No i bardzo dobrze, jak się chłopaki rozgrzeją w grucioncu to Ostrów z rozpędu rozjadąbartosch pisze:harry pisze:Termin nowego spotkania - 27.04.2007. Info z posiedzenia GKSŻ-tu.
czekaja nas dwa bardzo trudne mecze w odstepie zaledwie 3 dni. 27.04. mecz w Grudziadzu, a 29.04. mecz u nas z Ostrowem... zapowiada sie interesujaco.
GKM Grudziądz - TŻ Lublin 9.04.07 godz. 15:00
ale ja nie powiedzialem ze nie jade do Grudziaca
Tyle, z Tearz to taki wyjazd "tam i z powrotem", a jakby bylo 1 maja to mozna by weekend majowy na Pomorzu spedzic i o mecz w Grudziacu zahaczyc. A tak to lipa 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Na Grudziąd powinna być pełna mobilizacja:) Jest szansa na zwycięstwo mała ale jest tymbardziej że dziaś Grudziądz pokazał co są warci:) Martwi mnie dyspozycja Dawida.
Skład na Grudziądz proponowałbym taki:
Johnston za Stachyre ( te 7-8 punktów powinien zrobić a Stachyra nic nie gwarantuje)
Trumiński
Piszcz
Jeleniewski
Śledź
Hansen
Hansen
Johnston za Stachyre ( te 7-8 punktów powinien zrobić a Stachyra nic nie gwarantuje)
Trumiński
Piszcz
Jeleniewski
Śledź
Hansen
Hansen
Na Grudziadz tez bym chyba zaryzykowal i wystawil do skladu startowca Kusa - na swoim torze Mroczka i Brzozowski moga byc poza zasiegiem, ale kto wie - jak Matej wystrzeli ze startu, to moze cos dowiezie. Z obcokrajowcow raczej Ostergaard - dobrze jezdzi w Premier League i nie notuje na razie wpadek - Nieminen raz (prawie) komplety trojek, a innym razem (prawie) same zera.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
RadeKas pisze:Jeden junior musi byc Polakiem
no to niech jedzie Polak
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Dobromir pisze:Na Grudziąd powinna być pełna mobilizacja:) Jest szansa na zwycięstwo mała ale jest tymbardziej że dziaś Grudziądz pokazał co są warci:) Martwi mnie dyspozycja Dawida.
Trumiński
Piszcz
Jeleniewski
Śledź
Hansen
Hansen
No wiesz, fajnie gdyby Kenneth zdołał wyleczyć uraz do 27 kwietnia, ale to chyba raczej niemożliwe
Co do meczu z Grudziądzem, można spróbować z obcokrajowcami np. Ostergard, ale ja bym raczej postawił na Charczenko zna tor itd.
Widział bym taki skład
1.Trumiński
2.Charczenko/Ostergard/Nieminen
3.Piszcz
4.Jeleniewski
5.Śledź
6.Michaluk
7.Klimek
8.Kus
Postawił bym także na młodego Kusa niż na Larsa Hansena.
Dlaczego
-
Michael
Nieprzesadzajcie... Dawid dal dupy dzis... tydz temu u nas na starcie tak samo... ale gdziez sciagac na mecz kogos kto na wlasne oczy niewidzial ani niestal ani niejechal na polskim torze... na dodatek w Grudziadzu gdzie trzeba umiec jechac.
Ja bez wzgledu na to jakby sie prezentowal na treningu bym jechal z Dawidem.
Ja bez wzgledu na to jakby sie prezentowal na treningu bym jechal z Dawidem.
-
Michael
Występ Dawida Stachyry w Grudziądzu jest wg mnie wykluczony. Dawid ma w tej chwili fatalne starty, a to w Grudziądzu stanowi 95% sukcesu. Ponieważ kierownictwo naszego klubu to z pewnością nie kupa wariatów Dawid nie ma szans na start w tym meczu.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
zenek
zarfe pisze:Za Dawidka proponuje Nieminena bo juz kiedys w Polsce jechal
a czy któryś z naszych obco coś gwarantuje?
najpierw proponujesz Nieminena a potem piszesz że on nic nie gwarantuje
ja bym dał jeszcze jedną szanse Dawidowi, bo:
1. jest dla mnie berdziej wartościowym zawodnikiem niż nasi obco
2. ojciec chyba go nie wypuści ze składu
pozdro