Daniel Jeleniewski

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Hans
Trener

Re: Daniel Jeleniewski

#601 Postautor: Hans » 16 sierpnia 2007, o 14:36

Bóg zapłać za sprostowanie dobry człowieku :]

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#602 Postautor: Cooper » 16 sierpnia 2007, o 14:42

grzesieck pisze:
Hans pisze:Mnie się wydawało, że w pewnym momencie motocykl na łuku jakby zdefektował, ale to może tylko moje wrażenie :)
A Uwaga Jeleń już dawno poprawiony :cool:

Daniel w wywiadzie powiedzial, ze wpadl w koleine w swoim ostatnim starcie na 1 luku

taaa, tylko, ze na tym pierwszym luku to juz tylko wachal spaliny:) jak to bartosch powiedzial, po prostu "nie udzwignal". Tak wiec taki do konca wyluzowany to nie byl (moze na poczatku, ale tasma tez nie wziela sie z wyluzowania). Ja jadac przed Gollobem tez bym sie nie ogladal tylko spieprzal ile fabryka dala (to do Indorki).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#603 Postautor: InDorka » 16 sierpnia 2007, o 15:00

Cooper pisze: Tak wiec taki do konca wyluzowany to nie byl (moze na poczatku, ale tasma tez nie wziela sie z wyluzowania).

Pewnie masz sporo racji,ale w takiej imprezie jak wczorajsza nie mozna miec luznych nerwow jak na plazowym lezaku . Glowe dam,ze gdyby nie podpuscil go Skora , Daniel nie wjechalby w tasme.Zreszta Skornicki przepraszal go jeszcze w trakcie trwania zawodow,a przepraszal wlasnie za podpuszczenie.Tylko oni dwaj reprezentowali I lige.Pewnie nie zrobil tego celowo,ale ja cieszylam sie,gdy w swoim 3 i 4 biegu Skornicki przestal zagrazac naszemu. :wink:
Ostatni przegrany start.......no coz zagotowal sie,ale trudno mu sie dziwic,ja wybaczylam mu od razu :D
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#605 Postautor: Łoptymista » 16 sierpnia 2007, o 15:26

Czy spalil sie czy nie spalil to on sam wie najlepiej. Moim zdaniem dlugie czekanie miedzy 13 a 20 biegiem na pewno na dobre mu nie wyszlo. Ale to tylko moje widzimisie.
A co do wczarjszych zawodow to chcialbym czesciej moc doswiadczac takich super emocji jak w czasie ogladania relacji z Wrocka.

Awatar użytkownika
wojtek_78
Szkółkowicz

#606 Postautor: wojtek_78 » 16 sierpnia 2007, o 16:01

Witam,
Jeśli ktoś jest zainteresowany finałem IMP na DVD niech dzwoni pod nr. 693034933. Ja już dzwoniłem bo warto to jeszcze raz zobaczyć.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#607 Postautor: grzesieck » 16 sierpnia 2007, o 16:08

napisz wojtek jaka cena za plyte
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
AGENCIK
Szkółkowicz

#608 Postautor: AGENCIK » 16 sierpnia 2007, o 16:50

Pół żartem pół serio czyli historia prawdziwa jednego wyjazdu jak to było naprawde :lol:
EKIPA WYJAZDOWA
Ja czyli 'Agencik"jak zwykle za kółkiem cało dowiezć i przywiezć ekipe "Kris"znawca wszelakich potraw ale tylko z kurczaka i ryżu oraz milośnik zawierania wszelakich zakładów nieustajacy wielbiciel Golloba niestety bez wzajemnosci"Krzysio" maskotka ekipy :lol: znany z poczucia humoru i znawca złocistego trunku ( ile on tego moze wypić :lol: )"Kierepka" emigrant zarobkowy w Anglii na krótkim urlopie w kraju zaliczył jeden wyjazd ale za to jaki i "bartosz" ostatnio kierownik zamieszania :D i drużyny oraz znawca pieknych kobiet z Garbowa :lol:
WYJAZD
9 rano zaczynamy wycieczke kołujemy na Wrocław droga długa jest czas zawierać zakłady Kris pesymista przyjmuje wszysto przeciwko Danielowi narazie z usmiechem :D na twarzy reszta z optymizmem liczy na niespodzianke i dobry występ Daniela Stawki zakładów w zależności od możliwości finansowych od 2 piw Krzysia przez 50zł Bartosza i kwota z czterema zerami Kierepki :shock: Kris przyjmuje wszystkie zakłady nie wierzy w sukces Jelenia (pózniej sie okazało ile go to kosztowało 8) )
Kris miał gest ogłasza konkurs z nagroda Stawia bilet na zawody :shock: !!! dla najlepszego wiec mieliśmy znów zabawe z odpowiedziami i droga zleciała szybko tu szczeście dopisało mi :lol: zawody obejzałem za darmo :D Dalismy szase Krisowi by tez wygrał bilet lecz jedna odpowiedz błedna spowodowała ze kris musiał bilet kupić sobie sam
ZAWODY
Tor jak na Wrocław niespodziewanie rowny i twardy sporo znajomych twarzy z Lublina na trybunach niestety w rożnych miejscach Jest fajna flaga rzucajaca sie wszystkim w oczy UWAGA JELEŃ !!! swoja droga swietny pomysł gratulacje dla pomysłodawcy :lol: Pierwszy start i taśma a punkty w tym biegu wydawały sie tu być najłatwiejsze do zdobycia
Drugi start i szok :shock: Jeleń bezkonkurencyjny cieszymy sie jak dzieci "Kris " zaniepokojony :) jak by walczył o mistrza A obsada była Walasek Protaś Ułamek to przeciez mogło być podium :o
Trzeci start i sensacja dnia Gollob bez zadnych szans z Danielem kibice na stadionie zaczynaja kibicowac Danemu upatrujac w nim niespodzianki my szczesliwi Kris oczom nie wierzy Brylant nie świeci w najgorszych koszmarach nie liczył na taka kolejność biegu z kolei Kierepka cały w skowronkach bo już po stresie nie musi palcow obgryzać wygrał sporą kase na Jeleniu potem sie okazało że wygrali wszyscy co sie założyli :shock:
Czwarta seria a tu wiekszość na stadionie skanuje imie Jelenia bo tylko on zaskarbił sobie serca publiczności i co Pokonuje Holte!!! :shock: jako jedyny w zawodach obronił honor innych zawodników za co zebrał burze braw Ale coz to był za bieg Holta gonił naciskał ale nie dał rady wpadli prawie rowno Jelonek minimalnie pierwszy My szcześliwi gardła zdarte "Kris" w szoku nic nie mowi reszta szaleje z radości :lol: Jesteśmy dumni z Jelenia trybuny o dziwo tez sa mu najbardziej przychylne Cały czas jest w strefie medalowej ostatnia seria ma rozstrzygnać
Wszyscy życza mu medalu bo zasłużył jak nikt inny za swoja postawe
Osatni start niestety został na starcie czy sie spalił? nie wiadomo starał sie ale juz nie dało sie nic zrobic po biegu dostał jednak olbrzymie brawa to nic ze nie wygrał medalu ale sie pokazał i spełniło sie to czego sobie zyczył przed zawodami Chciał by go zapamietano po tych zawodach i to mu sie udało BRAWO DANIEL!!!! to było wspaniałe uczucie byliśmy dumni ze jestesmy z Lublina a ty zawodnikiem naszej drużyny
O Zawodach
Całe zawody nie obfitowaływ bardzo dużo mijanek jednak troche ich było naliczyłem dokładnie 10 ale było też sporo walki do ostatnich metrów nie zakończonych minieciem co nie znaczy że nie były ciekawe.Dla nas biegi z udziałem Jelenia były piekne te co wygrałi nie dał sie objechać one dostarczyły nam najwieksza dawke emocji
To był udany finał dla Lublina
Powrót
godzina 22 wyjezdzamy docieramy na 3 rano 2 godziny snu i do roboty Po drodze kolacja spotykamy sie z Danielem i jego ekipa szczerze mu gratulujemy te zawody zostana na długo w naszych sercach i pamięci To najlepszy występ lubelskiego zawodnika w historii IMP radosc i odrobina zalu ze mogło być tak pieknie
Ale nie jest powiedziane ze kiedyś nie bedzie piekniej dalej wspinamy sie coraz blizej podium bło 5 miejsce teraz 4 Kiedy bedzie 3 ? :D
To koniec krotkiego nie zapomnianego wyjazdu do nastemnego rownie miłego :lol:

Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz
Kontakt:

#609 Postautor: Drabol » 16 sierpnia 2007, o 21:25

Taka prawda, że od biegu w którym Jelonek wygrał pierwszy raz, cały stadion zaczął mu kibicować. Mało brakowało, szkoda. Ale i tak wielkie brawa.

http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35760,4394162.html
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#610 Postautor: InDorka » 16 sierpnia 2007, o 22:22

Kod: Zaznacz cały

Daniel zawsze bedzie zawodnikiem tylko wlasnego toru    0%  [ 0 ]

Wydaje mi sie,ze ta opcja zupelnie nie pasuje do 3 pozostalych odpowiedzi na pytanie ankiety.Nie ma nic wspolnego z pozostaniem w Lublinie lub ew.wyprowadzką.
~~~~~~~~
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#611 Postautor: grzesieck » 16 sierpnia 2007, o 22:38

:roll:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Koper
Trener
Kontakt:

#612 Postautor: Koper » 16 sierpnia 2007, o 22:45

imię Daniel znaczy „Bóg jest sędzią” :)

Awatar użytkownika
boxing
Kadrowicz

#613 Postautor: boxing » 16 sierpnia 2007, o 22:46

Daniel zawsze bedzie zawodnikiem tylko wlasnego toru  :wink:    0%  [ 0 ]

Oho, na razie zero glosow - nawet autor nie zaglosowal na swoja wlasna teorie :D
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#614 Postautor: Manitou » 16 sierpnia 2007, o 22:49

InDorka pisze:

Wydaje mi sie,ze ta opcja zupelnie nie pasuje do 3 pozostalych odpowiedzi na pytanie ankiety.Nie ma nic wspolnego z pozostaniem w Lublinie lub ew.wyprowadzką.

Naprawdę tak Ci się wydaje? Po czym wnosisz? A może po prostu nie zauważyłaś "winka" przy tym pytaniu? :o

Koper
Trener
Kontakt:

#615 Postautor: Koper » 16 sierpnia 2007, o 22:50

Manitou pisze:
InDorka pisze:

Naprawdę tak Ci się wydaje? Po czym wnosisz? A może po prostu nie zauważyłaś "winka" przy tym pytaniu? :o

Zreszta to ostatnie to tez taki zart, bo co? Rzeszow niby zly ? ;)

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#616 Postautor: Manitou » 16 sierpnia 2007, o 22:52

OOOO wypraszam sobie. Akurat ja kliknąłem na tę opcję 8)

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#617 Postautor: InDorka » 16 sierpnia 2007, o 22:57

Pewnie trudno Ci uwierzyc,ale zauwazylam!
Skoro taka opcja jest na miejscu ,moze dodaj jeszcze takie cos:
"Czy uwazasz,ze Daniel dobrze wyglada w zielonym kewlarze ? i daj 2 winki.
:lol: :lol: :lol:
Czy tu nie mozna nikomu grzecznie zwrocic uwagi bez obrazy majestatu?
~~~~~~~~
~~~~~~~~

harry
Trener

#618 Postautor: harry » 16 sierpnia 2007, o 23:08

Koper pisze:imię Daniel znaczy „Bóg jest sędzią” :)

Właśnie po raz siódmy obejrzałem powtórkę 20 biegu. I jestem teraz pewny, ze po raz nie wiadomo, który sędzia Spychała zrobił nas w konia. Ewidentnie widać, ze Okoń ucieka z lotnego!!! Na powtórce widać, że Okoń puszcza sprzęgło a ułamek sekundy później taśma idzie w górę. Ewidentny błąd sędziego. Powinien przerwać bieg i powtórzyć jeszcze raz. Na takiej imprezie to kompromitacja!!!!
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
boxing
Kadrowicz

#619 Postautor: boxing » 16 sierpnia 2007, o 23:10

InDorka pisze:A tak niewiele brakowalo,aby znany byl tylko w Lublinie,pomimo doskonalego sezonu i wymiernych efektow. Jego dobre wystepy tegoroczne bez konfrontacji z najlepszymi zawodnikami Polski bylyby tylko dobrymi wynikami pierwszoligowca. Uraz reki Hampela dal mu szanse zycia.

Ladnie i madrze napisane :D
Pisalem juz, ze bardzo zaskoczyla mnie podana na SF swietna wyjazdowa statystyka Jelenia (czolowa wyjazdowa "10" pierwszej ligi! ).
Gdyby Daniel poprzestal na wygranym polfinale IMP a zawiodl we Wroclawiu - napisano by, ze to byl jednorazowy wyskok i "wrocil na swoje miejsce". A On nie chcial wracac - spokojnie, bez napinania znalazl sobie miejsce blisko zuzlowego tronu, blizej od wielu uznanych jezdzcow extraligi, blisko Druzynowych Mistrzow Swiata, blisko jezdzcow elitarnego Grand Prix.

Gdyby ktos powiedzial, ze przed ostatnim, 20 biegiem finalu IMP Danielowi bedzie brakowalo jednego zwyciestwa do vicemistrzostwa Polski...

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#620 Postautor: tezetomaniak » 16 sierpnia 2007, o 23:22

harry pisze:I jestem teraz pewny, ze po raz nie wiadomo, który sędzia Spychała zrobił nas w konia. Ewidentnie widać, ze Okoń ucieka z lotnego!!! Na powtórce widać, że Okoń puszcza sprzęgło a ułamek sekundy później taśma idzie w górę. Ewidentny błąd sędziego. Powinien przerwać bieg i powtórzyć jeszcze raz.

mowilem tak od początku
.. szkoda tylko ze nigdzie w relacjach nie jest wspomniane ze Okoń wywalił lotnego i powinien być bieg przerwany, tylko ze Jelen nie wytrzymał presji..

Wg mnie start Okonia miał też wpływ na słabe wyjście spod taśmy Jelenia..

nie ma co gadać... medalu nie ma ale i tak jest zaje***e :)

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#621 Postautor: Gelo » 16 sierpnia 2007, o 23:25

okoń ewidentnie poszedł z lotnego - dziwię sie, że wyscig nie został powtórzony z powodu "niesatysfakcjonującego startu" :) Ale moim zdaniem Daniel medal zawalił taśmą, gdzie miał łatwych przeciwników mimo najgorzej niosącego tego dnia pola startowego. W swoim pierwszym starcie byłby spokojnie drugi. A wtedy być może skupiłby sięna swoim ostatnim wyścigu. A tak nie dosć że lotny Okonia to jescze szybko puszczona taśma. No i to słynne lubelskie odjeżdżanie od taśmy kiedy rywale stoją... skręca mnie. Widzę że od początku sezonu nikt naszym nie zwrocił na to uwagi. Szkoda.

harry
Trener

#622 Postautor: harry » 16 sierpnia 2007, o 23:41

Każdy ma swoje gusła ( ja też) i moim zdaniem nie należy ich zmieniać. Tym bardziej, ze te gusła są czerpane od najlepszego zawodnika zespołu
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
boxing
Kadrowicz

#623 Postautor: boxing » 17 sierpnia 2007, o 00:00

Nie wiem, czy to gusla, czy jakas forma odstresowania, zeby sie krocej "palic" pod tasma.

harry
Trener

#624 Postautor: harry » 17 sierpnia 2007, o 00:06

Jeżeli już to bardziej forma wkurzania przeciwników. Niech czekają i się denerwują...

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#625 Postautor: grzesieck » 17 sierpnia 2007, o 00:24

Manitou pisze:OOOO wypraszam sobie. Akurat ja kliknąłem na tę opcję 8)

ja tez 8)
METHANOL ADVENTURE TEAM