Oprawa i doping na meczach
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: Czy oprawa i doping na meczach sÄ… potrzebne??

Fajny pokaz lotniczy przed meczem Zielona Gora-Leszno. Pamietam jak przed meczami Motoru pokazy akrobacji samolotowej prezentował trzykrotny mistrz swiata w tej dyscyplinie sportu Janusz Kasperek. Pamietam ze pokazy te prezentowal żółtym samolotem z reklamą Lotto.
Pokazy Janusza Kasperka wszystkim się podobały. Nikt nie nudził się przed zawodami. mnie utkwiły w pamięci najbardziej jego korkociągi i momenty, kiedy wydawało się, że za chwilę nasz mistrz wyląduje na koronie stadionu. Czasami odnosiło się wrażenie, że silniki zgasły.
To były niesamowite chwile.
To były niesamowite chwile.
Opinia pomeczowa z ostrowskiego forum.Musze przyznac,ze bardzo przyjemnie sie to czyta,slowa uznania dla wyjazdowej reprezentacji lubelskich kibicow.
_________________gregosw napisał:
........bardzo podobała mi sie postawa przyjezdnych kibiców mimo iż przegrywali końcówkę i to wyraźnie dopingowali swoich bardzo głośno. Myślę że powinniśmy sie uczyć takiego dopingu ....
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Zanim namyslilam sie aby zabrac glos "Grzesiecek " pozamykal na klodke tematy w ktorych byla dyskusja
o muzyce na ostatnim meczu.Trzeba zupelnie nie miec taktu aby wypisywac dyrdymaly po otrzymaniu prezentu.DJ PEPE oplaca mozliwosc puszczania muzyki w miejscu publicznym,a tu malolaty zaczynaja sie licytowac co kto wolalby sluchac. Jak ktos nie ma ochoty sluchac prezentu,to nic prostszego jak zabrac swoja muze z domu,wetknac sluchawki w uszy i odciac sie radykalnie od tego co leci z glosnikow. Albo zasponsorowac ,puszczac swoja ulubiona muzyke i poczekac na opinie tych,ktorzy nazwa to kaszanÄ… lub podobnie.
Znacie powiedzenie,ze darowanemu koniowi nie zaglada sie w zeby ? Chyba nie,bo nie potraficie sie zachowac poprawnie.
Byla w ub roku proba ozywienia stadionu muzyka Tipsy Train z plyty HARPIA. Lamentom nie bylo konca,uaktywnili sie etatowi wybrzydzacze.Teraz to samo.Gdybym ja byla sponsorem i serwowala muzyke za wlasne pieniadze,po przeczytaniu takich komentarzy na jakie zdobylo sie
kilku koneserow muzyki.........dalabym sobie spokoj raz na zawsze. Niemila ksiedzu ofiara,chodz ciele do obory.W koncu nie przychodzimy na stadion po to,aby sluchac muzyki jaka sami preferujemy. Ma ona wypelnic czas oczekiwania na rozpoczecie zawodow lub kolejny bieg i jak dla mnie zagluszyc soczyste wypowiedzi znawcow zuzla siedzacych wokol mnie i nieustannie podpierajacych sie wloskimi okresleniami krzywej i zakretu.
Znacie powiedzenie,ze darowanemu koniowi nie zaglada sie w zeby ? Chyba nie,bo nie potraficie sie zachowac poprawnie.
Byla w ub roku proba ozywienia stadionu muzyka Tipsy Train z plyty HARPIA. Lamentom nie bylo konca,uaktywnili sie etatowi wybrzydzacze.Teraz to samo.Gdybym ja byla sponsorem i serwowala muzyke za wlasne pieniadze,po przeczytaniu takich komentarzy na jakie zdobylo sie
kilku koneserow muzyki.........dalabym sobie spokoj raz na zawsze. Niemila ksiedzu ofiara,chodz ciele do obory.W koncu nie przychodzimy na stadion po to,aby sluchac muzyki jaka sami preferujemy. Ma ona wypelnic czas oczekiwania na rozpoczecie zawodow lub kolejny bieg i jak dla mnie zagluszyc soczyste wypowiedzi znawcow zuzla siedzacych wokol mnie i nieustannie podpierajacych sie wloskimi okresleniami krzywej i zakretu.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Właśnie jeszcze jedna akcja podczas muzyki, to jak puszcza ktoś muzyke to z umiarem bo kurcze były chyba 2 momenty gdzie zerwalem się w góre jak nagle cisza a tutaj wielkie boom muzyka głośno że hej, stara babka to by zawału na serce dostała bo by się przestraszyła.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
również niemieckimi określeniami tychżeInDorka pisze:nieustannie podpierajacych sie wloskimi okresleniami krzywej i zakretu.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: Czy oprawa i doping na meczach są potrzebne??
Oprawa podczas meczu Ostrów-Rybnik

fot. Robert Golembka

fot. Robert Golembka
InDorka pisze:Zanim namyslilam sie aby zabrac glos "Grzesiecek " pozamykal na klodke tematy w ktorych byla dyskusjao muzyce na ostatnim meczu.Trzeba zupelnie nie miec taktu aby wypisywac dyrdymaly po otrzymaniu prezentu.DJ PEPE oplaca mozliwosc puszczania muzyki w miejscu publicznym,a tu malolaty zaczynaja sie licytowac co kto wolalby sluchac. Jak ktos nie ma ochoty sluchac prezentu,to nic prostszego jak zabrac swoja muze z domu,wetknac sluchawki w uszy i odciac sie radykalnie od tego co leci z glosnikow. Albo zasponsorowac ,puszczac swoja ulubiona muzyke i poczekac na opinie tych,ktorzy nazwa to kaszanÄ… lub podobnie.
Kilka słów komentarza [ z perspektywy czasu ] a propos muzyki na meczach :
1. Z punktu widzenia biznesowego
a ] pierwsze zawody - Gorzów - mecz wygrany - oprawa muzyczna wspaniała, dużo pochwal. KLIENTÓW ZERO [ dominował rock ]
b] drugie zawody - Gdańsk - mecz przegrany - oprawa muzyczna KASZANA, mnóstwo nagan.
KLIENTÓW 3 [ dominowało disco ]
c] trzecie zawody - Grudziądz - mecz wygrany - oprawa muzyczna ???,zero komentarzy,
KLIENTÓW ??? [ dominowł rock ]
tak więc materialnie W PLECY.
2. Z punktu widzenia didżeja
a] głupio to przyznac, ale jedno wielkie nieporozumienie. Przygotować muzykę , której nie można SAMEMU prezentować, ani nawet powiedzieć słowa, ani nawet przebywać w kabinie sprawozdawców [którzy wyrywają sobie mikrofon, by zareklamować sponsorów [ ha, ha ]
b] przejrzałem różne stronki, przeczytałem Wasze sugestie i nagrałem 2 płyty [ 40 piosenek ]
które najczęściej się powtarzały. Na meczu wygląda to tak, że Pan od muzyki (MOSiR jest właścicielem sprzetu grajacego) prezentuje to, co chce (sam wybiera nagrania chociaż na kartce ma mój opis z dokładnym wyjasnieniem co i kiedy ma grać). Niektórych nagrań w ogóle nie słyszałem, a niektóre były grane do znudzenia.
3. Z punktu widzenia kibica:
a] mnie osobiście muzyka w trakcie zawodów nie jest potrzebna, ale lubię jak coś brzeczy
b] najchętniej słuchałbym Glittera, Slade, Mud, Deep Purple, Led Zeppelin itd., a kazdy inny kibic czegoś innego, ale "o gustach się nie dyskutuje"
c] nie zniechęcają mnie wasze opinie i złe komentarze. Wręcz przeciwnie "to co mnie nie zabije, to mnie wzmocni". Postaram się grać lepiej i ... różną muzykę (przede wszystkim rock).
4. Z punktu widzenia firmy RELAKS:
a] zastanawiam się nad ufundowaniem wyjazdu dla kibiców MOTORu. Chyba finansowo i reklamowo lepiej na tym wyjdę.
Z pozdrowieniami,
DJ PEPE
Ogolnie nie mam osobiscie zastrzezen. Grana byla muzyka w sumie jak w radiu (oczywiscie nie byly to hity na czasie z radia eska
co wiekszosci mlodszej publicznosci odpowiada).
Byl Dzem z whisky, cos tam o rolniku
i jeszcze kilka innych piosenek. Generalnie takie piosenki "lajtowe" czyli znane, choc nie koniecznie lubiane przez wszystkch.
Na roznych meczach sportowych, glownie satkowki i pilki recznej leci jeszcze "ke se ra"
i ta piosenka "jaki tu spokoj na na na na.." Cos mozna jeszcze dodac ale.. Jezeli ktos ma jakies pomysly na muzyke, ktora moze byc sluchana przez wszystkich, niech poda tytuly.
Byl Dzem z whisky, cos tam o rolniku
Na roznych meczach sportowych, glownie satkowki i pilki recznej leci jeszcze "ke se ra"
trening czyni mistrza.
Powiem że nawet fajne dziewczyny mają w Ostrowie 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Tej trzeciej od prawej na pierwszym zdjeciu to praktycznie gacie spadaja:) ma takie biodrówki pełną gębą 
Sledzio pisze:Powiem że nawet fajne dziewczyny mają w Ostrowie
z twarzy ok,ale brzuchy to maja nieładne, albo niekorzystne ujecia??
Pierwsza w prawej jest najładniejsza, natomiast 2-3-4 od prawej to z wyglądu anorektyczki... same kości... 
Mlody to jeszcze glupi 
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Na drugim zdjeciu fajnie wyglada ta z kreconymi wlosami, ale niestety jej obraz psuje mi zdjecie pierwsze...

Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A wracając do zasadniczego tematu - nie

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Cooper pisze:Na drugim zdjeciu fajnie wyglada ta z kreconymi wlosami, ale niestety jej obraz psuje mi zdjecie pierwsze...![]()
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:Cooper pisze:Na drugim zdjeciu fajnie wyglada ta z kreconymi wlosami, ale niestety jej obraz psuje mi zdjecie pierwsze...![]()
No fajnie, ze umiesz cytowac, ale zapomniales sie wypowiedziec
Koper pisze:Tej trzeciej od prawej na pierwszym zdjeciu to praktycznie gacie spadaja:) ma takie biodrówki pełną gębą
Koper, chyba z wrazenia pomyliles strony
Przyjrzyj sie Konrad - na spokojnie - jeszcze raz
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Cooper pisze:No fajnie, ze umiesz cytowac, ale zapomniales sie wypowiedziec
o ja cie, sprobuj zgadnac dlaczego zacytowalem Twoja wypowiedz nie dodajac nic od siebie, co to moze oznaczac, hmm?
METHANOL ADVENTURE TEAM
Zgadzasz sie z Cooperem? 
O, ktoś mnie pytał ostatnio jak wygląda muffinka
No właśnie tak wygląda
A co by jednak powrócić do tematu to po ostatnim meczu stwierdziłem, że z serpentyn też powinniśmy zrezygnować bo jakieś łebki przełażą przez kratę, zbierają te nie do końca rozwinięte a później rzucają. W trakcie biegu żeby było "ciekawiej"
Dodatkowo łażą po pasie bezpieczeństwa (również w trakcie biegu). I co z takim gówniarzem można zrobić
Przecież mu nie wp... bo po pierwsze nie wypada a po drugie mogłyby z tego wyniknąć kłopoty
Gdzie są w ogóle jakieś służby porządkowe, ochrona itp
Czy tylko wypatrują na monitoringu czy ktoś sobie przypadkiem piwka nie pije na trybunach
Pytanie retoryczne oczywiście...
A co by jednak powrócić do tematu to po ostatnim meczu stwierdziłem, że z serpentyn też powinniśmy zrezygnować bo jakieś łebki przełażą przez kratę, zbierają te nie do końca rozwinięte a później rzucają. W trakcie biegu żeby było "ciekawiej"
Pytanie retoryczne oczywiście...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?