Lubelskie programy żużlowe
Torsen, ale po co? Przeciez ja nie mam notebooka 
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
- marcin_lub
- Junior
Tak właśnie wygląda podejście do kibiców w lubelskim klubie... Najlepiej jeszcze nie oddawajcie pieniędzy za bilety a na innym terminie zróbcie bilety po 50zł!!!!! I tak najwierniejsi kibice przyjdą, a reszta przecież was nie interesuję, skoro robicie wielkie problemy z biletami, a program to możemy sobie w d*** wsadzić, bo podejrzewam że Gniezno przyjedzie innym składem. Ehhhhh szkoda gadać, ale z profesjonalizmem to nie ma za dużo wspólnego...
- marcin_lub
- Junior
grzesieck pisze:juz kurwa nie przesadzajcie, 3zl to nie majatek
Pozwól że sam będę decydował na co mam wydać moje 3 zł.
p.s. Jeśli dla kogoś 3 zl to nie są pieniądze to ja mu życzę powodzenia w życiu... chciałem tylko zauważyć że wszyscy milionerzy upominają się o swoje grosze bo te grosze są ich
Apocalips pisze:Zwlaszcza ze sobie mozna naniesc te kilka poprawekA kto madrzejszy to w ogole nie uzupelnial dzisiaj programow widzac co sie dzieje z pogoda. Zawsze to mniej kreslenia pozniej.
jak bym chciał nanosić poprawki to w ogóle bym nie kupował programu tylko wyciąłbym program do wypełnienia z sobotniego Dziennika wschodniego...
Ostatnio zmieniony 7 maja 2007, o 01:19 przez marcin_lub, łącznie zmieniany 4 razy.
- marcin_lub
- Junior
A na jakiej podstawie klub ma zwracać pieniądze za programy?
Za bilety OK - to jest wstęp na zawody, nie ma dyskusji.
Ale za programy? Program pełni rolę "gazetki", ktoś może kupić go żeby poczytać teksty w nim zamieszczone, pooglądać zdjęcia czy cokolwiek. Nie ma żdanego obowiązku kupowania programu i ma się on nijak do tego czy mecz się odbędzie czy nie.
Jeśli klub w ogóle zwracał bilety za programy, to i tak było pójściem kibicom na rękę, moim zdaniem zupełnie niepotrzebnie.
Puknij się w głowę zanim drugi raz coś tak głupiego napiszesz. Może chcesz żeby klub zwracał jeszcze pieniądze za dojazd, albo masz jakieś straty moralne przez to, że mecz się nie odbył i chcesz w związku z tym odszkodowanie?
Za bilety OK - to jest wstęp na zawody, nie ma dyskusji.
Ale za programy? Program pełni rolę "gazetki", ktoś może kupić go żeby poczytać teksty w nim zamieszczone, pooglądać zdjęcia czy cokolwiek. Nie ma żdanego obowiązku kupowania programu i ma się on nijak do tego czy mecz się odbędzie czy nie.
Jeśli klub w ogóle zwracał bilety za programy, to i tak było pójściem kibicom na rękę, moim zdaniem zupełnie niepotrzebnie.
Puknij się w głowę zanim drugi raz coś tak głupiego napiszesz. Może chcesz żeby klub zwracał jeszcze pieniądze za dojazd, albo masz jakieś straty moralne przez to, że mecz się nie odbył i chcesz w związku z tym odszkodowanie?
Ostatnio zmieniony 7 maja 2007, o 01:32 przez istred, łącznie zmieniany 2 razy.
- marcin_lub
- Junior
To tak samo jakbym sobie kupił gazetę poniedziałkową a okazałoby się że poniedziałku nie ma w tym tygodniu... Zajebiście
Generalnie chodzi mi o podejście klubu do kibiców. Ktoś się zapytał czy zwracają za programy to mu shrack odburknął coś z łaską. Czyli ignoruje się kibiców. Tylko i wyłącznie o to i chodzi.
Podobno te był problem żeby można było oddawać bilety nie tylko w dzisiejszym dniu. Nie słyszałem tego osobiście, ale ktoś chyba na forum wspomniał że harry wyznaczył tylko dzisiejszy dzień na zwrot biletów, ale po krzykach kibiców się złamał. Tylko i wyłącznie o to mi chodzi, że zamiast iść na rękę kibicom to rzuca im sie kłody pod nogi...
Myślę że w walce o odszkodowanie z klubem nie byłbym na straconej z góry pozycji
Kolorowych snów życzę

Generalnie chodzi mi o podejście klubu do kibiców. Ktoś się zapytał czy zwracają za programy to mu shrack odburknął coś z łaską. Czyli ignoruje się kibiców. Tylko i wyłącznie o to i chodzi.
Podobno te był problem żeby można było oddawać bilety nie tylko w dzisiejszym dniu. Nie słyszałem tego osobiście, ale ktoś chyba na forum wspomniał że harry wyznaczył tylko dzisiejszy dzień na zwrot biletów, ale po krzykach kibiców się złamał. Tylko i wyłącznie o to mi chodzi, że zamiast iść na rękę kibicom to rzuca im sie kłody pod nogi...
istred pisze:albo masz jakieś straty moralne przez to, że mecz się nie odbył i chcesz w związku z tym odszkodowanie?
Myślę że w walce o odszkodowanie z klubem nie byłbym na straconej z góry pozycji
Kolorowych snów życzę
Ostatnio zmieniony 7 maja 2007, o 01:47 przez marcin_lub, łącznie zmieniany 2 razy.
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
żenada panowie ! Żenada ! Żeby się o 3 zł kłócić ! To nawet ja , który sam nie zarabia i sobie od kieszonkowego odejmuje żeby na mecz pójść się nie kłóci o program bo i po co ? Że data będzie inna na okładce ? Że kolor wyblaknie ? Po co to ? Przecieź i tak macie miejsca żeby wprowadzić poprawki co ostatnio zostało zmienione więc nie wiem po co to wszystko . Tyle z mojej strony . Pozdrawiam

marcin_lub pisze:Generalnie chodzi mi o podejście klubu do kibiców. Ktoś się zapytał czy zwracają za programy to mu shrack odburknął coś z łaską. Czyli ignoruje się kibiców. Tylko i wyłącznie o to i chodzi.
Jak chce się psa uderzyć to kamień zawsze się znajdzie. A co ma Shack do decyzji klubu???? Decyzja zaraz po ogłoszeniu odwołania meczu była taka, ze zwracamy także i programy aby uniknąć jakichkolwiek komentarzy ze strony kibiców. A i tak widać, że kilku czekało jak dopieprzyć...
Shack wyraził swoje prywatne zdanie człowieka kulturalnego, który jak czegoś użyje to już nie zwraca. Ale wiadomo jak u nas z kulturą...
Kłody pod nogami to wczoraj miał klub przede wszystkim, ale biednemu to zawsze wiatr w oczy. Na odwołaniu meczu straciliśmy około 10 tys zł. Od razu wiadomo było, ze z kibicami będą olbrzymie problemy bo co jak co ale wyrozumiałością to oni nie grzeszą. Bilety kupowali w ciągu 2 godzin ale pieniądze to chcieliby dostać w 15 min. Jeżeli zaś chodzi o zwroty w ciągu tygodnia to akurat w tym tygodniu nikogo nie ma w klubie. I trochę czasu trwało zanim znalazła się kasjerka która zgodziła się siedzieć w kasie cały tydzień. I po co tu bić pianę? No chyba, że tak jak na wstępie...
Ostatnio zmieniony 7 maja 2007, o 10:17 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:marcin_lub pisze:Od razu wiadomo było, ze z kibicami będą olbrzymie problemy bo co jak co ale wyrozumiałością to oni nie grzeszą. Bilety kupowali w ciągu 2 godzin ale pieniądze to chcieliby dostać w 15 min.
Mendy, którym wszystko przeszkadza są wszędzie. Tym palantom do głowy nie przyjdzie, że w Lublinie dokonuje się niemal cudów by żużel istniał na tym (za wysokim jak na lubelskie zadupie) poziomie organizacyjnym i sportowym. A nawet gdyby przyszło to i tak by nie potrafili tego docenić.
Poza tym co jak co, ale cierpliwość kibicowi żużlowemu jest niezbędna (pogoda, wypadki, czekanie na karetkę, na równanie toru itp.).
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
marcin_lub pisze:grzesieck pisze:juz kurwa nie przesadzajcie, 3zl to nie majatek
p.s. Jeśli dla kogoś 3 zl to nie są pieniądze to ja mu życzę powodzenia w życiu... chciałem tylko zauważyć że wszyscy milionerzy upominają się o swoje grosze bo te grosze są ich![]()
podobnie jak te 3 zł.
człowieku, nie bądź takim materialistą
Erwin pisze:marcin_lub pisze:grzesieck pisze:juz kurwa nie przesadzajcie, 3zl to nie majatek
p.s. Jeśli dla kogoś 3 zl to nie są pieniądze to ja mu życzę powodzenia w życiu... chciałem tylko zauważyć że wszyscy milionerzy upominają się o swoje grosze bo te grosze są ich![]()
podobnie jak te 3 zł.
człowieku, nie bądź takim materialistą
Od razu zaznaczam, że nie od końca sie utożsamiam z taka postawą ale zanim wszyscy "ukrzyżujecie" marcina jako "p... materialistę" opowiem hitorię zasłyszana od znajomego... Jego brat miał to szczęscie, że ożenił się z córka multimilionera -jednego z najbogatszych obywateli Francjii. Urodził im się syn, który jest częstym gościem dziadków (rodziców kolegi) tutaj w Polsce. Dziadek zabrał wspomnianego wnuka na lody - zapłacił i pani wydała jeden grosz reszty. Dziadzio chciał zostawić, aby pani miała dorbne na wydawanie, lecz mały zabrał grosza, schował do portwela (mimo że dobrze zna wartość polskich pieniędzy i kurs w stosunku do EURO) i udzielł dziadkowi reprymendy - "Dziadku czy myślisz, że dziadek XXX miałby tyle zamków i pieniędzy jakby był taki rozrzutny i nie szanował swoich pieniędzy?"... Może to niektórych śmieszyć i wydać się wręcz żałosne ale niestety coś w tym jest....
"...wszyscy milionerzy upominają się o swoje grosze bo te grosze są ich podobnie jak te 3 zł..."
Przyszły milionerze Marcinie....ja wiem,że na ulicy trudno jest znależć coś większego niż żółty pieniążek,dlatego rozumiem Twój szacunek do pieniądza.
Ale na Boga nie wymagaj aby ktoś, kto ułatwia Ci ogladanie meczu tworząc program sfinansował jego koszty z powodu deszczu,który pokrzyżował plany (nie tylko Tobie ).
Gdyby to zdarzało się raz w miesiącu to rozumiem,ale przecież takie sytuacje jak wczorajsza to rzadkość,więc odpuść .
Większość facetów na forum to młodzi ludzie, dlaczego więc niektórzy zachowują się jak marudni panowie z andropauzą ???
.......