Żużlowe różności
Re: Różności
śp. Szczepan Bukowski się w grobie przewaraca...
Sledzio pisze:Taki Urbański co prowadził milionerów chciał za taniec z gwiazdami 500 tyś za odcinek
Nie dodales przypadkiem jednego zera za duzo? Ja czytalam,ze chcial w obecnej edycji 40.000 za 2 godz.pracy w tygodniu,a odcinkow jest duzo,oj duzo.
GDyby to byl roczny dochod trzebaby bylo zarabiac 3.300 zl miesiecznie.
Dla przecietnego , pracujacego czlowieka taki roczny dochod to jest duzo,ale 40.000 w jeden wieczor to juz w/g mnie przegiecie.A praca ani ciezka ani odpowiedzialna.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
InDorka pisze: 40.000 w jeden wieczor to juz w/g mnie przegiecie.A praca ani ciezka ani odpowiedzialna.
i dlatego tyle nie zarabiasz, bo ta praca jest poniżej Twoich ambicji?
To rynek na dyktować ceny. Wracając do tematu. Jeśli Bydgoszcz stać na Pederastena to niech mu płacą. Polska solidarność społeczna polega na tym, że układamy się w spółdzielnie, które miałyby regulować i ograniczać kwestie płacowe, a pod stołem robimy coś diametralnie innego.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
ravajas pisze:InDorka pisze: 40.000 w jeden wieczor to juz w/g mnie przegiecie.A praca ani ciezka ani odpowiedzialna.
i dlatego tyle nie zarabiasz, bo ta praca jest poniżej Twoich ambicji?
Nie poprostu kolezanka to robila i wie, ze to nie jest ciezkie ani odpowiedzialne.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
SerGio pisze:
o kur..
Qrcze GKM Bank obrobił ???
zdaje się w przyszłym roku u siebie mogą być nie do ugryzienia ....
zamiast 500 + program Beryl +
czy sa jakies problemy ze strona klubowa? nie wiem dlaczego ale kilka stron mi sie nie otwiera, w tym strona klubowa dlatego pytam. z gory dzieki za odp.
pozdrawiam
pozdrawiam
mi tam dziala bez problemu
pozdrawiam
pozdrawiam
Paoolina pisze:czy sa jakies problemy ze strona klubowa? nie wiem dlaczego ale kilka stron mi sie nie otwiera, w tym strona klubowa dlatego pytam. z gory dzieki za odp.
pozdrawiam
U mnie bez zarzutow.
moze zainstaluj inna przegladarke np mozille (mi na IE tez smiga) albo hm moze wpisuj link http://tzlublin.com ;/
Sprawdzałam IE, mozille i opere... i nic:/ pewnie cos z polaczeniem sieciowym nie tak, i nie ma kto teraz tego zrobic.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Paoolina pisze:Sprawdzałam IE, mozille i opere... i nic:/ pewnie cos z polaczeniem sieciowym nie tak, i nie ma kto teraz tego zrobic.
Treść ostatniego newsa dla Ciebie:
Już jutro w budynku klubowym przy Al. Zygmuntowskich 5 odbędzie się Walne Zebranie Członków Towarzystwa Żużlowego Lublin, które zaplanowano na godzinę 18.00. TŻ Lublin nie zgłosiło się do rywalizacji w przyszłorocznej drugiej lidze. W przypadku zgłoszenia drużyny do rozgrywek po terminie składania dokumentów licencyjnych wyznaczonym przez GKSŻ na drugiego listopada ewentualną decyzję o dopuszczeniu lublinian do rywalizacji podejmie już Zarząd Główny GKSŻ. Z przychylności żużlowej centrali skorzystało w ubiegłym roku Krosno, gdzie utworzono nowe stowarzyszenie i spóźniono się ze zgłoszeniem. Na chwilę obecną w Lublinie możliwe są różne rozwiązania od ubiegania się o licencję dającą prawo startu w drugiej lidze przez nowy zarząd TŻ Lublin wybrany 9 listopada na walnym zebraniu, a na zupełnej likwidacji klubu skończywszy. Czy w przypadku tego ostatniego scenariusza powstanie nowy klub tego jednoznacznie chyba nikt nie jest w stanie przewidzieć.
W tej sytuacji, pełnej niewiadomych, w piątek bezpośrednio po walnym zebraniu (około godziny 18.45) zaplanowano dyskusję nad przyszłością sportu żużlowego Lublinie, na którą będzie mógl wejść każdy. Wszelkie pomysły ratowania tego sportu w Lublinie mile widziane. Na lubelskim forum żużlowym padła propozycja, aby kibice którym leży na sercu los żużla w Lublinie przybyli w piątek o godzinie 18.30 pod bramę wejściową Stadionu Miejskiego przy Al. Zygmuntowskich.
Dziekuje za informacje
Nie ma mnie niestety w Polsce wiec sie nie pojawie, ale licze na to ze ewentualnych decyzji doczytam sie na forum 
Dowiedzieliśmy się, że piłkarze drugoligowego Motoru zbojkotowali południowy trening i zapowiedzieli kierownictwu klubu, że w sobotę z Piastem nie zagrają. Nasz informator twierdził, że zawodnicy nie wyszli na boisko, czas treningu spędzili w szatni i spokojnie rozjechali się do domów. Bojkot ma podłoże ekonomiczne, piłkarze anonimowo i nieoficjalnie mówią, że od dłuższego czasu nie otrzymują z klubu obiecanych pieniędzy.
Ehhhh...
jeżeli to prawda to niedługo nic nie zostanie w tym Lublinie, i dla kogo ma być ten stadion nowo wybudowany ?? ehhh co za miasto.
...może centralne dożynki na nim zrobią 
pytanko mam
w ktorym roku Witold Zwierzchowski zostal trenerem Motoru?
METHANOL ADVENTURE TEAM
A co to? ISQ? 
Jak wrócę do domu to może sprawdzę. Nie masz "Z koziołkiem na plastronie"? Albo program z memoriału Zwierzchowskiego i Dadosa 2005?
Jak wrócę do domu to może sprawdzę. Nie masz "Z koziołkiem na plastronie"? Albo program z memoriału Zwierzchowskiego i Dadosa 2005?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
grzesieck pisze:pytanko mam
W 1984 roku.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
K.A.M.I.L. pisze:grzesieck pisze:pytanko mam
W 1984 roku.
Pozdrawiam
Dzis w nocy sprawdzalem to w "Z koziokiem na plastronie" to wydaje mi sie ze byl juz trenerem w 1982.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Przeczytałem w programie z Memoriału to napisane jest, że stanowisko pierwszego trenera objął w 1984 r. Może wcześniej był drugim trenerem albo w szkółce.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Bylo tam opisywane jakies zgrupowanie w gorach, jak wroce dzis do domu to moge jeszcze sprawdzic czy chodzilo na pewno o rok 1982 ale tak kojarze.K.A.M.I.L. pisze:Przeczytałem w programie z Memoriału to napisane jest, że stanowisko pierwszego trenera objął w 1984 r. Może wcześniej był drugim trenerem albo w szkółce.
Polska w Euro
Co tak cicho

Co tak cicho
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!
GRISZA pisze:Polska w Euro![]()
![]()
![]()
Co tak cicho![]()
Bo tu kulturalni ludzie i doskonale wiedza, ze jest temat o Euro nie ma potrzeby zasmiecania kazdego innego tematu
viewtopic.php?f=8&t=2297&start=175
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,