Darek Śledź

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Speedway
Trener

Re: Darek Śledź

#176 Postautor: Speedway » 28 czerwca 2007, o 11:24

He, też to zauważyłem. Powinno chyba być "Prawie wywalczyliby awans" albo "wywalczylibyśmy awans gdyby nie pewne nieporozumienie" 8)
Obrazek

woocash
Szkółkowicz

#177 Postautor: woocash » 28 czerwca 2007, o 11:38

wielki szacunek dla Darka za to jakim jest czlowiekiem i zuzlowcem.
ten wywiad w celach szkoleniowych powinno sie pokazywac wszystkim nowym adeptom speedway'a i takiego postepowania uczyc.
wystarczy spojrzec na komentarze, aby utwierdzic sie jak duza sympatia darza Rybke kibice z roznych miast (szkoda tylko,ze u nas jak przyjechal w barwach Stali zostal przyjety w prostacki sposob - no ale...,powrot w tym sezonie znow do koziego grodu swiadczy tylko o klasie Darka, ktorej powinni sie uczyc inni, kibice rowniez)

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#178 Postautor: Apocalips » 28 czerwca 2007, o 12:36

Szkoda, że nie wspomniał o swoim wyjeździe nad jeziorko w 2004... Jak to szybko kibice pozapominali jak wyzywali Darka od śmierdzących ryb i sprzedawcy roku :?

edit: Racja :)
Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2007, o 13:19 przez Apocalips, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#179 Postautor: Speedway » 28 czerwca 2007, o 13:17

A co było w 2003 roku? Chyba masz na myśli rok 2004 i końcówkę sezonu. Choć mogłeś zapomnieć, pamięć kibica bywa krótka :)
Obrazek

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#180 Postautor: InDorka » 28 czerwca 2007, o 18:13

Panowie,a czy nie lepiej ocene tamtych faktow zostawic biografom Darka ? . Nikt nie lubi jak latami wypomina mu sie jakies potkniecie.Tamten sezon zostal podsumowany i basta,tutaj ocenialismy wypowiedz z ostatniego wywiadu.Wywiadu,ktory tak rozni sie od typowych wypowiedzi wielu zuzlowcow......"nie wiem dlaczego tak zle wypadlem,nie moglem sie dopasowac do toru , klub stale zalega z wyplatami,nie mam z czego sfinansowwac remontu silnika,ale mam nadzieje,ze w nastepnym meczu juz bedzie duzo lepiej"......
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
suchy1613
Szkółkowicz

#181 Postautor: suchy1613 » 28 czerwca 2007, o 18:23

Darek swoim wywiadem pokazał klasę, co zauważyła InDorka. W mojej pamięci utkwił wywiad z Markiem Kępą sprzed wielu laty, kiedy przepraszał kibiców Motoru za swoją postawę w meczu zdaje się ze Stalą Gorzów. Dla nas to wtedy dużo znaczyło, bo w ten sposób zawodnicy udawadniają swój szacunek dla kibiców.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#182 Postautor: bkapusta » 28 czerwca 2007, o 18:28

InDorka pisze:Panowie,a czy nie lepiej ocene tamtych faktow zostawic biografom Darka ? . Nikt nie lubi jak latami wypomina mu sie jakies potkniecie.Tamten sezon zostal podsumowany i basta

A czemu jako kibice mamy nie oceniac caloksztaltu naszego zawodnika-wychowanka? On moze nie lubic jak mu sie wypomina potkniecia ja nie lubie jak sie mnie robi w bambuko.

Z calym szacunkiem dla Darka - facet jest niezwykle sympatyczny i swietnie mu sie kibicuje ale ma dwa minusy: zmarnowal swoj talent zuzlowy - rozmienil sie na drobne; zrobil nas w konia - raz bo raz - tragedii wielkiej nie bylo ale byl do tamtego momenu moim ulubionym zawodnikie, kibicowalem mu od poczatku, lubilem go - bo przeciez jest bardzo symatyczny - co wiecej jezdzil dobrze i ladnie, ale sie postapil jak postapil. Niestety.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
papi
Trener