Stadion

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Czarek
Trener

Re: Stadion

#1476 Postautor: Czarek » 5 września 2007, o 13:17

piv pisze:Jak by Motorowcy nie wyszli na murawe to bylby to najwiekszy wstyd pod wzgledem kibicowskim w Polsce ale co Ty pikniku mozesz o tym wiedziec.

Starsi, podobno w komplecie, nie wybiegli, tylko gówniarze, którzy zostali pogonieni. Czy to nie wstyd, że starsi nie wybiegli?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#1477 Postautor: InDorka » 5 września 2007, o 13:34

Ja nie o meczu,tylko o szafowaniu okresleniem bydlo.
Bydlo nawet chore na chorobe wscieklych krow tak sie nie zachowuje.
Awanturnicy za miasto,na pastwisko z dala od ludzi ( pod warunkiem,ze krow tam nie bedzie !)
Do tych czolgajacych sie za banda,skradajacych po flage,probujacych ja podpalic ...( kto to jest? toz oni nie wyrosli jeszcze z okresu zuchowego ) to nie jest bydlo,to sa najnormalniejsi
CHULIGANI.
Jesli to taki honor to dlaczego wiekszosc chowa sie w kapturki ??
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
suchy1613
Szkółkowicz

#1478 Postautor: suchy1613 » 5 września 2007, o 13:59

Ci gówniarze, którzy sprowokowali całe zajście powinni ponieść karę. Może to ostudziłoby zapędy innych chuliganów. Myślę, że ochrona też powinna natychmiast reagować,a nie czekać aż dojdzie do bijatyki. Osobiście to szkoda mi tych normalnych fanów Motoru, bo znam takich, którzy np. poza granicami kraju robią składki na stancję dla zawodnika itp.Nie można więc wszystkich wrzucać do jednego worka, zwłaszcza, że ostatnio rozmawiałam z dziewczyną z Torunia i mówiła, że u nich na żużlu też nie jest czasem ciekawie i dlatego nie chodzi na mecze. Bardzo mnie to zaskoczyło. Obyśmy u nas tego nie doczekali.

Awatar użytkownika