bienio pisze:Tak sięgając konfabulacją to przypuszczam, że w przyszłości będą o to awantury
To pewnie ogrodzenie postawią
bienio pisze:Tak sięgając konfabulacją to przypuszczam, że w przyszłości będą o to awantury

maja24 pisze:takie nawiązanie do tematu http://www.espeedway.pl/index.php?co=newsy&id=22168
Stadion na 15.000 indywidualnych miejsc siedzących, w całości zadaszona (konstrukcja zadaszenia umożliwia w II etapie zadaszenie nad całością toru żużlowego).

Mam nadzieje, ze dzieki temu remontowi wyrzuci sie ten syf zwany potocznie targiem.Mecze żużlowe raczej rozgrywane są w niedzielę, podobnie jest z giełdą na Kresowej. Jakoś nieciekawie to się zapowiada:)
dziennikwschodni.pl pisze:Roboty miałyby ruszyć na początku przyszłego roku.
istred pisze:A ja mam takie pytanie.
Czy istnieje gdzies prawdziwy stadion zuzlowo-pilkarski. Chodzi mi o to, czy gdzies na takim stadionie regularnie odbywaja sie mecze zuzlowe i pilkarskie na przyzwoitym poziomie?
istred pisze:A ja mam takie pytanie.
Czy istnieje gdzies prawdziwy stadion zuzlowo-pilkarski. Chodzi mi o to, czy gdzies na takim stadionie regularnie odbywaja sie mecze zuzlowe i pilkarskie na przyzwoitym poziomie?
Gelo pisze:istred pisze:A ja mam takie pytanie.
nie wiem czy jest to przyzwoity poziom (piłka) ale tak jest np. w Rybniku
mikas pisze:dziennikwschodni.pl pisze:Roboty miałyby ruszyć na początku przyszłego roku.
Tak tak a jak zima bedzie mrozna to pozwoli ruszyc z pracami w marcu a mosirowi bedzie mozna za przeproszeniem naskoczyc...
No i jeszcze problem na który zwrócił uwagę suchy.Jak organizować niedzielne zawody ligowe z trwającą giełdą??