Sebastian Trumiński
Ja licze, że Trumiński będzie jednym z naszych liderów.
Nie sądze, że Pedersen pojawi się w Gdańsku na meczu z nami. Pomyślmy rozsądnie, oni bez Bjarne i tak nas raczej rozgromią, więc po co dla tych kilkunastu punktów więcej Pedersen ma, przyjeżdzać np. z Anglii. Rzeczywiście dużym sukcesem było by wywiezienie 30 pkt, po cichu licze na 32. Moim zdaniem w Gdańsku punkty powinni przywieśc w głównej mierze Trumiński i Piszcz. Co do Lenara to wątpie, jeszcze z nami nie podpisał umowy a jest tylko na warszawskim i wątpie aby ten jeszcze przed rokiem junior, który w Gdańsku w 2 lidze dożucał pare punktów nagle wygrywał z seniorami.
Nie sądze, że Pedersen pojawi się w Gdańsku na meczu z nami. Pomyślmy rozsądnie, oni bez Bjarne i tak nas raczej rozgromią, więc po co dla tych kilkunastu punktów więcej Pedersen ma, przyjeżdzać np. z Anglii. Rzeczywiście dużym sukcesem było by wywiezienie 30 pkt, po cichu licze na 32. Moim zdaniem w Gdańsku punkty powinni przywieśc w głównej mierze Trumiński i Piszcz. Co do Lenara to wątpie, jeszcze z nami nie podpisał umowy a jest tylko na warszawskim i wątpie aby ten jeszcze przed rokiem junior, który w Gdańsku w 2 lidze dożucał pare punktów nagle wygrywał z seniorami.
- WÄ…ski_Stecyk
- Kontakt:
Sebastian Trumiński (TŻ Sipma Lublin):
- Potraktowałem je jako dobry trening, bo sprzętowo jeszcze jestem daleko w tyle. Prosto z Tarnowa jadę do Zielonej Góry, żeby odebrać silnik od Jensena, także chcę się dobrze przygotować do niedzielnego meczu. Chcemy osiągnąć jak najlepszy wynik w Gdańsku.
Za: Dziennik SPEEDWAY.info.pl
- Potraktowałem je jako dobry trening, bo sprzętowo jeszcze jestem daleko w tyle. Prosto z Tarnowa jadę do Zielonej Góry, żeby odebrać silnik od Jensena, także chcę się dobrze przygotować do niedzielnego meczu. Chcemy osiągnąć jak najlepszy wynik w Gdańsku.
Za: Dziennik SPEEDWAY.info.pl
-----Pozdrawiam-----
***Emil Stec***

***Emil Stec***

z tego co sie dowiedzialem Seba w Tarnowie wygrywal prawie wszystkie starty i dopiero pozniej spadal na dalsze pozycje. malo tego w biegu XI prowadzil przez 3 okrazenia przed Walaskiem, Klecha i Miesiacem, jednak po upadku tego ostatniego sedzia przerwal bieg i zarzadzil powtorke, wykluczajac rzeszowianina jako sprawce przerwania biegu. warto rowniez odnotowac udana "taktyczna zagrywke" gospodarzy z przygotowaniem toru. majac na uwadze niedzielny mecz z Bydgoszcza, przygotowali dla rywali niespodzianke. wszyscy zawodnicy spodziewali sie twardego toru i on na taki wygladal... a tu surprise - trzymie:) no i taki Okoniewski zupelnie sie pogubil...
carpe diem!
Na przyczepny tor trzeba mieć bardzo mocne silniki. Natomiast na totalny beton ( jak w Gdańsku) trzeba mieć bardzo dopasowany silnik i wcale nie mocny. Bo za mocny silnik na betonie "przekręci" koło. Dlatego do betonu z powodu różnych własności podłoża ( Różny granit plus różne dodatki np glina lub glinka) jest się trudniej spasować. Jak ktoś trafi to zasuwa aż miło, a jak nie to męczy się cały mecz.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Na przyczepny tor trzeba mieć bardzo mocne silniki. Natomiast na totalny beton ( jak w Gdańsku) trzeba mieć bardzo dopasowany silnik i wcale nie mocny. Bo za mocny silnik na betonie "przekręci" koło. Dlatego do betonu z powodu różnych własności podłoża ( Różny granit plus różne dodatki np glina lub glinka) jest się trudniej spasować. Jak ktoś trafi to zasuwa aż miło, a jak nie to męczy się cały mecz.
Kto jak kto ale Sebek z Tomkiem nie powinni mieć problemu z spasowaniem sie w gdańsku ....
Re: Sebastian Trumiński
carpe diem!
Do Berwick???
No to go tam ten cwaniak promotor wycycka.
No to go tam ten cwaniak promotor wycycka.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Pokemon pisze:Sebek prośba- te silniki od Hampela zostaw na naszą ligę dobra?
no ba... tam nie sa potrzebne tak mocne silniki jak na lige polska. debiut juz w ta niedziele na okolo 300 metrowym torze w Stoke.
carpe diem!
Silniki od Hampela, a 3 fury od Kołodzieja ? czy to pomyłka na ichniejszej stronie ?
nic
recently in Polish Liga 1 this week where he scored 10+3 from 5 rides for Lublin away at Gorzow which Lublin won 54-36
ze niby co
METHANOL ADVENTURE TEAM
Sebastian Trumiński razem ze Stanisławem Burzą i Jackiem Rempałą ma jeździć w barwach Berwick Bandits.
link
link
Do Grzesieck.
Nie każdy jest dobry z angielskiego, stąd wklejona przeze mnie informacja. Czy to dla Ciebie jakiś problem?
Nie każdy jest dobry z angielskiego, stąd wklejona przeze mnie informacja. Czy to dla Ciebie jakiś problem?
nie trzeba byc dobrym z angielskiego zeby rozszyfrowac to:
no ale dobra niech bedzie, znowu jestem ten zly : (
bartosch pisze:"Trumna" Bandyta z Berwick
no ale dobra niech bedzie, znowu jestem ten zly : (
METHANOL ADVENTURE TEAM
0, 2', 3, 2', 0 = 7+2 - przyzwoity debiut Sebastiana.
PS. Truminsen wybiera się w długą podróż do Ostrowa czy też wystąpi Mariusz "klucz do zwycięstwa" Franków?
PS. Truminsen wybiera się w długą podróż do Ostrowa czy też wystąpi Mariusz "klucz do zwycięstwa" Franków?
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
"Dluga podroz" oznacza, ze Trumna bedzie jechal busem??? Czy ma inny sprzet na lige angielska, a inny na wystepy u nas i moze odbedzie podroz samolotem?
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Super, po podrozy busem mialby forme jak Ferjan w Lublinie.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
I gdzie te silniki Hampela ?? haha, on nadaje sie tylko na nasz tor bo po za torem w Gdańsku i w Lublinie to nie wie jak jechać, jak już stawiać na Sebe to tylko na nasz tor.