KMŻ RedStar Lublin w sezonie 2009
Re: KMŻ Lublin w sezonie 2009
Czy 5 kwietnia jedziemy z Lodzia u siebie ?
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Szkoda. Oby za rok bylo z czego zrobic taka organizacje
Generalnie ja to widzę, ze jest o niebo lepiej. w koncu powstał ZESPÓŁ ludzi którzy przy tym pracują. Fakt moze teraz nie wyglada to jeszcze najlepiej ale naprawdę było zbyt mało czasu żeby to dopracować. Ale myślę że jak nie nastąpi jakiś kataklizm i grono działaczy wzmocni się kilkoma transferami to za rok może zacząć się ujawniać ciekawy twór
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
A Ty Harry jesteś w tym zespole? Planujesz zaangażować się na stałe w działalność nowego klubu?
Póki co, na razie planować muszę niestety zupełnie co innego.
Ale na ile mogę to pomagam.
Co bedzie dalej zobaczymy.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Póki co, na razie planować muszę niestety zupełnie co innego.
Błagam planuj pan coś innego, a z lubelskim żużlem miej tylko tyle wspólnego że kupisz bilecik i wejdziesz na zawody.
moko pisze:
Błagam planuj pan coś innego, a z lubelskim żużlem miej tylko tyle wspólnego że kupisz bilecik i wejdziesz na zawody.
Błagam zajmij się czymkolwiek tylko nie pisz na tym forum
Radzio pisze:moko pisze:
Upss zapomniałem... No tak grzechy Pana Harry-ego zostały odpuszczone no bo żużel reaktywacja w Lublinie.
moko pisze:Radzio pisze:moko pisze:
Upss zapomniałem... No tak grzechy Pana Harry-ego zostały odpuszczone no bo żużel reaktywacja w Lublinie.
No i po co piszesz takie posty? Podnieca cie to? Stuknij sobie raz a porządnie a nie piszesz głupoty...
Poza tym myślę że jakbyś zrobił tyle dla lubelskiego żużla co Harry to tobie też by były odpuszczone grzechy wiec się nie wychylaj Panie Moko
Marun pisze:Poza tym myślę że jakbyś zrobił tyle dla lubelskiego żużla co Harry to tobie też by były odpuszczone grzechy wiec się nie wychylaj Panie Moko
Spuścić klub do II ligi, rok pauzować i teraz doradzać jak i co, to trzeba mieć tupecik. Bardzo się cieszę, że żużel powraca do Lublina ale błagam bez ludzi którzy mieli swoje 5-minut i je totalnie zmarnowali. Nie krytykuję składu bo jest dosyć ciekawy i z perspektywami. Pozdrawiam przyjmujących krytykę, obiektywnych i rozsądnych kibiców.
moko pisze:Błagam planuj pan coś innego, a z lubelskim żużlem miej tylko tyle wspólnego że kupisz bilecik i wejdziesz na zawody.
Widzę, że niedługo to zaczną powstawać teorie spiskowe na temat Harrego. Że specjalnie doprowadził klub do upadku w celu jakiś własnych ciemnych interesów. Puknijcie się w główki co niektórzy. Kto dokładnie śledził wydarzenia od 2005 roku chyba potrafi zrozumieć na ile różnych okoliczności rozkłada się wina, nie licząc rozczarowania naszych polskich gwiazd ( oszczędzając już w kółko wałkowane nazwiska ), były jeszcze losowe wypadki jak kontuzje Shieldsów, Messingów i niedyspozycje Jeleni w kluczowych meczach.
No ale jak się jest fanatykiem i ma się wrodzoną nienawiść no to na to już się nic nie poradzi.
moko pisze:Pozdrawiam przyjmujących krytykę, obiektywnych i rozsądnych kibiców.
A ja pozdrawiam tych, którzy potrafia krytykowac konstruktywnie, logicznie wskazywac bledy i proponowac rozwiazania. Pozdrawiam tych, ktorzy w trudnych chwilach nie odwracaja sie na piecie ale pomagaja tym, ktorzy prosza o wsparcie.
moko pisze:Spuścić klub do II ligi, rok pauzować i teraz doradzać jak i co, to trzeba mieć tupecik. Bardzo się cieszę, że żużel powraca do Lublina ale błagam bez ludzi którzy mieli swoje 5-minut i je totalnie zmarnowali.
Ja tam jestem zdania, ze to zawodnicy nas spuscili do 2 ligi... Jedyne co mozemy zarzucic Harremu to nie trafienie z zawodnikami ale jesli na lepszych nie bylo nas stac to trudno. Trzeba jechac tym co jest. Poza tym przed sezonem to kazdy jest madry... wiadomo, ze chcialbym aby w tym sezonie awansowac ale nie napinam sie!! bedzie nawet 3-4 miejsce i tak bede sie cieszyl, ze w ogole co sie dzieje i sa jakies zamiary.
moko pisze:Marun pisze:Poza tym myślę że jakbyś zrobił tyle dla lubelskiego żużla co Harry to tobie też by były odpuszczone grzechy wiec się nie wychylaj Panie Moko
Spuścić klub do II ligi, rok pauzować i teraz doradzać jak i co, to trzeba mieć tupecik. Bardzo się cieszę, że żużel powraca do Lublina ale błagam bez ludzi którzy mieli swoje 5-minut i je totalnie zmarnowali. Nie krytykuję składu bo jest dosyć ciekawy i z perspektywami. Pozdrawiam przyjmujących krytykę, obiektywnych i rozsądnych kibiców.
Tz Lublin nie byl klubem pozbawionym wad, idealnym. Pewne decyzje, troche pecha, troche obiektywnych okolicznosci - i faktycznie skonczylo sie degradacja i upadkiem zuzla na jeden sezon. Tu sie zgodze.
Ale zdaje sie, ze zapominasz, ze harry doprowadzil takze do powstania Tz, awansu do I ligi, barazy o ekstralige, dzieki niemu ogladalismy w Lublinie calkiem interesujace zawody. Dzieki niemu byl Sledz, Karlik, Lee...
Odnosisz sie do tego wszystkiego tylko z jednej, niezwykle krytycznej strony - a chyba trzeba patrzewc nieco szerzej.
Piszesz o tym jak harry zniszczyl zuzel w Lublinie. Ale chyba - obiektywnie rzecz biorac - nie bylo tak, ze mielismy wspanialy zuzel, mocny i stabilny klub, wielkie sukcesy sportowe, swietnie prosperujaca szkolke - i nagle wpadl harry i wszystko ro*********l. Co nie? Nie bylo nic. Bylismy po przygodzie z LKZ, ktory byl dnem lubelskiego zuzla, pare lat po upadku Motoru. Pojawili sie ludzie, amatorzy i zapalency - i jak potrafili tak ten zuzel poukladali. Wiemy wszyscy jak sie to skonczylo - ale nie mozemy zyc jedynie nienawiscia do nich za upadek - bo bez nich nie mialoby nawet co upadac.
Ja mam za zle lubelskiemu zuzlowi, ze zawsze jest organizowany po amatorsku, malo profesjonalnie, na zasadzie pospolitego ruszenia. Moim zdaniem tego zabraklo po awansie do I ligi - to moglo pomoc utrzymac zuzel na I ligowym poziomie, moze nawet udaloby sie wprowadzic go do e-ligi. Ale nie mozna tez zapominac, ze moglismy w tym okresie naprawde niezle sie bawic - chociazby podczas barazy z Zielonka, czy np. podczas emocjonujacego pierwszego meczu w I lidze z Rybnikiem.
Trzeba ludziom, ktorzy sprawili, ze TZ funkcjonowal przyznac, ze dali nam cos na co dlugo czekalismy.
Nie mozna miec WYLACZNIE pretensji, ze nie udalo sie wiecej, lepiej, dluzej... Nie badzmy jak male pazerne dzieci - ktorym jak sie da palec, to chca reke. Jakos nikt nie mial tyle glulpiego uporu co harry zeby ten zardzewialy wozek "lubelski zuzel" tyle pchac do przodu. Nie mozemy miec do niego wylacznie zalu za to, ze nie mial samych sukcesow.
Teraz znow mamy zuzel, znow mamy szanse na awans, znow mamy szanse na to zeby bylo dobrze
Nie zajmujmy sie wylacznie rozpamietywaniem i rozliczaniem przeszlosci bo skonczymy jak banda polskich politykow w Sejmie, ktorzy zamiast robic cos sensownego, walczyc o lepsza przyszlosc obrzucaja sie jedynie gnojem, bo ktos kiedys byl internowany na 10 dni, a ktos inny na miesiac.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
bkapusta napisał wszystko to co chciałem napisać:)
jedynie mogę dodać, że każdy człowiek popełnia błędy ale najważniejsze jest aby wyciągnąć wnioski i iśc dalej do przodu.
a Tutaj
http://www.zuzel.sport24.pl/gallery/show/2108/
zdjęcia z konferencji prasowej
jedynie mogę dodać, że każdy człowiek popełnia błędy ale najważniejsze jest aby wyciągnąć wnioski i iśc dalej do przodu.
a Tutaj
http://www.zuzel.sport24.pl/gallery/show/2108/
zdjęcia z konferencji prasowej
OOOOo święte słowa...
bkapusta pisze:moko pisze:Marun pisze:Poza tym myślę że jakbyś zrobił tyle dla lubelskiego żużla co Harry to tobie też by były odpuszczone grzechy wiec się nie wychylaj Panie Moko
Nie zajmujmy sie wylacznie rozpamietywaniem i rozliczaniem przeszlosci bo skonczymy jak banda polskich politykow w Sejmie, ktorzy zamiast robic cos sensownego, walczyc o lepsza przyszlosc obrzucaja sie jedynie gnojem, bo ktos kiedys byl internowany na 10 dni, a ktos inny na miesiac.
Dobrze gadasz co było puśćmy w niepamięć, zajmujmy się tym co jest, a nie jakieś wypominki, na to będzie jeszcze czas bodajże 2 listopada czy cuś
A i jeszcze czy w klubie był tylko Harry? Bo mi się wydaje że to zarząd podejmował decyzje a nie tylko Harry. Harry chciał już wcześniej zrezygnować jak pamiętam z prowadzenia klubu.Teraz jak pójdzie coś nie tak to komu się dostanie po dupie? - prezesowi..a przecież to nie od za wszystko odpowiada..
- Łoptymista
- Trener
Radzio pisze:a Tutaj
[url]http://www.zuzel.sport24.pl/gallery/[how/2108/[/url]
zdjęcia z konferenc� prasowej[/q[ote]
a mozna prosic o podpisanie
nie wiem jak reszta, ale ja na razie nie znam wszystkich nowych twarzy lubelskiego spiedwieja
Czy może mnie ktoś oświecić dlaczego w składzie nie ma Dawida? Z tego co pamiętam to jeszcze w tamtym roku chciał jeździć w Lublinie (o ile powstałby klub) Czyżby nie przez obecnego trenera?
Jako znawca zuzla, i calej jego otoczki powinienes wiedziec, a nie szukac oswiecenia na forum. Kazdy minimalnie interesujacy sie sytuacja kibic wie, a ty biedaczku nie? Popros harry'ego, moze ci napisze na PW

Łoptymista pisze:Radzio pisze:a Tutaj
[url]http://www.zuzel.sport24.pl/gallery/[how/2108/[/url]
zdjęcia z konferenc� prasowej[/q[ote]
a mozna prosic o podpisanie
nie wiem jak reszta, ale ja na razie nie znam wszystkich nowych twarzy lubelskiego spiedwieja
dodane
Tego Lamberta to chyba bym wygonił z tej konferencji. Wyglądał jak chłopaczek z osiedla. Każdy jakoś tak normalnie wyglądał, a ten w czapce siedział. Co za lump 
Angol
Pamiętam jak kilka ladnych lat temu, w czasach gdy do UK podrozowalo sie autobusami bo tanie linie jeszcze nie byly tanie, w drodze powrotnej do Polandu jednym z pasazerow byl mlody Anglik. Caaaalutkie 36 godzin nie zdjal czapki z dekla.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
- tezetomaniak
- Trener
dla mnie moze chodzic bez ubrania, byle robił po 7 pkt na mecz dom/wyjazd ;]