Pokemon pisze:Albo Nieminen albo nie przychodzę w niedzielę!
to nie przyjdziesz........
wpływy z biletów są bardzo ważnym źródłem dochodu... dla każdego klubu..
Pokemon pisze:Albo Nieminen albo nie przychodzę w niedzielę!

tezetomaniak pisze:Pokemon pisze:Albo Nieminen albo nie przychodzę w niedzielę!
to nie przyjdziesz........
wpływy z biletów są bardzo ważnym żródłem dochodu... dla każdego klubu..
smerf_997 pisze:nie wiem ktoś czy są do odebrania plakaty?
żródłem dochodu
Fork pisze:Jak juz trzeba było sie przyczepić..
żródłem dochodu
Skonczmy z tym.. juz kilka razy na forum ten temat byl poruszany. Tak krawiec kraje jak mu material staje, czy jakos tak, więc jak pisze, tak pisze.
Ale faktycznie, jezeli ktos ma zamiar wypowiadać się na forum, powinien przestrzegać interpunkcji i ortografii.
Pewnie ktoś mnie zaraz zacytuje i wytknie mi jakis błąd
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Fork pisze:Pewnie ktoś mnie zaraz zacytuje i wytknie mi jakis błąd
Tak krawiec kraje jak mu material staje
Klub wyszedłby na swoje, nawet gdyby jeździł na pustym stadionie...
FREDek pisze:smerf_997 pisze:nie wiem ktoś czy są do odebrania plakaty?
Ktos, kiedys mi zarzucił, że nie może czytać moich postów, bo nie ma spacji po przecinku itp. bzdury.
Niestety, gdy ja czytam posty ww. forumowiczów, to NIC nie rozumiem. Do SZKOŁY dzieci, a szczególnie Smerf 997. Jesteś po prostu analfabetą.

mikas pisze:i dobrze podali...tyle, że jeszcze powinien być Franciszek
major pisze:Moja teoria na play-off jest taka: GTŻ przegrywa ostatni mecz ligowy w lublinie bardzo wysoko i tak samo będzie jutro. To z pewnością zaboli kieszeń TŻ-u. I znając chudy portfel klubu może mieć negatywny wpływ na mozliwość wzmocnienia w następnych dwóch meczach.A wygrac w Grudziądzu dwa mecze będzie bardzo trudno!
Wydaję mi się że GTŻ ustawia się właśnie na te dwa mecze. Szykujmy sie na Gniezno!!!
grzesieck pisze:w przypadku wygranej u siebie wystarczy raz pokonac grudziadz na wyjezdzie
major pisze:grzesieck pisze:w przypadku wygranej u siebie wystarczy raz pokonac grudziadz na wyjezdzie
Ameryki nie odkryłes, tylko czy wierzysz w to że nam się uda.
Przez 20 lat nie udawało nam sie to (często z powodu tego, że byliśmy w innych ligach)