TŻ Lublin - Start Gniezno 6 maja godz. 16

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#251 Postautor: mikas » 7 maja 2007, o 12:01

Pokemon pisze:
Zastanów się "kolego" co Ty w ogóle piszesz! :shock: W czasach gdzie ludzie dostają odszkodowania za wpadnięcie w dziurę w jezdni, Ty mówisz że Klub nie ma żadnego obowiązku? :shock: A jak uszkodze felgę i miasto płaci, to co napiszesz? Że chcę dokopać miastu? :shock: Gdzie Ty chłopcze żyjesz? Nie mów, że wszyscy kibice sportu żużlowego w Lublinie to pospólstwo i potulne barany. Nie dość że cię obmacywują na wejściu, siedzisz na betonie i wąchasz dym z papierosów innych "prawdziwych kibiców"? Hrabią nie jestem, ale nie lubię też takiego prostactwa, które w czasach średniowiecza nazywało się plebsem. Trochę szacunku! :evil:

Oczywiście ,ze klub nie ma żadnego obowiązku. Już to kiedyś Torsen na tym forum pisał. Płacąc za bilet płacisz za widowisko sportowe, za obejrzenie 15 biegów i obowiązkiem klubu w ramach zakupionego przez Ciebie biletu jest Ci pokazac 15 biegów ( a nawet 8 w wyjątkowych przypadkach) i tyle. Cała reszta nie ma żadnego znaczenia. Nie zobaczyłes 15 biegów wczoraj odbierz pieniądze i nie zawracaj wiecej dupy, bo za nic innego nie płaciłeś a wszystkie niedogodnosci znasz od lat, jeśli się na nie nie godzisz to zostan w domu i napij sie piwa oglądając mecz na Polsacie Sport.

EOT.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#254 Postautor: mikas » 7 maja 2007, o 12:20

Już wyciągnąłem, zostawie je dla siebie, bo szkoda mojej klawiatury ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
AGENCIK
Szkółkowicz

#255 Postautor: AGENCIK » 7 maja 2007, o 12:38

Czy brane sa pod uwage terminy sobotnie na rozegranie powtórki skoro niedziel nie ma wolnych to sobota tez jest niezłym dniem minusem moze byc to ze trzeba na drugi dzien nastepny mecz jechac

Sledzio
Trener
Kontakt:

#256 Postautor: Sledzio » 7 maja 2007, o 12:43

A ja tam się cieszę że mecz odwolany, bo jaki jest sens oglądania żużla w takiej pogodzie gdzie zimno zero walki by było na torze i zapewne jazda gesiego, jak mamy wygrac to po sportowemu i po walce :)
Mam nadzieje ze mecz będzie w taki dzień jak ja będe mial wolne od pracy :)

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#257 Postautor: Hans » 7 maja 2007, o 15:51

Stadion nie powinien być zajęty 3.VI

Motor Lublin - Wisła II Kraków 2 czerwca, 17:00

Smirnek_
Senior

#258 Postautor: Smirnek_ » 7 maja 2007, o 15:56

Wydaje mi się, że na rozegranie zaległego meczu jest 21dni, więc 3czerwca odpada.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#259 Postautor: Manitou » 7 maja 2007, o 16:01

:roll: Przecież Gawrzyk pisał, że jest 28 dni na rozegranie zaległego meczu. Chyba jako kier. drużyny jest dobrze zorientowany w temacie :roll:

Smirnek_
Senior

#260 Postautor: Smirnek_ » 7 maja 2007, o 16:05

Ok. Przepraszam za pisanie nieprawdziwych informacji

harry
Trener

#261 Postautor: harry » 7 maja 2007, o 16:10

Po uzgodnieniu Z MOSiRem będziemy obstawiać 03 06.2007.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#262 Postautor: Hans » 7 maja 2007, o 16:18

Jest to bardzo dobry termin na rozegranie meczu, mam nadzieję, że Start Gniezno się na ten termin zgodzi- w Anglii według terminarza EL nie ma żadnych meczów, a co do zawodów rangi międzynarodowej są kwalifikacje do DMŚJ w Poznaniu i Debreczynie.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#263 Postautor: Cooper » 7 maja 2007, o 16:30

Hans pisze: sÄ… kwalifikacje do DMÅšJ w Poznaniu i Debreczynie.

A Gomolski nie bedzie tam startowal? Do 3 czerwca pewnie wyzdrowieje i Gniezno bedzie go chcialo w Lublinie wystawic.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#265 Postautor: Hans » 7 maja 2007, o 16:44

Myślę, że skład już jest:

1. Buczkowski
2.Jędrzejewski
3. ZÄ…bik
4. Hlib

A o miejsce jeszcze jedno walczyć będą:wspomniany Gomólski, Leś, M. Szczepaniak i pewnie Zengota. Jeżeli młody Szczepaniak utrzyma swoją dyspozycję nie będzie miejsca dla Gomólskiego.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#266 Postautor: Gelo » 7 maja 2007, o 16:48

Gawrzyk pisze:Wlasnie sobie poczytalem forum gniezna. Skąd się bierze u ludzi tyle nienawiści? Pare meczów juz przezylem, ale problemy sa tylko z Gnieznem. Najpierw w 2003, tez gdy mecz byl odwolany. Chlopaki nie wierzyli że snieg padał. w 2004 troche sie uspokoili bo byli slabi. rok temu znow chamstwo (grozby pobicia na rogatkach Gniezna od mlodego Jabola i kierownika Nowickiego itp) potem w rewanzu mała szarpanina. teraz to samo, znow musielismy sie osluchac kur**, chu*** itp. Ludzie dajcie sobie na luz...

Nie wiem zupełnie o co im chodzi. Zaprzeczają sami sobie - zarzucają nam że nie chcielismy jechać. Wychodzi na to, że nie marzymy o niczym innym jak o powrocie Gomóły i Burzy, żeby przegrać w powtórce. Nie kumam. Ale jak obserwuję te ich pultanie - nie tyczy się to tylko nas - to samo miało być w pierwszym meczu Ostrowie, napinka z Gdańskiem trwa już kilka lat. Jak widać nawet cykliczny orzeźwiający kubełek zimnej wody nie pomaga na rozpalone głowy.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#267 Postautor: Torsen » 7 maja 2007, o 18:21

Pokemon pisze:W czasach gdzie ludzie dostają odszkodowania za wpadnięcie w dziurę w jezdni, Ty mówisz że Klub nie ma żadnego obowiązku?

Ja też tak mówię.
Odszkodowania za szkodę powstałą przy "wpadnięciu w dziurę" możesz dochodzić, bo właściciel odpowiada za stan drogi, ale klub za deszcz nie odpowiada.
Zgłoś się może do Leppera, on chętnie pomaga ofiarom pogody. Kiedyś rolnikom, dziś sadownikom... To nic, że można się ubezpieczyć i pies z kulawą nogą tego nie robi. Podatnicy się zrzucą.
Fajny kraj.
I naród też fajny, co nawet na forum żużlowym widać.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#269 Postautor: $korzen$ » 8 maja 2007, o 09:20

:shock: ... Pokemon, zeby to ludzie mieli tylko takie durne problemy jak ty. Czego ty wlasciwie od klubu oczekujesz ? Kase za bilet oddali, za program rowniez, mimo iz jest to swoisty komfort ktory obowiazkiem uprawniajacym do wejscia na stadion nie jest, a co za tym idzie, klub tez nie ma obowiazku oddawac za niego kase. Wiec czego ty oczekujesz, publicznych przeprosin ? pocalunku w reke ? czy moze prywatny helikopter na nastepny mecz w ramach zadoscuczynienia ? Brak slow.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#271 Postautor: Cooper » 8 maja 2007, o 10:43

Gosciu, ale o co Ty kurwa walczysz?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

meesha
Trener
Kontakt:

#272 Postautor: meesha » 8 maja 2007, o 10:46

Człowieku, wyluzuj się trochę :roll:
Pokemon pisze:
I po co były wam te ankiety? Co z nich wynikło? Dowiedzieliście się o preferencjach kibiców?

Ankiety były prywatną inicjatywą kilku kibiców, owszem ich wyniki zostaną przekazane do klubu, ale póki co jeszcze leżą u mnie w szufladzie. No dobra, wiem że za długo to trwa. Ale ja też mam w życiu inne obowiązki, nie tylko "zabawę w żużel"...

Poza tym jest taki temat jak "Działalność klubu" i to raczej tam, a nie w wątku meczowym, powinieneś wylewać swoje żale tego typu :roll:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#273 Postautor: mikas » 8 maja 2007, o 10:50

omijając już reszte bzdur które spłodziłeś. Odniosę się tylko do tego:

Pokemon pisze: Pytam: Co Klub zrobił (co zamierza zrobić) w stronę swoich najwierniejszych kibiców? Jeśli to nazywasz durnym problemem, to ja wymiękam.

To napisz czego oczekujesz. $korzen$ wyraźnie zapytał w poprzednim poscie i dalej nie napisałeś. Napisz jasno i wyraźnie czego w tym momencie oczekujesz od kierownictwa klubu? Mają Cie przeprosić za odwołany mecz, wysłac laurkę do domu za to że łaskawie przyszłeś, czy następnym razem do biletu dołączać parasolkę ? Próbujemy sie tego dowiedzieć od Ciebie już jakiś czas i dalej nie wiemy czego w takiej sytuacji oczekujesz od klubu. napisz punkt po punkcie co w tej sytuacji według Ciebie powinno zrobic kierownictwo klubu, żeby w koncu byłą jasność jakie są Twoje wymagania, bo do tej pory tego nie wiemy.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#274 Postautor: kdsz » 8 maja 2007, o 10:53

Pokemon, napisz konkretnie punkt po punkcie co klub powinien zrobić, bo te ogólniki, które serwujesz od dwóch dni, kompletnie do mnie nie trafiają. Jako żywo przypomina to papkę w stylu "potrzeba nam odpowiedzialnej rozmowy o Polsce" autorstwa A. Kwaśniewskiego
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#275 Postautor: $korzen$ » 8 maja 2007, o 10:53

Wszystko ladnie i pieknie, tylko teraz skupiasz sie na ogolnym wizerunku, a nie na niedzielnym meczu, a o tym przeciez rozmawiamy. Nie rozumiem w duzej czesci twoich pretensji, mecz zostal odwolany, wiec ludzie zostali zaproszenii do kas po pieniadze. Malo tego, oddawac mogles nie tylko bilet, ale i program, co dla mnie akurat jest nieporozumieniem, o czym pisalem juz wczesniej. Klub poszedl rowniez na reke kibicom, kase mozna odbierac takze przez caly, okragly tydzien. Ja wiem, ze chcialbys aby kase doreczono ci prosto do domu, ale niestety kolego Pokemon, zyjemy w Polsce. Wlasciwie, to co mogl zrobic jeszcze klub/Harry ? Wyjsc na murawe i prosic niebiosa o zlitowanie ? To moze odrazu zatrudnijmy w klubie szamana ? Bez jej panowie, ja rozumiem nerwy i rozgoryczenie.. ale bez przesady.