Wywiady z ludźmi lubelskiego żużla

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1376 Postautor: bkapusta » 3 stycznia 2007, o 05:35

jataman21 pisze:A ja Gelu myślę, że masz jakąś urazę do Dawida i nie patrzysz obiektywnie... jestesmy w sytuacji takiej, że i taki Dawid może nam pomóc, nie walczymy o e-lige a o utrzymanie i własnie zawodnicy na tym poziomie są nam potrzebni. Pokaż mi Gelu realny skład z rezerwami, gdzie Dawid nie ma szans na walke o skład.
Pozdrawiam

Akurat Gelo patrzy obietywnie.

Jak sie cos robi to sie robi dobrze, a nie takie pie******ie kotka za pomoca mlotka.

A Dawid to taki zuzlowiec na pol etatu, "chcialbym ale sie boje".

Skoro nie chce byc zuzlowcem niech sie sciga amatorsko.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
ziomal
Kontakt:

#1377 Postautor: ziomal » 3 stycznia 2007, o 06:48

monim zdaniem jest to dobra decyzja ,że stawia na studia. przecież za rok/2/3 czy ileś tam je skończy i będzie mógł śmigać bez żadnych ograniczeń. z pozostałych zawodnikó jest jednym z najepszych na rynku i może walczyć o miejsce w składie więc nie wiem o co się czepiacie??

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1378 Postautor: Gelo » 3 stycznia 2007, o 08:43

A ja Gelu myślę, że masz jakąś urazę do Dawida i nie patrzysz obiektywnie...

Jedyną urazę jaką mam do Dawida to jego jazda - przez tyle lat nauczył się tylko puścić sprzęgło i złapać krawężnik. I nic poza tym - żadnego balansu ciałem, pomyślunku jak rozegrać łuk (np wyjechać z rywalem pod płot), żadnej próby zrobienia np nożyc lub wyjścia z krawężnika pod bandę i pojechania po szerokiej. Jeździ zachowawczo (jak rozumiem żeby nie zniszczyć sprzętu) i co najważniejsze - nieskutecznie. A do chłopaka nic nie mam - jak wybrał studia - wybrał dobrze - może zrobi karierę jako naukowiec.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1380 Postautor: Gelo » 3 stycznia 2007, o 09:42

sting126 pisze:Do wszystkich, ktorzy pisza,ze rozumieja decyzje Dawida itp. jedno zdanie: Protasiewicz skonczyl studia jezdzac w trzech ligach i GP wiec opowiastki o niemozliwosci jazdy z dala od Rzeszowa mozna wlozyc miedzy bajki...

Dokladnie - jakby Dawid jezdził jak Protasiewicz - też moglby pogodzić naukę ze sportem. Tutaj niestety rzeczywistość zweryfikowała Dawida jako zawodnika - brak popytu.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener