31.05.2009, Opole-Lublin
Re: 31.05.2009, Opole-Lublin
Przynajmniej Klimek na wyjeździe jakieś punkty przywozi
- tezetomaniak
- Trener
login pisze:Oby u siebie wysoko wygrywać poki co.
brak awansu i pusta kasa. Tez mi rozwiązanie ;]
Howe won, nie róbmy drugiego Nichollsa, który będzie pół sezonu szukał formy.
Baran ? nie muszą mu wszystkie tory pasowac, mam nadzieje ze Opole jest jedynym takim w 2 lidze.
wyszlismy z 30. otwierac szampany.
Ostatnio zmieniony 31 maja 2009, o 18:39 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Speedway Fan
- Senior
przegrana tak ale takie baty nie !a jak tylko przegrywamy (co było do przewidzenia),
Oby objechac ten sezon i na nowy juz kontraktowac z glowa czyli zawodnikow co beda punktowac, a nie takich, ze moze wypala, a moze nie :]
login pisze:ermen pisze:To nie jest porażka ale klęska. Brak słów... Po pięciu meczach tak naprawde trener nie wie kim ma jechać.
Tomkiem R. ? A skoro uważasz, że Nasz trener jest do niczego, to rób papiery i bądź Naszym trenejro..
Czy rozumiesz to co czytasz??
login pisze:ermen pisze:To nie jest porażka ale klęska. Brak słów... Po pięciu meczach tak naprawde trener nie wie kim ma jechać.
Tomkiem R. ? A skoro uważasz, że Nasz trener jest do niczego, to rób papiery i bądź Naszym trenejro..
.
Zawsze twierdziłem, że polska szkoła nie uczy czytac ze zrozumieniem...
Każdemu jego Everest...
Bozena pisze:login pisze:ermen pisze:To nie jest porażka ale klęska. Brak słów... Po pięciu meczach tak naprawde trener nie wie kim ma jechać.
Czy rozumiesz to co czytasz??
Rozumiem! Chętnie jednak zaczekam na "tłumaczenia" wiecznie niezadowolonych forumowiczów...
Howe - 2 mecze wyjazdowe i 2 padaki. Nam nie sa potrzebni zawodnicy na nasz tor, nam sa potrzebni zawodnicy, ktorzy beda robic konkretne punkty na wyjezdzie. Niestety Howe i w Rawiczu i dzis w Opolu nic nie zrobil. A to przeciez teoretycznie najlatwiejsze wyjazdy. Wedlug mnie trzeba koniecznie szukac wzmocnien w kontekscie play off. Bo wyjazdy = baty i wcale nie jest powiedziane, ze w rewanzu w Lublinie to sie odrobi.
Jeden pozytyw, to 5 startow Klimka dzisiaj. Niech sie chlopak objedza, nabiera doswidczenia, zebysmy nadrabiali troche juniorami.
Jeden pozytyw, to 5 startow Klimka dzisiaj. Niech sie chlopak objedza, nabiera doswidczenia, zebysmy nadrabiali troche juniorami.
Sledzio pisze:Nie wiem czy się śmiać czy płakać !!! Brak mi słów na ten szajs !!!
No i kaseta z tym samym nagraniem się włączyła
Podsumowując. Dwa biegi jeszcze do końca, ale porażka i tak jest za duża. Trzeba się pogodzić że na wyjeździe już i tak nigdzie nie wygramy, więc trzeba zdobywać bonusy.
Oczywiście po każdym meczu wyjazdowym będzie taki sam lament, bo do niektórych nie dociera że na wyjazdy mamy za słabą drużynę. A czy jest jeszcze szansa na awans? Pewnie jest. Skoro było takie założenie to pewnie będzie dalej realizowane i nie rozumiem dlaczego władze klubu mają nie ogłaszać publicznie, że taki jest cel. Skoro chce się awansować, to właśnie trzeba tak zakładać.
Założyłem się jeżeli nie wyjdziemy z 40 to gole głowe na 0 (chociaż i tak za dużo włosów nie mam) 
dobek pisze:Założyłem się jeżeli nie wyjdziemy z 40 to gole głowe na 0 (chociaż i tak za dużo włosów nie mam)
to mozesz juz golic
"Niezapomnijcie o kijach bejsbolowych,łańcuchach oraz bronach bo Lublin będzie robił dym,trzeba się będzie bronić"
Tak napisał ktoś na opolskim forum.
Mecz już przegrany. Mam nadzieję, że nasi fani wrócą cali i zdrowi.
Pewne jest, że wstydu nam nie przyniosą. Oczekujemy tylko na relację z wyjazdu.
Tak napisał ktoś na opolskim forum.
Mecz już przegrany. Mam nadzieję, że nasi fani wrócą cali i zdrowi.
Pewne jest, że wstydu nam nie przyniosą. Oczekujemy tylko na relację z wyjazdu.
Osiemnastoma. Trochę za dużo. W rewanżu mimo wszystko bonusa powinniśmy zrobić i to jest jedyny plus.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
Speedway Fan
- Senior
Cala druzyna pojechala fatalnie z wyjatkiem Tomka Rempaly no i w sumie Rafala Klimka bo punkty zrobil.
Trzeba jutro brac sie za telefon i dzwonic do zawodnikow
Trzeba jutro brac sie za telefon i dzwonic do zawodnikow
Bozena pisze:"Niezapomnijcie o kijach bejsbolowych,łańcuchach oraz bronach bo Lublin będzie robił dym,trzeba się będzie bronić"
Tak napisał ktoś na opolskim forum.![]()
Mam nadzieję, że nasi fani wrócą cali i zdrowi.
Pewne jest, że wstydu nam nie przyniosą. .
Zabrzmiało tak jakby faktycznie miała zostać stoczona regularna bitwa
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Jacek Rempala - srednia z meczu 1,33
(z bonusem)
Karol Baran - 1,00
David Howe - 1,00
Richard Hall - 1,33 <fajter>
Nie no panowie, z czym do ludzi ?
Karol Baran - 1,00
David Howe - 1,00
Richard Hall - 1,33 <fajter>
Nie no panowie, z czym do ludzi ?
Powiem szczerze liczyłem na zwycięstwo a w najgorszym wypadku wynik taki jak w Rawiczu a tu.... STAŁEM SIĘ ŁYSYM JAK KOLANO
Brak słow co do niektórych zawodników-prosze domyślcie się o których chodzi /
ja ide golić włosy 
Został pobity dzisiaj rekord oglądalności forum - 122 osoby o 17.16.
Szkoda, że taka kaszana wyszła przy okazji
.
Widać zainteresowanie i głod żużla ogromny ale teraz to frekwencja może mocno spaść...
Szkoda, że taka kaszana wyszła przy okazji
Widać zainteresowanie i głod żużla ogromny ale teraz to frekwencja może mocno spaść...
lazienka jest zamknieta
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
dobek pisze:Powiem szczerze liczyłem na zwycięstwo a w najgorszym wypadku wynik taki jak w Rawiczu a tu.... STAŁEM SIĘ ŁYSYM JAK KOLANOja ide golić włosy
Coś Ty
-
Speedway Fan
- Senior
Klub powinien pojsc sladem bodajze Gorzowa, ktory po fatalnym meczu na wyjezdzie na nastepny mecz obnizyl ceny biletow !
"WIELKI SZACUN DLA KIBICÓW Z LUBLINA"
Przynajmniej takie przyjemne słowa smutek porażki osłodzą
Przynajmniej takie przyjemne słowa smutek porażki osłodzą
Bozena pisze:dobek pisze:Powiem szczerze liczyłem na zwycięstwo a w najgorszym wypadku wynik taki jak w Rawiczu a tu.... STAŁEM SIĘ ŁYSYM JAK KOLANOja ide golić włosy
Coś TyZ tym goleniem włosów to się wstrzymaj!
Stało się
- Łoptymista
- Trener
kolejne info od ludzia co musial ogladac ten mecz
- tamci mieli rakiety na starcie
- my nie
- tamci mieli druzyne
- my nie
wrazenia mocno smutne a odczucia dolujace
teraz jeszcze musza stamtad wrocic, a powrot z takiego meczu raczej nie bedzie mijal w szampanskiej atmosferze
- tamci mieli rakiety na starcie
- my nie
- tamci mieli druzyne
- my nie
wrazenia mocno smutne a odczucia dolujace
teraz jeszcze musza stamtad wrocic, a powrot z takiego meczu raczej nie bedzie mijal w szampanskiej atmosferze
Łoptymista pisze:tamci mieli rakiety na starcie
No niestety tak to jest jak się robi beton pod swoich.
Jestem ciekaw relacji tych co tam byli, szczególnie postawy Karola Barana, bo o ile Anglicy byli niewiadomą, to od Karola można było się spodziewać chociażby 10 punktów. No cóż pewnie im tam smutno w powrotnej drodze, każdy liczył że chociaż do 40 dobijemy.