Występy byłych zawodników lubelskiego klubu
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Pebas pisze:wywalili chyba piszcza z workington po ostatnich wystepach. wczoraj bylo zz za niego. wie ktos o co chodzi?
Tomek w swoim pierwszym starcie zaliczył konkretnego dzwona,i to zapewne było przyczyną zerowego dorobku oraz absencji i zz w następnym meczu.
Jak sie teraz tak patrze na wystepy Piszcza to zadaje sobie tylko jedno pytanie, jak facet mogl sie tak stoczyc ?
Kolego korzen,nie rozsiewaj (kolejny raz zresztą) swoich fantazji,jak nie znasz okoliczności to nie zabieraj głosu.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Tylko ludzie przesiadujący od dwóch lat w parkingu znają się na żużlu
Komu i czemu mają służyć twoje bezsensowne uwagi ?
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Regdal pisze:Kolego korzen,nie rozsiewaj (kolejny raz zresztą) swoich fantazji,jak nie znasz okoliczności to nie zabieraj głosu.
Kolego Regdal, ja proponuje sie wybrac na badania do jakiegos niezlego psychologa. Mam gdzies okolicznosci, jak i to ze ty jestes jego menadzerem, dziewczyna czy Bog wie kim jeszcze. Zabronisz mi wypowiadania sie na forum ? Dla mnie Piszcz z seonu na sezon to coraz wiekszy odpad, sadzi tak zapewne 90% tego forum. Natomiast jezeli masz jakies "ale" albo uwazasz inaczej to zapraszam na priv, tym razem to jest twoja wielka kompromitacja panie Regdal.
$korzen$ pisze:Regdal pisze:Kolego korzen,nie rozsiewaj (kolejny raz zresztą) swoich fantazji,jak nie znasz okoliczności to nie zabieraj głosu.
Kolego Regdal, ja proponuje sie wybrac na badania do jakiegos niezlego psychologa. Mam gdzies okolicznosci, jak i to ze ty jestes jego menadzerem, dziewczyna czy Bog wie kim jeszcze. Zabronisz mi wypowiadania sie na forum ? Dla mnie Piszcz z seonu na sezon to coraz wiekszy odpad, sadzi tak zapewne 90% tego forum. Natomiast jezeli masz jakies "ale" albo uwazasz inaczej to zapraszam na priv, tym razem to jest twoja wielka kompromitacja panie Regdal.
Jeśli masz dalej zamiar wypisywać to co ci się w nocy przyśni to polecam inne forum,bo to jest akurat żużlowe, a nie fantastyczne.
Pamiętam do dziś twój wpis w innym temacie jak to uparcie (nie wiem na jakiej podstawie) twierdziłeś ,że Klimek "przekręcił" lubelski klub zmieniając aneksem kontrakt na niezwykle korzystny dla siebie, a niekorzystny dla klubu.Zejdź chłopie na ziemię,ty nawet nie znasz warunków kontraktu,ani aneksu,więc po co się kompromitujesz.
Teraz wypisujesz kompletne bzdury na temat Piszcza nie znając nawet odrobiny realiów jego wystepów na torach w Angli.Rozumiem twoją frustrację i niecheć do osoby Tomka Piszcza,ale nie wypisuj na tym forum tekstów wyssanych z palca nie mających nic wspólnego z rzeczywistością.
Nikły dorobek punktowy danym w meczu nie zawsze oznacza,że zawodnik stacza się na dno,poza tym dlaczego nie komentowałeś lepszych wyników tego zawodnika,tylko zabierasz głos w momencie jak Piszcz przywozi zera,w meczu w którym jeździ po groźnym upadku.
Więcej obiektywizmu kolego korzen.
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl