Nasi rywale w sezonie 2006
- Łoptymista
- Trener
- ahuramazda
Po za tym zdobyl:
3. miejsce Brazowy Kask
2. miejsce MDMP
1. miejsce Srebrny Kask
1. miejsce MMPPK
1. i 2. miejsce w DMP,
wiec naprawde nie wiem o czym ma marzyc Franek? ( w porownaniu do Jabola?)
3. miejsce Brazowy Kask
2. miejsce MDMP
1. miejsce Srebrny Kask
1. miejsce MMPPK
1. i 2. miejsce w DMP,
wiec naprawde nie wiem o czym ma marzyc Franek? ( w porownaniu do Jabola?)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ja nie wiem o co chodzi.... Jabłoński który potrafi się ścigać, jest mistrzem europy i niezle sobie radził w e-lidze porównujecie do kompletnej ofermy Frankowa... który jedyne co umie to narzekać po meczu, że to nie pasowało, tamto... Ludzie skończcie dyskusje... bo naprawde takie porównania nie mają sensu. To tak jak byście porównywali Golloba do Okoniewskiego... coś na tej zasadzie tylko oczywiście inna ranga.
Jabłoński to klasa Kościechy, Sawiny, Staszewskiego czy Jedrzejaka natomiast Frankow to "kumpel" Dudków Zywertowskich i innych tego typu zawodnikow, więc co porównywać ??
Pozdrawiam
Jabłoński to klasa Kościechy, Sawiny, Staszewskiego czy Jedrzejaka natomiast Frankow to "kumpel" Dudków Zywertowskich i innych tego typu zawodnikow, więc co porównywać ??
Pozdrawiam
Owszema jataman, wiekszosc ludzi tak "czuje", ale fakty sa takie ze Jabol i Frankow osiagniecia maja dosyc zblizone w swojej karierze. I nie ma miedzy nimi az takiej roznicy (na papierze) niz by sie moglo wydawac.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Łoptymista
- Trener
kilar pisze:ahuramazda pisze:Franek w sezonie 2003 (E-liga) miał średnią 1.444
bo sobie nabij jÄ… u siebie w Pile.
Sorki, ale nawet moglby ja nabijac na stadionie w Cardiff to i tak nie zmiwnia faktu, ze to kij, a nie srednia i zaden powod do dumy.
Co ciekawe pozniej u nas osiagal niewiele lepsze wyniki (jesli slowo wyniki jest w ogole odpowiednie do opisania jego postawy).
Skonczmy temat Franka bo cos mnie trafia n samo wspomnienie, jego, jego techniki i skutecznosci. :/