Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec
-
Danio
- Łoptymista
- Trener
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Gelo pisze:Podpisanie kontraktu z Frankowem czy Burzą uznam za kpinę z kibiców - to tyle. Za tydzień okaże sie, że liderami na giełdzie nazwisk są Robert Przygódzki, Marek Remian i ... Rafał Chiński
Gelu a kogo się spodziewasz, przecież nawet jak dostaniemy licencje to kto wyłoży 1,5 mln zł żeby zakontraktować jakiś sensowny skład pewnie jeśli wystartujemy to aby odjechać sezon licząc że w 2008r będą tylko dwie ligi
na chwile obecną wariant realistyczny to Hansen, Trumna, Sledź, Stachyra, Jeleń, Burza, chyba Knapp skoro ciągle nigdzie nie podpisał. Z lepszych zawoników Hamill, Słaboń i nie wiem jak wygląda sytuacja Smolinskiego. Jeśli RKM ciągle chce go wypożyczyć to chyba warto.
Myślę, że taki skład powinien wystarczyć do utrzymania, ale jakie są szanse na to, by stał on się realny
Myślę, że taki skład powinien wystarczyć do utrzymania, ale jakie są szanse na to, by stał on się realny
Ja chce zobaczyć ekipę zgraną, która będzie walczyć a nie zgraję indywidualności.
Nie oszukujmy się Trumiński na pewno będzie walczył bardziej niz Rempała,
A Jeleń niż Świst.
Im myślę, zależy także na dobru klubu, a także na hajsie- choć w mniejszym stopniu, nie tak jak gwiazdom z tego roku
Przynajmniej nie będą wywozić swoich kolegów z zespołu w płot
A popatrzmy na składy:
-spokojnie jesteśmy w stanie objechać Poznań, Grudziądz i Gniezno u siebie, bo wątpię aby te ekipy podpisały jakiś mega kontrakt
Myślę, że przy odrobinie farta i wytężenia się swoich umiejętności innej zgrai to u siebie możemy każdego pocisnąć
- A jedyną ekipą która jest do objechania na wyjeździe jest Poznań, reszta to musiałoby graniczyć z cudami
Nie oszukujmy się Trumiński na pewno będzie walczył bardziej niz Rempała,
A Jeleń niż Świst.
Im myślę, zależy także na dobru klubu, a także na hajsie- choć w mniejszym stopniu, nie tak jak gwiazdom z tego roku
Przynajmniej nie będą wywozić swoich kolegów z zespołu w płot
A popatrzmy na składy:
-spokojnie jesteśmy w stanie objechać Poznań, Grudziądz i Gniezno u siebie, bo wątpię aby te ekipy podpisały jakiś mega kontrakt
- A jedyną ekipą która jest do objechania na wyjeździe jest Poznań, reszta to musiałoby graniczyć z cudami
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2006, o 16:50 przez Hans, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja myślę, że im wcześniej przestaniesz w to wierzyć tym lepiej dla CiebieHans pisze:Im myślę, zależy także na dobru klubu, a także na hajsie- choć w mniejszym stopniu,
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
im myślę, zależy także na dobru klubu, a także na hajsie- choć w mniejszym stopniu, nie tak jak gwiazdom z tego roku
Ambicja swoją droga, myślenie o dobru klubu swoją, ale jak komuś Bozia nie dała talentu, albo swój talent roztrwonił to mu ambicja nie pomoże. Ja teraz zatrudniłbym Pijpera, może nie będzie osiągał jakiś rewelacyjnych wyników, ale Holendrzy rzadko pojawiają się na polskich torach a w lidze to jeszcze żaden nie jeździł więc to by była atrakcja dla kibiców
Hans pisze:- A jedyną ekipą która jest do objechania na wyjeździe jest Poznań, reszta to musiałoby graniczyć z cudami
narazie to wygrana z kimkolwiek byłaby cudem, bo jaki jedyni nie mamy składu. Jak ktoś z w/w przez mnie listy podpisze to będziemy mogli dyskutować o wygranych meczach, bo teraz to nie ma o czym
papi pisze:Hans pisze:- A jedyną ekipą która jest do objechania na wyjeździe jest Poznań, reszta to musiałoby graniczyć z cudami
narazie to wygrana z kimkolwiek byłaby cudem, bo jaki jedyni nie mamy składu. Jak ktoś z w/w przez mnie listy podpisze to będziemy mogli dyskutować o wygranych meczach, bo teraz to nie ma o czym
Najgorsze że nawet jak podpiszą to też nie bedzie o czym dyskutować
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
No i chyba żaden Szkot jeszcze nie jeździł w LubliniePGSzalast pisze:Holendrzy rzadko pojawiają się na polskich torach a w lidze to jeszcze żaden nie jeździł więc to by była atrakcja dla kibiców
Sta-szek Bu-rza, Sta-szek <klap, klap>
cicho meesha- nie prorokuj
Bynajmniej
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?