Skład na sezon 2007
Nic łatwiejszego jak zaprosić na turniej np. prezydencki Śledzia, Śwista, Jędrzejaka, Kuciapę, Knappa, Jeleniewskiego, Rempałę, Staszka, Węgrzyka, Szczepaniaka i kogo tam chcieć. Niech pojadą chłopaki pięć razy każdy z każdym. Samo stawienie się na turniej już nam kibicom wiele powie (dlatego wiele bym nie płacił). Wyniki to drugi wyznacznik.
-
morales2005
- Kontakt:
Gelo pisze:morales2005 pisze:ja to pierwsze co bym zrobil to sprowadził truminskiego!!! trzeba zatrzymac tomicka i klimka(chociaz klimek pewnie nie zmieni klubu narazie) i potem myslal dalej o kupywaniu co najmniej 2 zawodnikow z ekstra ligi !!!
koniecznie - i PietraszkÄ™ z SekretÄ… i Staszkiem BurzÄ…
prędzej Pietraszkę i Burzę niż Śwista. On już pokazał i profesjonalizm i stosunek do nas - kibiców
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Sam zawodnik wzbudza sympatie (został w koncu wybrany najsympatyczniejszym zawodnikiem sezonu 2005 w Plebiscycie Tygodnika ŻużlowegoTorsen pisze:Nie życie, tylko moja sympatia, dobrze chyba znana tutaj - stąd ironia.
-
śliwek
Z naszych wychowanków widze tylko Piszcza i ewentualnie trumińskiego.Zauwazcie iż śledź nic większego w tym roku nie pokazał,wyszedł mu tylko mecz w tarnowie i w miare u siebie z cz-wą,zresztą za stary.Stachyra niby ma przyzwoitą średnią biegową,ale na kim on ją zrobił??Na słabym rybniku u siebie,a na wyjeździe już nic wiekszego nie zrobił.Poza tym w biegach z kiepskimi młodzieżowcami...Ale jak już przyszło mu rywalizować z młodzieżowcami,którzy jeżdżą na wyższym poziomie(Buczkowski.Miedziak i Ząbik)to już nie dawał sobie z nimi rady,a nabić sobie średnią na kiepskich młodzieżowcach to nie sztuka.Trumiński w miarę dobra postawa i na rezerwe solidną czemu nie??Piszcz w anglii ładnie jeździł więc też rezerwa.Marzę o Staszku,ale pewnie nie przyjdzie
Ok Stachyre można na rezerwe.Jeszcze jak spojrzałem na mecz gniezno-zielona góra z play-off to pomyślałem że może na drugą linię ściągnąć "zorro"??Już u nas jeździł,zna tor,kibiców czemu go nie ściagnąć??
Tak widziałbym część składu
1.Staszek
2.Shields
3.Knapp
4.Jeleń
5.Zorro
6.Klimek
7.Tomicek
8.Stachyra
i e-liga nasza

1.Staszek
2.Shields
3.Knapp
4.Jeleń
5.Zorro
6.Klimek
7.Tomicek
8.Stachyra
i e-liga nasza
Ty tu Stingu nie ojaj bo prawda jest taka, że w/w skład nie osiągnąłby gorszego wyniku niż ten, który w tym roku jeździł. Taka smutna prawda
W przyszłym sezonie proponuję zatrudnić 20 obcokrajowców... Po 5 rundach będzie się można z powodu oszczędności wycofać z rozgrywek (wiadomo - obcokrajowcy są tańsi
) i będzie święęęęęty spokój 
W przyszłym sezonie proponuję zatrudnić 20 obcokrajowców... Po 5 rundach będzie się można z powodu oszczędności wycofać z rozgrywek (wiadomo - obcokrajowcy są tańsi
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:
W przyszłym sezonie proponuję zatrudnić 20 obcokrajowców... Po 5 rundach będzie się można z powodu oszczędności wycofać z rozgrywek (wiadomo - obcokrajowcy są tańsi) i będzie święęęęęty spokój
A ten znów wylewa swoje żale
Ale racji troche może mieć gdy tak psioczy naregulamin od mioesięcy
"To co się stało ze szwedzką ligą jest przerażające. Z roku na rok mamy coraz mniej szwedzkich żużlowców" - powiedział trener Vastervik Patrik Olsson szwedzkim mediom.
a cytat pochodzi stad: http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=149218
Ostatnio zmieniony 26 września 2006, o 23:47 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
1.Staszek
2.Shields
3.Knapp
4.Jeleń
5.Zorro
6.Klimek
7.Tomicek
8.Stachyra
i e-liga nasza
Jakieś szanse na utrzymanie są... na pierwszą 4 żadnych.
Z naszych wychowanków widze tylko Piszcza
Czyli praktycznie najsłabszego z 3ki Trumna,Piszcz,Sledz... Wystarczy spojrzec na jego wyniki, przegrane z Jąderem czy w 2 lidze angielskiej wyniki po 3pkt z amatorami.
Piszcz w anglii ładnie jeździł więc też rezerwa
Tego to nie zrozumiem nigdy... poczytaj chociaz na http://www.sportowefakty.pl i zobacz jak ładnie i z kim jeżdzi Piszcz w Anglii. Ten sezon w Anglii to TRAGEDIA w wykonaniu Tomka.
Stachyra niby ma przyzwoitą średnią biegową,ale na kim on ją zrobił??
Na najlepszych juniorach w Polsce, a nie jak piszesz na cieniasach. A Polacy to DMŚJ nie zapominaj. Nie raz też udowadniał, że i z lepszymi zawodnikami potrafi się ścigać, co prawda puki był w Lublinie to była mizeria... ale w Rzeszowie jakos się odnalazł (niestety). Zaryzykowałbym stwierdzenie że jest lepszym zawodnikiem od Piszcza czy Knappa i mówie to z pełną świadomością.
Jedyne co wg. mnie sensownego napisałeś to propozycje Zorro, o której już wczesniej wspominałem.
Pozdrawiam
Warto, przy okazji ewentualnego budowania składu 2007, wziąść pod uwage stan naszego toru. Być może zostanie dosypana przed zimą reszta luźnej nawierzchni która zalega obok toalet.
Podejrzewam że będzie to oznaczać raczej ciężki, przyczepny tor i warto dobierać zawodników pod kątem jazdy na takim torze.
Podejrzewam że będzie to oznaczać raczej ciężki, przyczepny tor i warto dobierać zawodników pod kątem jazdy na takim torze.

-
Danio
Wszystko fajnie! Fajne macie marzenia
a już składy Śliwka do walki o Extraligę mnie wogóle rozkładają!! Ale o najważniejszym to chyba każdy zapomina albo nie wie! Klub jest zadłużony, w tej chwili nawet nie wiadomo z kim i jak rozmawiać, jak już tacy zawodnicy jak Dominiczak o 20 tys zł upomina się od Klubu i sprawę do Sądu chce skierować to ja się pytam ciekawe ile Klub jest winien zawodnikom z tegorocznego składu!!!! o Frankówach Pietraszkach i zawodnikach z zeszłego roku nawet nie wspominam!!
Więc Panowie i Panie o jakim składzie my tutaj rozmawiamy wirtualnym??? Nie widzicie że w Klubie bieda i długi aż piszczy. Kasa w trzech osobach
narobił smrodu i w Zarządzie, składach i całym Klubie teraz zabrał swoje zabawki i siedzi w Tarnowie olewając LUBLIN!!!
Chyba jedyne wyjście jak zrobią dwie ligi a w Lublinie powstanie nowy KLUB i zaczniemy od początku bawić się w żużel
albo w przeciwnym razie przy utrzymaniu systemu rozgrywek jak dotychczas to skład proponowany przez kolegę Śliwka będzie wtedy dopiero marzeniem nie do spełnienia dla nas
Żeby coś działać o przyszłym sezonie należy już podejmować wstępne rozmowy ale mając konkrety, sponsora, wyprowadzone sytuacje finansowe. Zanim się obejrzymy to już nam sprzątnie spod nosa Knappa. Gniezno jeżeli tylko Kędziorze przedłużą kontrakt w tym tygodniu to ten Trener powiedział że będzie chciał Grzecha. Na dzień dzisiejszy Gniezno leży pod każdym względem lepiej od nas a Grzecho pójdzie od razu jak tylko powącha zapach PLN
Więc Panowie i Panie o jakim składzie my tutaj rozmawiamy wirtualnym??? Nie widzicie że w Klubie bieda i długi aż piszczy. Kasa w trzech osobach
Chyba jedyne wyjście jak zrobią dwie ligi a w Lublinie powstanie nowy KLUB i zaczniemy od początku bawić się w żużel
Żeby coś działać o przyszłym sezonie należy już podejmować wstępne rozmowy ale mając konkrety, sponsora, wyprowadzone sytuacje finansowe. Zanim się obejrzymy to już nam sprzątnie spod nosa Knappa. Gniezno jeżeli tylko Kędziorze przedłużą kontrakt w tym tygodniu to ten Trener powiedział że będzie chciał Grzecha. Na dzień dzisiejszy Gniezno leży pod każdym względem lepiej od nas a Grzecho pójdzie od razu jak tylko powącha zapach PLN
-
śliwek
jataman21 pisze:Stachyra niby ma przyzwoitą średnią biegową,ale na kim on ją zrobił??
Na najlepszych juniorach w Polsce, a nie jak piszesz na cieniasach. A Polacy to DMÅšJ nie zapominaj.
Po pierwsze mamy DMŚJ,ale wymęczone i to na własnym torze
Po pierwsze mamy DMŚJ,ale wymęczone i to na własnym torze
Napewno oglądałeś DMŚJ ?? Wymęczone?? Obejrz chociaż wyniki i puknij się w głowe i krzyknij głośno- "jakie ja bzdury wygaduje".
Po czwarte poza parą rzeszowską,toruńską i bydgoską uważam że nasi juniorzy spokojnie by z nimi mogli rywalizować
Czasem się zastanawiam, że mam małą jeszcze wiedzę o żużlu jak czasem czytam niektóre osoby które naprawde w nim siedzą i się znają... ale jak czytam Ciebie i tą sterte totalnych bzdur to aż podnosisz mi mniemanie o sobie i moją wiedze na temat zużla.
Przykro mi to stwierdzić, ale nasza para racvzej nie powalczyłaby w e-lidze juniorka, chociazby taka para juniorska Gnieznieńska jak jest teraz rok temu taka była rybnicka... Pary juniorskie w e-lidze są o głowe lepsze a jedyna para jaka mogłaby im postawic opór myślę, że tylko Gnieżnianie w Gnieznie.
np. na Gomólskiego i Jabłonskiego,oni chyba z powodzeniem mogliby jeździć w e-lidze.
+Lindgreen i tyle z juniorów stawiających opór z 1 ligi.
Zastanów się 5 razy zanim teraz coś napiszesz bo Twoje wyliczanki to sterta bzdur i świadectwo zerowej wiedzy na temat chociażby ostatnich wyników.
P.S: Daniel(Danio) Niech zabierają nam z przed nosa ja się nie obraże.[/quote]