mało tego że komuch to jeszcze żyd komuch
To Ty nie wiesz, że wszystko to żydy i komuchy
PS. Te tabletki co pan doktór przepisał już wziąłeś
mało tego że komuch to jeszcze żyd komuch
Cooper pisze:Cz@rek pisze:Ważne takze bedzie jaką funkcje po wyborach bedzie pełnił nasz prezio
honorowy
Wychodzi na to, ze zadnaThank You Platformers.
Palikot oświadczył, że rozmowy z Wojciechowskim będą dziś prowadzone.
http://dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dl ... N/61119018
Åoptymista pisze:Palikot oÅ›wiadczyÅ‚, że rozmowy z Wojciechowskim bÄ™dÄ… dziÅ› prowadzone.
http://dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dl ... N/61119018
...i pogratuluje mu walki i powie, ze nie ma nic wiecej do powiedzenia :/
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
jataman21 pisze:P.S: Cooper nie wiem czy to z ironią czy w jakim odniesieniu z kim łatwiej się dogadać ale przynajmniej wg. mnie Ziobro jest bezsprzecznie najmądrzejszą osobą w rządzie i jego reformy i decyzje są wprost fenomenalne.
mikas pisze:jataman21 pisze:P.S: Cooper nie wiem czy to z ironią czy w jakim odniesieniu z kim łatwiej się dogadać ale przynajmniej wg. mnie Ziobro jest bezsprzecznie najmądrzejszą osobą w rządzie i jego reformy i decyzje są wprost fenomenalne.
Jataman prosze Cie
Porozmawiaj z jakimiś adwokatami czy prokuratorami co o tych jego działaniach sądzą.
jataman21 pisze:No na szczescie jest szanse że dogada się PO z PISem i .że Wasilewski zostanie prezydentem, a juz mialem przed oczami najgorszy z mozliwych scenariusz czyli PO-SLD i Sierakowska... ale sądaże i to co się dzieje... nie jest tak zle :wink:
Koalicja PO-SLD to byłaby tragedia.
P.S: Cooper nie wiem czy to z ironią czy w jakim odniesieniu z kim łatwiej się dogadać ale przynajmniej wg. mnie Ziobro jest bezsprzecznie najmądrzejszą osobą w rządzie i jego reformy i decyzje są wprost fenomenalne.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A jakie to reformy sa takie fenomenalne?
Porozmawiaj z jakimiś adwokatami czy prokuratorami co o tych jego działaniach sądzą. Gwarantuje Ci że Twoje myślenie zmieni się od razu o 180 stopni.
A głupot które Ziobro wprowadza i z czego prawnicy sie tylko śmieją jest dziesiątki
Masz na uczelni doktora Jana Mojaka, naprawde mądry człowiek, przejdz sie kiedyś do niego na konsultacje i porozmawiaj na temat funkcjonowania naszego kochanego panstwa.
ZIOBRO
jataman21 pisze:Podoba mi się jego radykalność i szybkie rozwiązywanie problemów, zaostrzanie prawa i wiele wiele innych rzeczy.
jataman21 pisze:Porozmawiaj z jakimiś adwokatami czy prokuratorami co o tych jego działaniach sądzą. Gwarantuje Ci że Twoje myślenie zmieni się od razu o 180 stopni.
Oj Mikas... ja nie jestem w tym temacie zielony... moja siostra jest radcą prawnym w ministerstwie edukacji i jest podobnego zdania co ja, bo rozmawialem z nią wiele razy na tematy polityczne, dlatego podkreśliłem moim zdaniem.
A głupot które Ziobro wprowadza i z czego prawnicy sie tylko śmieją jest dziesiątki
Wiesz... wiekszość prawników bolą chyba ograniczenia finansowe wprowadzane za daną usługę... Moja siostra jest renomowanym i bardzo wysoko usytuowanym prawnikiem i akurat z Ziobra się nie smieje i go popiera... więc są 2 strony medalu...
Mikasku... ja mam swój pogląd i naprawde nie potrzebuję uświadamiania... z dr Berezą rozmawialem na ćwiczeniach i również jest za PISem i tak jak ja uważa że Ziobro jest najmądrzejszą osobą w rządzie... mówił to u nas na ćwiczeniach odnośnie polityki. Jest bardzo przekonujący... skocz do niego na konsultacje i daje stówe że zmienisz poglądy o 180 stopni![]()
Po pierwsze wybacz ale Twoja siostra mimo (a może właśnie głównie i dlatego) że pracuje gdzie pracuje nie jest w tej kwestii żadnym autorytetem.
A odnośnie dr Mojaka
jataman21 pisze:Elektroniczne branzolety dla więżniów też pewnie Ci się nie podobają?