kdsz pisze:Harris to dla mnie zagadka. Jest skuteczny, śmiga bardzo efektownie, ale patrząc na niego mam wrażenie, że punkty zdobywa dzięki żywiołowości i walce na dystansie ale ma braki w technice. Oczywiście nie jestem żadnym ekspertem i pewnie się kompromituję piszą te rzeczy, ale niekwestionowane symbole klasy sportowej (Hans, Tony) prezentowali się na torze tak jakby.... dostojniej.
Braki w technice ?

Technikę ma świetną, jedzie dokładnie tam gdzie chce, a przy tym myśli na torze. Ma angielską sylwetkę (z grasstracku), i może się wydawać że "głowa wrosła mu w szyję"... Ale to i tak dużo ładniejsze od ramion Andersena.
Z czasem się wyrobi, Tony na początku kariery wyglądał "mało dostojnie", też wtedy był wtedy takim szaleńcem. Rozumiem że masz takie wrażenie bo jam mam czasami :że to motocykl "powozi " Tomkiem Gollobem a nie na odwrót
W ogóle śmieszne są te dywagacje na temat Harrisa (zwłaszcza) i Karlssona pod kątem ich startów w plastronie z koziołkiem (na plastronie

) Tacy goście mają oferty z klubów 1 czwórki i z połowy ekstraligowych (Chris), i oferty od Lublina to by pewnie nawet dokładnie nie przejrzeli... Dziwią mnie takie dziecięce fantazje. A jak czytam " Szwed" to przychodzi mi na myśl Magnus a nie Peter. On chyba nie jest zbyt drogi a Stal chyba awansuje...
" M. Jabłoński: Motor był szybki, to ja dałem d... Nie po raz pierwszy zresztą ... "