TŻ Lublin - Stal Gorzów
Re: Tż Lublin - Stal Gorzów
Jestem w głębokim szoku!
Zawodnicy - brawa na stojąco i nie mam pytań!
Kibice - wreszcie był "MOTOR", ale po co te chamskie odzywki na Falubaz i Rzeszów?
Spiker - czapki z głów! Pan Kwiek musi tam zostać na stałe. Konkretny komentarz bez żenady jaką prezentuje p.Stypuła.
Organizacja - pseudopolewaczka strażacka... czy tak trudno wytłumaczyć ile trzeba lać wody na tor?
Zawodnicy - brawa na stojąco i nie mam pytań!
Kibice - wreszcie był "MOTOR", ale po co te chamskie odzywki na Falubaz i Rzeszów?
Spiker - czapki z głów! Pan Kwiek musi tam zostać na stałe. Konkretny komentarz bez żenady jaką prezentuje p.Stypuła.
Organizacja - pseudopolewaczka strażacka... czy tak trudno wytłumaczyć ile trzeba lać wody na tor?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
zenek
Czarek pisze: pseudopolewaczka strażacka... czy tak trudno wytłumaczyć ile trzeba lać wody na tor?
Według mnie polewaczka swoim polaniem toru spowodowała błoto na drugim polu startowym, z czym nie mogli poradzic sobie zawodnicy gosci, dopiero Seba poradzil sobie ze statem z tego pola startowego.
Harry jak smakowalo cygaro???
BRAVO,BRAVO,BRAVISSIMO!!!.
Panowie nareszcie zamieniliśmy Piękne Porażki na Piękną Wygraną i niech tak już zostanie do końca!!!.
Chłopaki pokazali na co ich stać!! Teraz czekamy na ruch Sponsorów z prawdziwego zdarzenia oraz Dofinansowanie z Urzędu Miasta i dopiero można będzie jechać powolutku do e-ligii !!!!
Harry: Jak dzisiaj było widać bez dofinansowania w sprzęt nie ma wyników. Trumna doinwestował w silniki i jest wynik!!!. Teraz kolej na zmianę silników przez Piszcza oraz Klimka, Śledziowi,Jeleniowi widać że sprzęt także się kończy.Także Sponsorzy dopomórzcie!!!.
Jakby mieli taki sprzęt jak np.Hlib e-liga będzie w zasięgu ręki!!
P.S. Kto dzisiaj po meczu trenował na torze??
Harry: Czy podtrzymujesz swoją rezygancję??? Jeśli tak , to czy po dzisiejszym wyczynie znajdzie się Godny następca??
Panowie nareszcie zamieniliśmy Piękne Porażki na Piękną Wygraną i niech tak już zostanie do końca!!!.
Chłopaki pokazali na co ich stać!! Teraz czekamy na ruch Sponsorów z prawdziwego zdarzenia oraz Dofinansowanie z Urzędu Miasta i dopiero można będzie jechać powolutku do e-ligii !!!!
Harry: Jak dzisiaj było widać bez dofinansowania w sprzęt nie ma wyników. Trumna doinwestował w silniki i jest wynik!!!. Teraz kolej na zmianę silników przez Piszcza oraz Klimka, Śledziowi,Jeleniowi widać że sprzęt także się kończy.Także Sponsorzy dopomórzcie!!!.
Jakby mieli taki sprzęt jak np.Hlib e-liga będzie w zasięgu ręki!!
P.S. Kto dzisiaj po meczu trenował na torze??
Harry: Czy podtrzymujesz swoją rezygancję??? Jeśli tak , to czy po dzisiejszym wyczynie znajdzie się Godny następca??
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2007, o 19:12 przez janek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Red_Bullet
Wiedziałem że wygramy... po prostu wiedziałem. Nie spodziewałem się tylko że tak wysoko. Liczyłem na mecz na styku a tu proszę. Seba w końcu się obudził - lepiej późno niż wcale. Oprócz niego tylko Dawid przywiózł dwucyfrówkę - ba kompleta strzelił, ale równa jazda całej drużyny zapewniła nam wysokie zwycięstwo. W Gorzowie oprócz Hliba, Jensena i Zetterstroem nikt nie pojechał. Szkoda tylko że nie pojechałem na mecz - zatrucie wygrało. Zaskakujące jest to że Ostrów poległ u siebie z Gdańskiem. Jeżeli to jakaś poważniejsza "zapaść" to mamy szansę i z Ostrowa przywieźć 3 punkty, ale nie ma co wybiegać za bardzo na przód. Gratuluję Koziołkom pięknego zwycięstwa i... dalej do boju.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Mecz kapitalny, ale sprzyjało nam też szczęście, a jak wiadomo- szczęście sprzyja lepszym. Dawid rewelacja, Rafał też pokazać, że ma talent i papiery na dobrego zawodnika. Po meczu trenował Daniel. 8 lipca mecz w Ostrowie, jeżeli nasi poprawią do tego czasu swój sprzęt to może być niespodzianka i liczę na nią(dlatego się tam wybieram). Ja od początku do końca wierzyłem w zwycięstwo i janek proszę więcej nie wypowiadaj się na temat naszych szans, bo sam się kompromitujesz, bawisz się w kibica sukcesu? Jeszcze rano byłeś pewny, że przegramy a teraz już bawisz się w doradcę co ma zrobić Prezes? Przepraszam, ale on doradców nie potrzebuje. Niewiem jak to dziś było z frekwencją, ale liczę, że zawodnicy dostaną pieniądze za punkty i wtedy będzie za co poprawić sprzęt. Myślę, że Franek może jak narazie zapomnieć o jeździe u nas.
Dziś doping był dobry, ale może być jeszcze lepiej. Nasza ekipa jedzie świetnie, a tu ludzie siedzą i im sie dupy nie chce ruszyć. Dopiero jak się do nich przejdzie to zaczynają dopingować. Co do tego to w pierwszym łuku drzemie olbrzymi potencjał (dopingowy) :]
Stal i Motor eo ;]
Pozdrawiam i wszyscy do Ostrowa ;]
Dziś doping był dobry, ale może być jeszcze lepiej. Nasza ekipa jedzie świetnie, a tu ludzie siedzą i im sie dupy nie chce ruszyć. Dopiero jak się do nich przejdzie to zaczynają dopingować. Co do tego to w pierwszym łuku drzemie olbrzymi potencjał (dopingowy) :]
Stal i Motor eo ;]
Pozdrawiam i wszyscy do Ostrowa ;]
To już nie można być Pesymistą??
Kolego, każdy o zdrowych zmysłach nie myślał o Wygranej z drużyną z 1 miejsca w tabeli.
Także Harry wypowiadał się nie jasno na ten temat.
Nie łap za słówka, forum jest dla Wszystkich!!
Kolego, każdy o zdrowych zmysłach nie myślał o Wygranej z drużyną z 1 miejsca w tabeli.
Także Harry wypowiadał się nie jasno na ten temat.
Nie łap za słówka, forum jest dla Wszystkich!!
Serce rośnie!!
Tak walczących lublinian zawsze chciałoby się oglądać. O wysokim zwycięstwie zadecydowała determinacja i zdecydowanie w rozgrywaniu pierwszego łuku. O dziwo pomógł nam równiez S. Chomski, który popełnił błędy przy zmianach.
Brawo, brawo, brawo............
Tak walczących lublinian zawsze chciałoby się oglądać. O wysokim zwycięstwie zadecydowała determinacja i zdecydowanie w rozgrywaniu pierwszego łuku. O dziwo pomógł nam równiez S. Chomski, który popełnił błędy przy zmianach.
Brawo, brawo, brawo............
Każdemu jego Everest...
-
Mateusz111
- Junior
Ja napisze tylko tyle: Było cudownie
Aż się chciało płakać ze szczęścia... Najlepszy mecz od wielu lat.
Gratulacje Panowie
Gratulacje Panowie
Wziąłem sobie do serca komentarz p.Kwieka i jutro zasuwam do KANGURA po buty. Sponsor wydatnie pomógł - ja odwdzięczę się sponsorowi.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
I to jest właśnie najdziwniejsze, że można wygrywać mecze Polakami a nie jakimiś Ruud'ami , Ferjan'ami, Jansson'ami i innymi Jesper'ami ( swoją drogą schudł - naprawdęWygrać tak wysoko z liderem krajowym składem
PrawidłowoTylko mnie trochę gardło boli...
Gdyby nie FALUBAZ była by stolica !Zielona, Zielona piękna okolica....
Wcześniej nie było? A o co te kłótnie i spory w których ja też brałem udział?Kibice - wreszcie był "MOTOR"
bo tak jest i nikt tego nie zmieniale po co te chamskie odzywki na Falubaz i Rzeszów?
A nie usłyszałeś jak spiker mówił, że jedzie z gorączką i dlatego taki wynik?Śledziowi widać że sprzęt także się kończy
Daniel Jeleniewski ( kask niebieskiP.S. Kto dzisiaj po meczu trenował na torze??
zawsze może być lepiejDziś doping był dobry, ale może być jeszcze lepiej
Nie będę przypominał kto na ostatnim meczu siedziała tu ludzie siedzą i im sie dupy nie chce ruszyć
Zgadzam się i sugeruję śpiewanie druga strona odpowiada właśnie od pierwszego łukuCo do tego to w pierwszym łuku drzemie olbrzymi potencjał (dopingowy) :]
a jednak dużo osób myślaloKolego, każdy o zdrowych zmysłach nie myślał o Wygranej z drużyną z 1 miejsca w tabeli.
Już lepiej bez muzyki było bo była puszczana w najmniej odpowiednich momentach. Rozumiem przed meczem ale w czasie bym tego zakazał.
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2007, o 20:40 przez Dj_Korgi, łącznie zmieniany 2 razy.
Ach.co to byl za mecz.panowie ,panie....
fruwac mi sie chce z radosci . Do tej pory zastanawiam sie co mysmy robili tak dlugo na ostatnim miejscu z TAKIMI ZAWODNIKAMI. Fakt,ze Gorzow mial troszke pecha -Ferjan nie dojecjal na czas,ale czy zwojowalby cos wiecej starujac od poczatku? watpie. Upadek Kima Janssona ,tasma Jensena i defekt Magnusa na prowadzeniu to ich oczywista strata.Najbardziej podobał mi sie Zorro i waleczny T.Jonasson w XIV biegu.Reszta w moim odczuciu wypadla nad wyraz blado.
Nasz zespol nieskalany obcym nazwiskiem pojechal jak natchniony.Wspaniale wygrywali starty i umieli utzrymac pozycje.Motorki jechaly bez defektow,nawet maszyna startowa dorownala poziomem naszym chlopakom,.Pecha mial chory Darek startujac 2x z Jesperem.Mnie Jensen wcale nie zachwycil.Rewelacyjnie pojechali wszyscy nasi zawodnicy,tylko Maciek nie mial szans z Hlibem.
Reszta artystycznie rozpracowala liderow tabeli.Sebastian jak odrodzony,bardzo sie ciesze,ze wreszcie u niego wszystko zagralo.Jest ambitny i zasluzyll na to.
Klimek w kazdym meczu czyms mnie zaskakuje- w 8 biegu najlepiej wystartowal,a na dystansie pieknie walczyl z Ferjanem i Jensenem. A wygrana z Ferjanem -jokerem to dowod zmeczenia Mateja
i walecznosci Rafała.
Nie zapomne jeszcze jednego widoku......... po upadku w 14 biegu Tomka,Harry czekal na niego przy bramce na torze z cygarem...piekny widok.
Brawa takze za pomysl rozruszania pierwszej prostej.Siedem osob z FK doskonale poradzilo sobie.To jest pomysl na przyszlosc,a potem samo wejdzie w krew po kolejnych spektakularnych zwyciestawach.Zastanawiam sie,czy swojego udzialu w zwyciestwie nie ma tez DJ PEPE i zafundowana przez niego muzyka. Najpierw było " We will ,we will..." a na koniec "We are the champion"..... ja tez dzisiaj czuje sie zwyciezca.
Jestem pewna ,ze doping i nieustajace brawa uslyszal RATUSZ.
fruwac mi sie chce z radosci . Do tej pory zastanawiam sie co mysmy robili tak dlugo na ostatnim miejscu z TAKIMI ZAWODNIKAMI. Fakt,ze Gorzow mial troszke pecha -Ferjan nie dojecjal na czas,ale czy zwojowalby cos wiecej starujac od poczatku? watpie. Upadek Kima Janssona ,tasma Jensena i defekt Magnusa na prowadzeniu to ich oczywista strata.Najbardziej podobał mi sie Zorro i waleczny T.Jonasson w XIV biegu.Reszta w moim odczuciu wypadla nad wyraz blado.
Nasz zespol nieskalany obcym nazwiskiem pojechal jak natchniony.Wspaniale wygrywali starty i umieli utzrymac pozycje.Motorki jechaly bez defektow,nawet maszyna startowa dorownala poziomem naszym chlopakom,.Pecha mial chory Darek startujac 2x z Jesperem.Mnie Jensen wcale nie zachwycil.Rewelacyjnie pojechali wszyscy nasi zawodnicy,tylko Maciek nie mial szans z Hlibem.
Reszta artystycznie rozpracowala liderow tabeli.Sebastian jak odrodzony,bardzo sie ciesze,ze wreszcie u niego wszystko zagralo.Jest ambitny i zasluzyll na to.
Klimek w kazdym meczu czyms mnie zaskakuje- w 8 biegu najlepiej wystartowal,a na dystansie pieknie walczyl z Ferjanem i Jensenem. A wygrana z Ferjanem -jokerem to dowod zmeczenia Mateja
i walecznosci Rafała.
Nie zapomne jeszcze jednego widoku......... po upadku w 14 biegu Tomka,Harry czekal na niego przy bramce na torze z cygarem...piekny widok.
Brawa takze za pomysl rozruszania pierwszej prostej.Siedem osob z FK doskonale poradzilo sobie.To jest pomysl na przyszlosc,a potem samo wejdzie w krew po kolejnych spektakularnych zwyciestawach.Zastanawiam sie,czy swojego udzialu w zwyciestwie nie ma tez DJ PEPE i zafundowana przez niego muzyka. Najpierw było " We will ,we will..." a na koniec "We are the champion"..... ja tez dzisiaj czuje sie zwyciezca.
Jestem pewna ,ze doping i nieustajace brawa uslyszal RATUSZ.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Super, fantastyczna atmosfera. Nie da się opisać, łzy same wychodziły, ręce same składaly się do braw, aż chciało się drzeć morde
- było wspaniale!!! Cała organizacja, bardzo dobrze. W porównaniu do tego turnieju co był tydzień temu to diametralna różnica. Muzyka, taśma startowa(widać że coś zostało z nią zrobione na dobre), spiker
. Naprawdę według mnie nie ma się do czego przyczepić.
I ta akcja Jelenia na Zorro w jednym z biegów - szacun
Rafałowi troszkę dziś nie wyszło w 1 biegu, zaspał na starcie i potem niewiele można było zrobić. Ale za te biegi z Jensenami, Ferjanami... trzeba mu wybaczyć WSZYSTKIE niepowodzenia w tym meczu 
Gratulacje dla wszystkich, począwszy od klubu skończywszy na kibicach i zawodnikach.
Szkoda tylko, że nie było jakichś Pań podprowadzających, tylko dwóch leszczów trzymało logo sponsora przed startem biegów
Brawa również dla przyjaciół z Gorzowa! Którzy dosyć licznie stawili się na stadionie.
Dawidek to już jak dla mnie jest liderem! Teraz się tylko martwię, żeby nie miał za dużo dobrych ofert w zimie... o ile oczywiście jedziemy dalej, jednak jestem przekonany że tak, bo nie wyobrażam sobie żeby w tym miescie nie bylo żużla!
Stal i Motor eeoooo!
I ta akcja Jelenia na Zorro w jednym z biegów - szacun
Gratulacje dla wszystkich, począwszy od klubu skończywszy na kibicach i zawodnikach.
Szkoda tylko, że nie było jakichś Pań podprowadzających, tylko dwóch leszczów trzymało logo sponsora przed startem biegów
Brawa również dla przyjaciół z Gorzowa! Którzy dosyć licznie stawili się na stadionie.
Dawidek to już jak dla mnie jest liderem! Teraz się tylko martwię, żeby nie miał za dużo dobrych ofert w zimie... o ile oczywiście jedziemy dalej, jednak jestem przekonany że tak, bo nie wyobrażam sobie żeby w tym miescie nie bylo żużla!
Stal i Motor eeoooo!

Muzyka fajna i trochę osób rozruszała:)
Mogło jeszcze być Jaki tu spokój zespołu Stauros, bo to zawsze trochę rozrusza ludzi:)
Nawet fala pierwszy raz od dawien, dawna "przepłynęła" cały stadion...
Mogło jeszcze być Jaki tu spokój zespołu Stauros, bo to zawsze trochę rozrusza ludzi:)
Nawet fala pierwszy raz od dawien, dawna "przepłynęła" cały stadion...
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
troche mnie jeszcze spiker wkur...zdenerwował:

Jak nie jak takJak nie było dopingu tak nie ma
Popieram!Jaki tu spokój zespołu Stauros
Hans pisze: a tu ludzie siedzą i im sie dupy nie chce ruszyć
Dj_Korgi pisze:Nie będę przypominał kto na ostatnim meczu siedział![]()
Ja od 4 lat opuściłem chyba 2 mecze u nas i nigdy nie siedziałem i nie dopingowałem. Zawsze gardło miałem zdarte. (nawet mam śpiewnik kibica TŻ Lublin z 2003 roku ;] ) Taki jestem kozak.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2007, o 20:40 przez Hans, łącznie zmieniany 1 raz.
I toi toia przy taśmie nie było. Można było normalnie start oglądać. A kibicowski potencjał mamy o wiele większy... aż nie chce mi się gadać, czasem aż było mi głupio samemu drzeć ryja.
P.S. Motor gra w piłkę, fanklubie, Motor gra w piłkę, Motor gra w piłkęęęę, fanklubie Motor gra w piłkę.
Czasem ludzie z fk robią dobrą robotę. Klaskanie ściagnięte od motorowców całkiem fajne (to dlatego pare razy Motor musieliście krzyknąć, ok, daje radę), taniec od Legii też zajebisty, ale na moim sektorze tańczyliśmy we trzech (niektórzy to się nie potrafią bawić bez kitu
).
Ogólnie jest git, nie trza psuć
P.S. Motor gra w piłkę, fanklubie, Motor gra w piłkę, Motor gra w piłkęęęę, fanklubie Motor gra w piłkę.
Czasem ludzie z fk robią dobrą robotę. Klaskanie ściagnięte od motorowców całkiem fajne (to dlatego pare razy Motor musieliście krzyknąć, ok, daje radę), taniec od Legii też zajebisty, ale na moim sektorze tańczyliśmy we trzech (niektórzy to się nie potrafią bawić bez kitu
Ogólnie jest git, nie trza psuć
pytanie.
Na większości stadionów, jak nie na wszystkich, tańczy się LABADA, a u nas z tego co zauważyłem LABADO. Przejęzyczenie czy tak ma być?;>
Na większości stadionów, jak nie na wszystkich, tańczy się LABADA, a u nas z tego co zauważyłem LABADO. Przejęzyczenie czy tak ma być?;>
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
U mnie też gdzieś leży ;D Też jestem kozakHans pisze:Hans pisze: a tu ludzie siedzą i im sie dupy nie chce ruszyćDj_Korgi pisze:Nie będę przypominał kto na ostatnim meczu siedział![]()
(nawet mam śpiewnik kibica TŻ Lublin z 2003 roku ;] ) Taki jestem kozak.![]()
![]()
Pozdrawiam.
Czarek pisze:Spiker - czapki z głów! Pan Kwiek musi tam zostać na stałe. Konkretny komentarz bez żenady jaką prezentuje p.Stypuła.
Akurat jeśli chodzi o spikera to nie moglam sie dzis przyzwyczaić i zdecydowanie wolę p.Stypułę
Jeśli chodzi o mecz to aż brak mi słów... Naprawdę, dawno nie widzialam czego takiego na Zygmuntowskich
Motor - jak sama nazwa wskazuje - jeździ :) Na przykład na żużluGe(L)o pisze:P.S. Motor gra w piłkę, fanklubie, Motor gra w piłkę,)
Taki jesteś niby legionista to powiedz mi co byś zrobił jakby Ci Legię przeflancowali np. na Towarzystwo Piłkarskie Warszawa? Bez mrugnięcia okiem byś to przyjął?
NIe wiem jak na innych stadionach, ale w Lublinie od kilkunastu lat słyszałem tylko LABADO...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
kylong pisze:pytanie.
Więc tak, labada tańczy się na jednym stadionie w Polsce... Chyba obaj wiemy na którym. Wszędzie są jakieś tanie podróbki... ale u nas tak czy inaczej jest całkiem fajnie... i chciałbym, żeby się przyjęło, bo jest naprawdę super sprawa. A więc :
tańczymy labada, labada labada...
[/quote]Hans pisze:Ja od 4 lat opuściłem chyba 2 mecze u nas i nigdy nie siedziałem i nie dopingowałem.
Nie miej wyrzutow sumienia za to co bylo,dzisiaj sie zrehabilitowales
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2007, o 21:21 przez InDorka, łącznie zmieniany 1 raz.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
meesha pisze:niby legionista
nie denerwuj mnie...
Ge(L)o pisze:meesha pisze:niby legionista
nie denerwuj mnie...
A może odpowiedziałbyś na pytanie, które Ci zadałem?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Nie przyjąłbym... Ale to nie ma nic do rzeczy.