej Gelo jest trochę irytujący ze swoimi teoriami, ale tezetomaniaku i Davv, Wy nie jesteście lepsi, też w kółko katujecie jeden temat, który mądrzejszy w żadnym wypadku nie jest. Gelo nikogo nie obraża swoimi opiniami, wy zalatujecie cwaniakami przed kompem
.
- tezetomaniak
- Trener
MikeMistrz pisze:Ej Gelo jest trochę irytujący ze swoimi teoriami, ale tezetomaniaku i Davv, Wy nie jesteście lepsi
pokaz mi moja teorie która jest irytująca (najlepiej w tym temacie)
obraza Jelenia, a ja mam w pokoju na calej scianie plakat z Jeleniem i rowniez czuje sie pokrzywdzony, ze jakis napinacz na necie obraza zawodnika, któremu kibicuje.MikeMistrz pisze:Gelo nikogo nie obraża swoimi opiniami
uff. Proste ?
MikeMistrz pisze:Ej Gelo jest trochę irytujący ze swoimi teoriami
tylko trochę??
MikeMistrz pisze:ale tezetomaniaku i Davv, Wy nie jesteście lepsi
ja tam uważam, że jestem lepszy
MikeMistrz pisze:Gelo nikogo nie obraża swoimi opiniami
mylisz się i to bardzo.
MikeMistrz pisze: wy zalatujecie cwaniakami przed kompem.
a po czym to się stwierdza? jak chcesz to dam Ci piątaka
itd.tezetomaniak (...)
pokaz mi moja teorie która jest irytująca (najlepiej w tym temacie)
itd.Davv (...)
tylko trochę??[/b]
Chyba poczuliście się dotknięci chłopcy...?
Wracaj Dawid do Nas na przyszły sezon.
http://espeedway.pl/news,dawid_stachyra ... 08,12.html
http://espeedway.pl/news,dawid_stachyra ... 08,12.html
- MikeMistrz
- Senior
Wy, albo tylko Davv uważasz, że jesteś lepszy, a Gelo uważa, że Jeleń jest ch*owy jego prawo, tak jak Wy macie prawo do opinii, że jesteście lepsi od Gela i tu kółko się zamyka. Różnica jest taka, że Gelo wyraża tylko swoją opinię o zawodniku, Wy obrażacie już bezpośrednio jego osobę. Jak Was tak męczą posty Gela, to po co się męczycie i nie dacie ignoruj? Szukacie okazji do napinki, proste
.
http://safebrowsing.clients.google.com/ ... 08,12.html
Jakiś spam ktoś rozsyła? Takie coś mi wyskoczyło jak chciałem linka otworzyć
Jakiś spam ktoś rozsyła? Takie coś mi wyskoczyło jak chciałem linka otworzyć
Jeśli chodzi o eS to są obecnie jakieś problemy w Mozilli. Proszę otwierać w IE.
Co do wpisu Gawrzyka to zgoda, że z rezerwowym jest głupia sytuacja, ale w przypadku Rzeszowa to chyba rezerwowy to najmniejszy problem. Gołym okiem widać, że tam są jakieś układy i układziki. Przykładem niech będzie mecz w Daugavpils, gdzie tor jest specyficzny, a najlepiej zna go Paweł Miesiąc, który pojechał tam w dwóch lub trzech biegach, gdy reszta zespołu sobie nie radziła i spokojnie mógłby pojechać pięć lub sześć razy.
Co do wpisu Gawrzyka to zgoda, że z rezerwowym jest głupia sytuacja, ale w przypadku Rzeszowa to chyba rezerwowy to najmniejszy problem. Gołym okiem widać, że tam są jakieś układy i układziki. Przykładem niech będzie mecz w Daugavpils, gdzie tor jest specyficzny, a najlepiej zna go Paweł Miesiąc, który pojechał tam w dwóch lub trzech biegach, gdy reszta zespołu sobie nie radziła i spokojnie mógłby pojechać pięć lub sześć razy.
Daniel dzisiaj w Zielonej (0,2,2*,0,T) 4+1
szkoda dwóch ostatnich biegów, w swoim 4 wyścigu jadąc na drugiej pozycji zachaczył o koło jadącego na pierwszej pozycji iversena, "pociągło" go i spadł na 4 pozycję :/ potem głupia taśma... ale nie jest źle
szkoda dwóch ostatnich biegów, w swoim 4 wyścigu jadąc na drugiej pozycji zachaczył o koło jadącego na pierwszej pozycji iversena, "pociągło" go i spadł na 4 pozycję :/ potem głupia taśma... ale nie jest źle
A Nichols, to chyba powinien mowic zamiast bad day, to bad year 
Jak by Scotty i Wacioch zrobili to co Daniel to by był zupełnie inny wynik. Jak dla mnie to powinni odpuścić tych dwóch anty-jeźdźców i jechać lubelską taktyką nawet. Dzisiaj Madsen i Janowski pokazali, że są o kilka klas lepsi od nich.
Jezdzic i denerwowac wroclawkich kibicow beda chyba do konca sezonu. Ale takie sa uroki jak sie seniorow ma na styk.
A Cieslak jaki wkurzony, ze Gdansk za 3 pojechal z Czewa
Jak on to powiedzial na Pedersena i Hancocka - asiki ? 
A Cieslak jaki wkurzony, ze Gdansk za 3 pojechal z Czewa
Dla mnie to jest maksymalna zagadka ten Nicholls! Nie mówię, że ma robić po 12 pkt, ale to co on jedzie to i Jacek Rempała by dał radę. Nie chciałbym być na miejscu Cieślaka. Co do Daniela - nie ma chłopak szczęścia - jak dzisiaj dobrze jechał ze startu to trafiła mu się taśma i raz go jakoś dziwnie wyniosło pod płota. Szkoda trochę tych jego punktów bo mogło być ciekawiej.
Jak robi taki sklad, gdzie pewnego ma tylko Crumpa i Janowskiego to potem placze. Wroclaw do spadku. A co dal wywiad przed meczem to zenada.
Co Ty gadasz? Scott Nicholls - uczestnik GP, uważasz, że to nie jest pewny zawodnik? Teraz to każdy mądry, a przed sezonem to chyba ciężko stwierdzić jak kto pojedzie. Janowski pewniak? W jego wieku to raczej ciężko nazwać żużlowca pewniakiem. Ogór tamten sezon miał bardzo dobry. Daniel we Wrocławiu też te 10 pkt i więcej zrobi. Wydawało się, że Wrocek będzie na tym 5-6 miejscu. Rzeczywistość okazała się brutalna, ale takie są uroki sportu.