Działalność klubu - kłopotów cd....

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
harry
Trener

#976 Postautor: harry » 8 marca 2007, o 10:35

Sytuacja wyglÄ…da tak:
W środę mieliśmy podjąć decyzje. I mogę powiedzieć na pewno, ze gdyby trzeba ją było podjąć to byłoby już po żużlu w Lublinie.
Ale we wtorek odbyło się jeszcze jedno spotkanie na którym padła propozycja, zeby wszystkie strony się spotkały ( tzn zwolennicy S.A., ci co chcą dalej jechać jako stowarzyszenie i ewentualni chętni na II ligę). Ponieważ połowa jest na wyjazdach, więc takie spotkanie możliwe jest dopiero w sobotę. Te 3 dni możemy jeszcze poczekać. Może na tym spotkaniu uda się w końcu wypracować wspólne stanowisko.
Chyba lepiej poczekać jeszcze kilka dni niż już honorowo zakończać????
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Koper
Trener
Kontakt:

#977 Postautor: Koper » 8 marca 2007, o 11:08

Czy na to spotkanie w sobote planuje sie zaprosic kogos z ratusza? Czy prezydent juz jakos ustosunkowal sie do tego apelu kibicow o jakas pomoc w ratowaniu pierwszoligowego zuzla w Lublinie?

Czarek
Trener

#978 Postautor: Czarek » 8 marca 2007, o 11:09

harry pisze:Sytuacja wyglÄ…da tak:
W środę mieliśmy podjąć decyzje. I mogę powiedzieć na pewno, ze gdyby trzeba ją było podjąć to byłoby już po żużlu w Lublinie.

Chyba lepiej poczekać jeszcze kilka dni niż już honorowo zakończać????

Może skoro jest tak źle zamiast męczyć się kolejny sezon i wpędzać znowu w długi należałoby podjąć wreszcie męską decyzję i zakończyć tragikomedię pt. żużel w Lublinie?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Koper
Trener
Kontakt:

#979 Postautor: Koper » 8 marca 2007, o 11:27

Nie zgodze sie z Toba czarek ze nalezy od tak zakonczyc, wrecz przeciwnie, nalezy rozmawiac w sobote nad dalszymi losami zuzla w Lublinie, jesli tylko pojawi sie szansa aby wystartowac w pierwszej lidze w sezonie 2007 to nalezy ja wykorzystac. Znacznie silniejsze osrodki od nas mialy problemy i roznymi sposobami z nich wyszly na prosta, ja wierze ze i w Lublinie w koncu w zuzlu sytacja sie ustabilizuje. Zastanawia mnie jak do apelu kibicow o pomoc ustosunkuje sie prezydent miasta Lublina.

meesha
Trener