TŻ Lublin - RKM Rybnik

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#426 Postautor: Łoptymista » 28 maja 2007, o 15:13

Pokemon pisze:To w takim razie Gelu szacun dla Jatamana. Trzebaby go odblokować :roll:

Od początku tego sie domagałem
Był jataman były wygrane, a tak nadgorliwi admini skopali nam sezon. ot co.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#427 Postautor: Gelo » 28 maja 2007, o 15:23

Łoptymista pisze:
Pokemon pisze:To w takim razie Gelu szacun dla Jatamana. Trzebaby go odblokować :roll:

Od początku tego sie domagałem
Był jataman były wygrane, a tak nadgorliwi admini skopali nam sezon. ot co.

Liczba mnoga to lekkie nadużycie :D

Klingos

#428 Postautor: Klingos » 28 maja 2007, o 15:45

Mecz bardzo ładny, kibice jeszcze lepsi.
Nie napinajcie siÄ™ zbytnio, bo to po meczu i tak nic nie da.
Tylko mam takie 1 pytanie .. 2 Prosta robi piękną oprawe .. A jak my goście chcemy zacząć fale to 1 łuk zamiast ją koontynuwać .. to wyzywa .. Coś nie tak ? Tu się liczy zabawa .. Doping .. Ale myśle że pokazaliśmy wam, iż mimo małej liczby potrafimy pokibicować ; )
Dziękujemy za pamiątkowe zdjęcia, itp. ; )

Jebać Falubaz ; )

Awatar użytkownika
hanson

#429 Postautor: hanson » 28 maja 2007, o 15:49

Klingos pisze:Nie napinajcie siÄ™ zbytnio, bo to po meczu i tak nic nie da.

A kto tu się napina? Nie mamy żadnych ku temu powodów niestety...
Jebać Falubaz ; )

Święte słowa :D

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#430 Postautor: Portek » 28 maja 2007, o 16:01

Klingos pisze:A jak my goście chcemy zacząć fale to 1 łuk zamiast ją koontynuwać .. to wyzywa .. Coś nie tak ? Tu się liczy zabawa

W sytuacji jakiej jesteśmy odechciewa się zabawy..

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#431 Postautor: Cooper » 28 maja 2007, o 16:21

Harry

mowisz ze lekiem na nasze problemy jest znalezienie sponsora z dobra kasa. Mowisz tak od poczatku sezonu. Teraz po meczu z Rybnikiem jest to wrecz element decydujacy o byc albo nie byc lubelskiego zuzla. Dlatego mam pytanie-czy zwyciestwo z Rybnikiem mialo tak kluczowe znaczenie dla stanu naszej kasy, ze gdy go zabraklo to juz nic tylko sie wycofac? Czy nie jest tak, ze ta roznica (czy wygramy, czy przegramy) jest tak naprawde bez wiekszego znaczenia, a po prostu przegrana i jej styl wplynely negatywnie na Twoja ocene ryzyka jakie podjales zaczynajac ten sezon? Ryzyka-czyli proby odjechania sezonu, utrzymania i nienarobienia przy tym duzych dlugow.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

garsija

#432 Postautor: garsija » 28 maja 2007, o 16:37

Stange, Zagar, Laukannen, Poudzuks mimo udzialu w dzisiejszym turnieju w Abensbergu, wystąpili wczoraj w swoich polskich klubach.Prawie cala ekipa niemiecka + J.Kylmaekorpi wystąpiła wczoraj w indywidualnych zawodach. Moze wobec tego ktoś kompetentny wytłumaczyć dlaczego u nas nie pojechał Nieminen?? Rzeczywiscie nie dostal zgody od federacji,dostal zgode i nie chcial wystapic,a moze ktos jednak doszedl do wniosku, ze krajówką znowu bedzie najlepiej??

I jeszcze jedno. Jak to sie dzieje, ze w innych klubach co kolejke jedzie kilku obco,a u nas jesli juz decydujemy sie ktoregos zaprosic, to nie moze bo "nie ma silnikow" , "jedzie mecz w innej lidze" , "ma akurat imieniny szwagra". To po cholere podpisuja te kontrakty!!??

Klingos

#433 Postautor: Klingos » 28 maja 2007, o 16:59

hanson pisze:
Klingos pisze:Nie napinajcie siÄ™ zbytnio, bo to po meczu i tak nic nie da.

A kto tu się napina? Nie mamy żadnych ku temu powodów niestety...
Jebać Falubaz ; )

Święte słowa :D

Napinacie się na zawodników, itp. Wszystko najłatwiej się mówi, a jakby przyszło co do czego to gówno. Założe się że jakby ludzią z tego forum dać motor to połowa nie wiedzialaby jak się go odpala, a 2 połowa po odpaleniu albo by spadła z niego przy starcie albo zabiłaby sie na 1 łuku.

Wiem że święte ; ) Przecież śpiewaliśmy ; )

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#434 Postautor: _piotrusss » 28 maja 2007, o 17:03

Klingos pisze:Założe się że jakby ludzią z tego forum dać motor to połowa nie wiedzialaby jak się go odpala, a 2 połowa po odpaleniu albo by spadła z niego przy starcie albo zabiłaby sie na 1 łuku.
Połowa żużlowców nie potrafiłaby odbić od ziemi Boeinga, a nawet jakby im się udało to by się za chwile rozbili...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

natka
Kontakt:

#436 Postautor: natka » 28 maja 2007, o 18:27

InDorka pisze:Już kiedyś napisałam,że wolę II ligę niz żadną.[/b]

jak pewnie większość tutaj..dlatego, mimo że rozumiem złość i frustrację, mam nadzieję, ze p.Siwek zmieni zdanie

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#437 Postautor: Dj_Korgi » 28 maja 2007, o 18:58

Klingos pisze:Mecz bardzo ładny, kibice jeszcze lepsi.
Nie napinajcie siÄ™ zbytnio, bo to po meczu i tak nic nie da.
Tylko mam takie 1 pytanie .. 2 Prosta robi piękną oprawe .. A jak my goście chcemy zacząć fale to 1 łuk zamiast ją koontynuwać .. to wyzywa .. Coś nie tak ? Tu się liczy zabawa .. Doping .. Ale myśle że pokazaliśmy wam, iż mimo małej liczby potrafimy pokibicować ; )
Dziękujemy za pamiątkowe zdjęcia, itp. ; )

Jebać Falubaz ; )
to jest pierwszy łuk ... :roll:

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#438 Postautor: ravajas » 28 maja 2007, o 19:24

janek pisze:Po niespełnieniu oczekiwań 5pkt w dwumeczu , zero zobowiązań finansowych wobec zawodników i Wszystko jasne!

to nieskuteczne. zawodnik umie liczyć i jeśli nie będzie miał gwarancji, że punty zarobi to nie podejmie walki. Skoro mam nie dostać kasy to się nie będę narażał.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
WÄ…ski_Stecyk
Kontakt:

#439 Postautor: WÄ…ski_Stecyk » 28 maja 2007, o 19:28

Miało być tak pięknie, a skończyło się jak zawsze... :(

Nie odbierajcie człowiekowi ostatniej przyjemności w życiu :!: :cry:
-----Pozdrawiam-----
***Emil Stec***
Obrazek

Awatar użytkownika
rAdEk23
Junior
Kontakt:

#440 Postautor: rAdEk23 » 28 maja 2007, o 21:38

Skończmy z tym co miało być, mówi się trudno teraz trzeba wszystko zrobić żeby utrzymać się, nie będzie to łatwe bo jak widać zawsze ktoś zawiedzie.

A co do sponsorów: Harry można zgłosić się do firmy która znajduje sponsorów, najlepszy przykładem jest Częstochowa taka forma znalazła
Złomrex (firma z łodzi) takie firmy biorą jakiś procent z kontraktu.
Sipma Lublin :D :D :D

Speedway Fan
Senior

#441 Postautor: Speedway Fan » 28 maja 2007, o 22:05

Wojciech Duchniak: „Lubelscy kibice mieli do mnie jakieÅ› pretensje co do przerwania biegu. ChciaÅ‚bym,, jeÅ›li coÅ› zrobiÅ‚em nie tak, przeprosić kibiców z Lublina, ale tak wyszÅ‚o. To jest żużel. JeÅ›li chodzi o upadek Klimka, to zaÅ‚ożyÅ‚ siÄ™ na mnie, ja byÅ‚em przed nim i obaj pojechaliÅ›my prosto. Trudno, upadki siÄ™ zdarzajÄ…. Moim zdaniem, wcale to niebyÅ‚a moja wina. MogÅ‚o być kilka punktów wiÄ™cej.”

Renat Gafurov: „Wszystko byÅ‚o dobrze. Pierwszy raz jeździÅ‚em na torze w Lublinie. Bardzo mi siÄ™ tu podoba. CieszÄ™ siÄ™, że wygraliÅ›my mecz.”

Roman Povazhny: „Mój dzisiejszy wystÄ™p jest niezÅ‚y. Szkoda straconych punktów Harrisa, ale wygraliÅ›my. Nieco sÅ‚abiej pojechali juniorzy. Gdyby zdobyli po kilka punktów wiÄ™cej, wygralibyÅ›my jeszcze wyżej.”

MichaÅ‚ Mitko: „Mój wystÄ™p nie byÅ‚ dzisiaj rewelacyjny. Pierwszy bieg byÅ‚ powtarzany na raty trzy razy. Dwa starty miaÅ‚em ok. W trzecim podejÅ›ciu spaliÅ‚em sprzÄ™gÅ‚o i nie miaÅ‚em przez to startu. Uważam, że stac mnie na wiÄ™cej niż na 2 punkty w meczu. MyÅ›lÄ™, że bÄ™dzie tylko lepiej. Zawody staÅ‚y na dobrym poziomie, choć lublinianie nie stawiali dziÅ› wysokiego oporu. MyÅ›laÅ‚em, że po pierwszych biegach bÄ™dzie dużo ciężej tu wygrać, ale Coventry nasze jechaÅ‚o, trochÄ™ punktów dorzuciÅ‚ Powazhny i Gizatulin i dziÄ™ki temu wygraliÅ›my mecz.”

Dawid Stachyra: „PrzegraliÅ›my mecz u siebie z Rybnikiem, po prostu dramat. Szczerze powiedziawszy to byÅ‚em przed tym spotkaniem optymistÄ…. LiczyÅ‚em, że dziÅ› wygramy. LiczyÅ‚em także na to, że jesteÅ›my w stanie pokonać rybniczan. Przyznam że nie znam punktów kolegów z drużyny, choć wiem że kilku dziÅ› zawiodÅ‚o. Ciężko jest powiedzieć tak „na gorÄ…co”. Sytuacja robi siÄ™ bardzo nieciekawa, bowiem przegrywamy mecze w domu, a powinniÅ›my je wygrywać. Ze swojej postawy jestem w wiÄ™kszej części zadowolony, bowiem nie byÅ‚o w koÅ„cu upadków i mogÅ‚em siÄ™ wykazać na torze. To, że nie robiÅ‚em punktów na poczÄ…tku sezonu, to wcale ni byÅ‚a wina sprzÄ™tu. Po prostu wkradÅ‚o siÄ™ troszkÄ™ baÅ‚aganu spowodowanymi upadkami. PrzyszÅ‚a dwutygodniowa przerwa na wyciÄ…gniÄ™cie wniosków i jazda moja zostaÅ‚a uporzÄ…dkowana. DopadÅ‚ mnie dziÅ› także pech, bowiem motor na którym jeździÅ‚em caÅ‚e zawody odmówiÅ‚ posÅ‚uszeÅ„stwa na prowadzeniu. StraciÅ‚em 3 punkty indywidualnie i drużyna straciÅ‚a także ligowe zwyciÄ™stwo. Porażka boli, tym bardziej że jest to porażka na wÅ‚asnym torze. BÄ™dzie teraz ciężko. Przegrywamy w domu, pomijajÄ…c to, że bardzo ciężko jest wygrać na wyjeździe. Po prostu robi siÄ™ bardzo gorÄ…co. DziÄ™kuje za pomoc mojemu tacie oraz mechanikowi.”

Dariusz Åšledź: „PrzegraliÅ›my, niestety po raz kolejny przegraliÅ›my. Ja jestem ze swojego wystÄ™pu bardzo niezadowolony. PojechaÅ‚em poniżej swoich oczekiwaÅ„. MówiÄ…c szczerze, gdyby nie jazda jako joker to miaÅ‚bym tych punktów o 3 mniej. SzwankowaÅ‚y mi dzisiaj silniki, które jadÄ… dziÅ› do mechanika. DziÅ› nie miaÅ‚em żadnych startów, gdzie na co dzieÅ„ starty sÄ… raczej mojÄ… mocnÄ… stronÄ…. Dzisiaj po za pierwszym wyÅ›cigiem nie wyjechaÅ‚em ani razu ze startu. CoÅ› jest nie tak, po prostu. Nie poddajemy siÄ™, walczymy dalej. JesteÅ›my na półmetku i postaramy siÄ™, aby kibice na koniec sezonu byli uÅ›miechniÄ™ci.”

Sebastian TrumiÅ„ski: „Generalnie nie jestem zadowolony ani ze swojego wystÄ™pu, ani z wystÄ™pu drużyny. Trzeba uniknąć sytuacji na nastÄ™pne zawody, aby straż musiaÅ‚a polewać tor. Musimy siÄ™ skupić na wiÄ™kszej iloÅ›ci treningów na wÅ‚asnym torze. DziÅ› Rybnik pokazaÅ‚ siÄ™ z jak najlepszej strony i przekonaÅ‚ wiele osób, że powinien jeździć w ekstralidze a nie w pierwszej. Drużyna RKM-u nie ma w skÅ‚adzie sÅ‚abych punktów”.

Awatar użytkownika
SKALOR
Szkółkowicz
Kontakt:

#443 Postautor: SKALOR » 29 maja 2007, o 00:51

Gawrzyk pisze:A tak odchodząc lekko od tematu. W niedzielę, w Ostrowie, tak jak i u nas padła polewaczka...

A niby w jakim celu to napisales Paweł...na pocieszenie?
Obrazek

Awatar użytkownika
AGENCIK
Szkółkowicz

#444 Postautor: AGENCIK » 29 maja 2007, o 09:26

Nie rozumiem dlaczego w gazetach sa rozpowszechniane informacje ze meczu z Gnieznem nie bedzie przeciez czesc ludzi co chodza sporadycznie na mecze moze sie nie wybrac gdy mecz bedzie To jest gadka na niekorzysc dla klubu gdzie kazda złotowka sie liczy
Trzeba jechac a nie poddawac sie bez walki zwłaszcza ze teraz mecz z Gnieznem dwa razy Dopiero po tych 2 meczach gdy bedzie wiadomo ile zdobedziemy punktow trzeba sie zastanowic co dalej to jest sport i wiele sie dzieje Same kontuzje wiele zmieniaja bo czy Leszno wygrało by we Wrocławiu gdyby był Crump Mysle ze nie
Dlatego trzeba jechac i walczyc do konca ambitnie a gdy bedzie kiepsko i brak perspektyw na dalsze mecze renegocjowac kontrakty ale z tymi co zawodzili a nie zawiodł tylko Darek i jemu wynagrodzenie nalezy sie jak najbardziej bo jezdzi tak jak by był u nas obcokrajowcem i chwała mu za to

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#445 Postautor: Gelo » 29 maja 2007, o 09:46

Ja też nie za bardzo to rozumiem - może harry używając nie po raz pierwszy Gawrzyka chce nam przekazać "a po nas choćby potop".

Rekinica
Kontakt:

#446 Postautor: Rekinica » 29 maja 2007, o 10:20

Pytanie z innej beczki.

Posiada ktoś zdjęcie robione po zawodach między kibicami Motoru i ROWu przed stadionem?

theemperor

P.S. Proszę mi aktywować konto. :D - theemperor
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#447 Postautor: Torsen » 29 maja 2007, o 10:26

zuzelend.com? To powinien być portal o lubelskim żużlu.

Awatar użytkownika
suchy1613
Szkółkowicz

#450 Postautor: suchy1613 » 29 maja 2007, o 11:54

Oczywiście, że decyzja prezesa pochopna, bo jak z takim składem możnabyło być pewnym wygranej z Rybnikiem? Bądźmy trochę realistami. Może tylko styl przegranej mógł być lepszy. Zamiast narzekać pora brać się do roboty i jechać dalej, a wtedy zobaczymy!